Announcement

Collapse
No announcement yet.

Assassin's Creed II

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    Μπράβο nooto αγόρι μου,χαίρομαι που το απόλαυσες.

edit:Τα Puzzles τα έλυσες όλα;Αν όχι,λύστα.Αξίζουν και προσφέρουν και μια παραπάνω πρόκληση.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Τελος το assassin's creed 2 το οποιο μεχρι τον επιλογο του ηταν παρα πολυ καλο.

Τα πραγματα που με χαλασαν καπως ηταν το battle system που δεν εχει βελτιωθει ιδιαιτερα απο την εποχη του πρωτου τιτλου (ταυτοχρονα εχει κυκλοφορησει εδω και καιρο το Batman AA που εχει ακριβως την ιδια δομη στο συγκεκριμενο κομματι και καταφερνει να κανει θαυματα), ο χειρισμος που ανα σημεια ειχε καποια προβληματα και τελος ο αριθμος καποιων υποαποστολων (assassination για παραδειγμα) που ηταν ανευ λογου τεραστιος χωρις ταυτοχρονα να προσφερει κατι το αξιολογο.

Κατα τα αλλα ο τιτλος ειναι απειρα καλυτερος δομικα σε σχεση με τον πρωτο (σχεδον αλλο παιχνιδι) με παρα πολλα πραγματα να κανεις (pure platform sessions, νοητικα puzzles, management του χαρακτηρα και του δικου σου καστρου, ωραια collectibles κλπ). Το σεναριο ακολουθει παρομοιες διαδρομες με τον προκατοχο και στο τριτο λογικα θα εχουμε κοσμογωνια...

Γενικα θα τον προτεινα σε ολους, ειναι σιγουρα εκπληκτικη η δουλεια που εχει γινει και το παιχνιδι ειναι πολυ απολαυστικο (στα συν το οτι υπαρχει παρα πολυ platforming αναλογικα και μαλιστα καλο platforming).

Ειχα παει και προσφατα στην Ιταλια και ηταν λογικο να το αγαπησω λιγο παραπανω.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Τελείωσα επιτέλους το Assassin's Creed 2.Λόγω ενός bug να το πω δεν μου έδειχνε την τελευταία σελίδα που βρίσκεται.Κι ενώ φάρμαρα achievements,ξαφνικά σκάει μπροστά μου (ατο χάρτη μου για να ακριβολογώ).Ε,αυτό ήταν.Την πήρα και προχώρησα για φινάλε.
    Και γιατί δεν πήγες να αναφέρεις για το bug στην εταιρεία ανάπτυξης του ? Μα καλά, κανείς δεν μπορεί να τα πει στην εταιρεία γι' αυτό ? Μόνο ένα bug είναι και δεν θα τους χαλούσε να το διορθώσουν...

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Τελείωσα επιτέλους το Assassin's Creed 2.Λόγω ενός bug να το πω δεν μου έδειχνε την τελευταία σελίδα που βρίσκεται.Κι ενώ φάρμαρα achievements,ξαφνικά σκάει μπροστά μου (ατο χάρτη μου για να ακριβολογώ).Ε,αυτό ήταν.Την πήρα και προχώρησα για φινάλε.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Originally posted by BigBOSS View Post
    to authority milise gia epos tou Ezio kai termatizontas to game mallon exei dikio.Malista otermatismos xoraei poly syzitisi kathos ginetai anafora se onta pou eftiaksan ton anthropo kat eikona milaei gia astatheia tou tou giinou magnitiou pediou ktl
    Δεν είπα για κυριολεκτικό έπος.Εννοείται πως το είπα μεταφορικά και για πλάκα εξού και οι αγγύλες.Εννοούσα φοβερό παιχνίδι...
    Μα να εξηγούμε τα αυτονόητα σ'αυτό το forum ρε παιδί μου!!! :kill::kill::kill:

Leave a comment:

• Chief
    replied

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Raphael κόπια δε θα το παίξεις;Παίξτο και μην το ψυρίζεις τόσο.Αν σου άρεσε το 1,θα σου αρέσει κι αυτό,συν του ότι δε θα βαρεθείς.Απλά πράγματα.;)

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Ναι, είχε και κάτι τέτοια στο πρώτο, μάλλον σεναριακές υπερβολικές θα τις χαρακτήριζα.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    to authority milise gia epos tou Ezio kai termatizontas to game mallon exei dikio.Malista otermatismos xoraei poly syzitisi kathos ginetai anafora se onta pou eftiaksan ton anthropo kat eikona milaei gia astatheia tou tou giinou magnitiou pediou ktl

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Μπα, ούτε και εγώ το πιστεύω. Έπος είναι το God of War III, το Reach...

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    [Μantis mode on]Εντάξει δεν θα είναι και έπος![/Mantis mode off]

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Ωραία, δηλαδή το ACII θα είναι και γαμώ τα παιχνίδια.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Δεν είμαι.Σε όποιους άρεσε το 1 και απλά το βρήκαν επαναλαμβανόμενο,στο 2 θα βρουν ότι και στο 1 συν ποικιλία,οπότε δεν γίνεται βαρετό.Οπότε σε αυτό που ρώτησε,απάντησα.;)

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Ναι.
    Μην είσαι fanboy...

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Raphael View Post
    Εμένα δε μου άρεσε το πρώτο. Το βρήκα υπερβολικά επαναλαμβανόμενο. Ο,τιδήποτε άλλο μέσα στο παιχνίδι ήταν καλό, αλλά η επανάληψη αυτή ήταν αρκετή για να με κάνει να το αφήσω.
    Θα μου αρέσει το ACII;
    [/SIZE]
    Πολύ πιθανόν να σου αρέσει το ACII αλλά σίγουρα σε όσους γενικά άρεσε το πρώτο ΑC, με τον καθένα να έχει τον δικό του λόγο που μπορεί να είναι από το γεγονός ότι υποδύεσαι έναν ασσασίνο έως την αναπαράσταση με πειστικό τρόπο μιας ιστορικής περιόδου, θα ξετρελαθούν με το δεύτερο μέρος.

Leave a comment:

Working...
X