ΖΗΛΕΥΩ!!!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Βatman Arkham City
Collapse
X
-
Vrhka kai deftero side mission, ligo mikrotero apo to prohgoumeno ypothetw giati to pososto oloklhrwshs einai ligo megalytero
Edit:
Trito Sidequest alla afto einai ligo lame, prepei na kynhgaw thlefwna se olh thn polh.
Edit 2: Telika vrika polla sidequests, twra kanw ena tou ridler.
H atmosfaira einai genika foverh alla mou thn spaei pou ta riddler puzzles vriskonte sthn kyrioleksia pantou, se ligo tha anoiksw kana kazanaki kai tha vrw kai ekei, eleos den mporei na gemise kathe xiliosto ths polhs, einai immersion breaker gia mena."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Γι'αυτό μου τη σπάνε αυτά τα παιχνίδια, κάνω δέκα ώρες κύκλους γύρω απ'τον εαυτό μου μέχρι να προσανατολιστώ :p
Από ατμόσφαιρα είναι σαν να βλέπεις το άσυλο σε large version, η πόλη των τρελών με περίεργα κουτσούμια, τελείως σουρεαλιστική κατάσταση, βρωμικα σοκάκια, καταχνιά και πολύχρωμα φωτάκια, παράνοια σκέτη.
Σε side-quest βρήκα έναν τύπο σε μια σκεπή όπου με μια ψαρωτική κίνηση άφησε ένα "mark" στο έδαφος και πρέπει τώρα στο εύρος που μου δίνει στο χάρτη να βρω και τα υπόλοιπα. Ο Riddler όντως έχει γεμίσει τη πόλη με challenges, η καλύτερή του.
Η εισαγωγή το ίδιο δυνατή και διαδραστική όπως στο πρώτο. Τέλειωσα το σκηνικό που έχουμε δει με Two-Face και Catwoman στο βίντεο και ψάχνω να βρω ένα μπούσουλα μέσα στο χάος της πόλης.sigpic
Comment
-
Originally posted by deus_d0pe View PostΓι'αυτό μου τη σπάνε αυτά τα παιχνίδια, κάνω δέκα ώρες κύκλους γύρω απ'τον εαυτό μου μέχρι να προσανατολιστώ :p
Comment
-
Deus Dope ton typa tha ton vreis sthn koryfh ths rodas tou Luna park gia defterh fora, meta den kserw pou tha tovreis trith giati den ton exw vrei akomh
To teleiwsa to paixnidi, teleiwsnw tous grifous, ta collectibles kai 1-2 side missions akomh.
Den mporw na pw pws mou arese to telos.
Genika omws to kalytero game me super hrwes pou exw paiksei, o Riddler einai o agaphmenos mou kakos apo to game.
Ean valete na akousete ta sessions tou Joker me ton Dr Strange tha ton akousete na eksistorei sxedon olo to "The Killing Joke" kalh fash."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
Hugo strange mwrh....."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
Αλήθεια είναι πως η αλλαγή αυτή σε open world με ξένισε πολύ στην αρχή, τελικά όμως αν κάτι είναι καλοσχεδιασμένο και προσθέτει σταδιακά στη διασκέδαση σου φέρνει τούμπα ολόκληρη τη πρώτη εντύπωση. Με το που έκανα upgrade το grapple hook η μετακίνηση στη πόλη άλλαξε απότομα επίπεδο, με τον Batman να είναι απόλαυση στον αέρα.
Η ίδια η πόλη, όσο ανακαλύπτω τις ιδιομορφίες της που χαρακτηρίζονται από το ποιος villain κατέχει τη περιοχή, αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστη. Ήδη η αίσθηση που μου δίνει είναι ασυναγώνιστη, καλύτερη από όλόκληρο το άσυλο και δεν την έχω εξερευνήσει όλη. Ωραιος ο τρόπος που βάζει βασικούς εχθρούς του Batman σαν side-missions, κόλλημα τα challenges με τα εναέρια κόπλα, οι γρύφοι του Riddler παραμένουν παντού.... πολύ πράμα, τρομερά διασκεδαστικό playground η Arkham city.sigpic
Comment
-
Originally posted by deus_d0pe View PostΑπό ατμόσφαιρα είναι σαν να βλέπεις το άσυλο σε large version, η πόλη των τρελών με περίεργα κουτσούμια, τελείως σουρεαλιστική κατάσταση, βρωμικα σοκάκια, καταχνιά και πολύχρωμα φωτάκια, παράνοια σκέτη.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Kamia sxesh Titus.
Aftos o Batman einai o poio BATMAN pou yparxei me olh th shmasia ths lekshs."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
Originally posted by Vaynard View Postτο αρχιζω τωρα οι προσδοκιες μου μετα το asylum ειναι πολυ μεγαλες για να δουμε, εκτος των αλλων το asylum ειχε και το καλυτερο battle system σε τετοιου ειδους παιχνιδι ever
Comment
-
Originally posted by Titus View PostΑυτό γιατί μου κάνει λίγο Batman Forever, για να μην πω Batman & Robin?sigpic
Comment
-
To τέλειωσα πριν λίγο αλλά.... έκανα βλακεία που το τέλειωσα, ήθελα να κάνω και τα sidequests μαζί χωρίς να χρειάζεται ng+
Τον Riddler βασικά ήθελα να δω μέχρι τέλους και μετά εκείνον το μυστήριο τυπά με τα marks. Μετά τα credits μου έδωσε να κάνω και το τελευταίο mission της catwoman οπότε θα μαζέψω τα δικά της riddler trophies τουλάχιστον.
Ξενέρωσα που τελείωσε είναι η αλήθεια, μακάρι να είχε κι άλλο. Θα σχοληθώ με το NG+ για ότι collectible και challenge μου έχει απομείνει, πράγμα που συνήθως δεν κάνω τερματίζοντας έναν τίτλο.sigpic
Comment
Comment