Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Μόλις ξεκίνησα το παιχνίδι. Ακούω πολλά για τους συγκεκριμένους τίτλους και τώρα που έχω ένα ψιλοτούμπανο PC είπα να του ρίξω μια ματιά. Παρ' όλ' αυτά δεν έχω το κουράγιο να παίξω όλους τους τίτλους, γι' αυτό ξεκίνησα με το ΙΙ που απ' ό,τι διαβάζω είναι βελτιωμένο σε όλους τους τομείς. Πρέπει να τσεκάρω κάποια πράγματα από την ιστορία του πρώτου παιχνιδιού ή παίζω άφοβα ? Είμαι στην αρχή ακόμα και πειραματίζομαι με τον χειρισμό.
Altair, αν το τερματίσω και δεν μου αρέσει ετοιμάσου για θάψιμο
Καλα το θεμα δεν ειναι τοσο στην ενταση της μουσικης του παιχνιδιου, αλλα στο οτι παιζονται λιγα κομματια κατα τη διαρκεια του exploration σε σχεση με το τι εχει να προσφερει το OST στο συνολο του, κοινως μπορουσαν να κανουν πολυ καλυτερη δουλεια, βλεπε R* κτλ.
Πάντως αυτό για τη μουσική ισχύει όντως. Δε θα ήταν άσχημο να αύξαναν την ένταση του ήχου όταν έχει τόσο όμορφες μελωδίες.
Αυτό βέβαια μπορείς να το πράξεις, αν χαμηλώσεις όλες τις άλλες εντάσεις(SFX, Voice κ.α.), εκτός το master και τη music. Μετά να ανεβάσεις την ένταση της τηλεόρασης και είσαι GG. ;)
Τελος το A. Creed 2, ωραιο ηταν σε γενικες γραμμες και οντως καλο το setting και οι πολεις και η οποια εξερευνηση κτλ κτλ. Τεχνικα επισης ηταν μια χαρα, μονες ενστασεις το σχετικα βαρετο gameplay στις μαχες και η μουσικη επενδυση η οποια απουσιαζει απο ενα μεγαλο μερος του παιχνιδιου και το λεω αυτο γιατι φαινεται πως εχουν γραφτει καποια αρκετα καλα κομματια, αλλα την περισσοτερη ωρα που επαιζα ακουγα τις ιδιες και τις ιδιες μελωδιες οι οποιες ηταν παντα αρκετα διακριτικες.
Δε νομιζω να παιξω αλλο AC μιας και πηρα τη δοση μου απο τετοια σκηνικα, ακομα και απο sandbox games γενικοτερα μετα απο αυτο και το RDR, τουλαχιστον καλο ηταν αυτο οσο κρατησε. Επισης σηκωνε ανετα περισστερα assassin's tombs, ειχαν πολυ ενδιαφερον σε αντιθεση με καποια missions που απο ενα σημειο και μετα κουραζαν.
Πριν πιασω το AC ελεγα πως θα αρχισω το FF XIII αλλα δε βρηκα το κουραγιο.. Για να δουμε τωρα αν θα αλλαξει κατι .
Παίζει να έχασα και 100 φορές και μου είχε βγάλει πραγματικά την πίστη αλλά δε θυμάμαι να είχα εκνευριστεί ιδιαίτερα (και βλέποντας και τα παλιά ποστ μου δεν διακρίνω κάτι τέτοιο). Το Demon's Souls με είχε κάνει να πιστεύω πως κάθε θάνατος ήταν δικό μου λάθος οπότε δε με ενοχλούσε τόσο.
Να υποθέσω ότι εσένα δε σου έτυχε να πολεμάς 20 φορές συνεχόμενες τον Maneater και της 21η πρώτη που έσφαξες τον πρώτο και στην έπεσε ο 2ος η μάχη πήγαινε εξαιρετικά καλά, έως ότου αντί να κάνει roll back ο χαρακτήρας έκανε roll over, επειδή ήσουν locked on στον maneater την ώρα που έκανε ελιγμό προς το γκρεμό .
Δεν έχει να κάνει με δυσκολία αλλά με ασυνέπεια στο χειρισμό. Πάντως τώρα που το λέτε κάτι μου θυμίζει και μένα το δοκάρι αλλά όχι στο όνειρο του Αλταίρου. Μήπως είχε και αλλού;
Το Demon's Souls δεν έχει εκνευριστικά σημεία.
Μετα απο (λιγο) ψαξιμο δε βρηκα θρεντ για το AC2, οποτε επιτρεψτε μου να γκρινιαξω εδω.
Το youtube ηταν η τελευταια λυση, παλι καλα γιατι αλλιως προβλεποταν κατι παραπανω απο ragequit.
Εσπασε και σε αλλους νευρα αυτο το σημειο ή μονο εγω στραβωσα τοσο;
Oh my god , Xeno...Seriously ? Το'χεις ξεχάσει το άθλημα μάλλον/
Εγώ δεν παρατήρησα ειδικά στο 2 κανένα τέτοιο πρόβλημα στο Brotherhood σε ένα Lair of romulus είχα βρει ένα εκνευριστικό παρόμοιο σημείο , αλλά δεν πρόκειτε να μου χαλάσει την διάθεση και την άποψή μου για την σειρά ένα σημείο που περνιέται με δυσκολία ...
Μου κάνει εντύπωση εσύ που έχεις παίξει αρκετά arcades και το Demon's Souls πως ένα τέτοιο πράγμα μπορούσε να σε κάνει να φτάσεις στην έσχατη "λύση" του ragequit.
Leave a comment: