Announcement

Collapse
No announcement yet.

Βatman Arkham City

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nai Altair mporeis na synexiseis xwris new game +
    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
    Kindred, this blade and I.
    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
    Greek Gaming Videos
    Greek Final Fantasy Forum

Comment

Thanks Ground.

BTW τέλος τα Bane/Mr Freeze sidequests.
      Carpe diem

Comment

Λοιπόν τον τίτλο τον τελείωσα.

Μόλις τέλειωσα και τα sidequests των Hush,Deadshot,Azrael.Μου μείνανε τα assaults,o Zsasz,οι 3 όμηροι του Riddler (φυσικά),3 ΑR challenges και να βρω το μηχάνημα του Freeze.

Το παιχνίδι είναι απίστευτο.Η μάχη παραμένει στα πρότυπα του ΑΑ,απλά βελτιωμένη.Όσο προχωράει η ιστορία ξεκλειδώνουμε τόνους gadgets,τα οποία είναι όλα χρήσιμα,είτε για να ξεφύγεις από μια δύσκολη θέση είτε για να βρεις κάνα Riddler Trophy.
        Η πόλη είναι υπέροχη και το level design για σεμινάριο.Οι εχθροί είναι πιο δύσκολοι σε σχέση με το ΑΑ,κάτι αρκετά θετικό.Η ατμόσφαιρα του τίτλου,η προσοχή στη λεπτομέρεια και το άπειρο περιεχόμενο που υπάρχει στον τίτλο,το καθιστούν για μένα τον κορυφαίο τίτλο της χρονιάς.

Επίσης να πω ότι η ανάβαση στον Wonder Tower είναι από τις αγαπημένες μου στιγμές στον τίτλο,καθώς και η ενεργοποίηση του Protocol 10.

Α,ξέχασα να πω,ότι τα bosses με εξαίρεση 1-2,είναι εξαιρετικά.Μιλάω μόνο για όσα είναι στο story,γιατί αλλιώς οκ τα υπόλοιπα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.
        Η προσθήκη των side quests πάντως δίνει το κάτι παραπάνω που έλειπε από τον πρώτο τίτλο.Και για να κλείσω,να πω πως δεν περίμενα ποτέ σε free roaming τίτλο να δω τόσο ωραία σκηνικά.Η περιήγηση στην πόλη είναι πολύ ευχάριστη και αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι ότι μπορείς να μπαίνεις μέσα σε αρκετά από τα κτίρια τα οποία δεν είναι εκεί για διακοσμητικούς λόγους.

Aκολουθεί major spoiler.

H ιστορία λογικά είναι σε κάποιο alternative universe γιατί αλλιώς δεν εξηγείται το ότι σκοτώθηκαν τόσοι χαρακτήρες.Talia,Ras,Joker,Strange,Clayface,Solomo n Grundy.

Nα προσθέσω επίσης ότι τα σημεία που ελέγχουμε την Catwoman,αν και καλοδουλεμένα,δεν προσθέτουν τίποτα παραπάνω στον τίτλο πέρα από μια γαμάτη μάχη με τον

Two Face.

Σόρρυ αν είναι κάπως χύμα το ποστ,αλλά είμαι με ένα τρομερό πονοκέφαλο αυτή τη στιγμή.Οπότε καταλαβαίνετε.

IHNE περιμένω εντυπώσεις.
        Carpe diem

Comment

παιζει να μου glitchare το game..

Ειμαι εκει που πρεπει να σκαναρεις τα ελικοπτερα, τα εκανα ολα και τιποτα..

Comment

Δεν είναι glitch.

Πρέπει στο ελικόπτερο που έχει το Master Control Program να ανέβεις πάνω του με το grappl hook και να κάνεις download από κει το πρόγραμμα.

Το έκανες αυτό;Αν ναι,τότε δεν ξέρω τι να πω.
            Carpe diem

Comment

Οχι απλα δεν εβρισκα το ελικοπτερο, νομιζα οτι ειναι μονο αυτα τα 3,4 σε εκεινο το σημειο.

Comment

Όχι ρε.Όλη η πόλη είναι γεμάτη ελικόπτερα.

Ελπίζω να βοήθησα.
                Carpe diem

Comment

Ναι το βρηκα τελικα και το τελειωσα..

WTF το τελος?? Μπορω να καταλαβω να πεθανουν οι μισοι χαρακτηρες αλλα ο Batman να μεταφερει τον Joker σχεδον λυπημενος και οχι την Talia που την παρατησε και στα @@ του ειναι πραγματικα WTF..

Γενικα ειναι το καλυτερο game με super heroes/GOTY ο Batman ειναι GOAT κτλπ κτλπ..

Comment

Originally posted by i Have no Equal View Post
                    Ναι το βρηκα τελικα και το τελειωσα..

WTF το τελος?? Μπορω να καταλαβω να πεθανουν οι μισοι χαρακτηρες αλλα ο Batman να μεταφερει τον Joker σχεδον λυπημενος και οχι την Talia που την παρατησε και στα @@ του ειναι πραγματικα WTF..

Γενικα ειναι το καλυτερο game με super heroes/GOTY ο Batman ειναι GOAT κτλπ κτλπ..

H Talia πάει στο διάολο,κόρη τους Ras Al Gul είναι,θα μπει σε κάνα Lazarus Pit και κομπλέ.Πιστεύω ήθελαν να δείξουν ότι η σχέση Batman/Joker με τον καιρό δεν ήταν μια απλή έχθρα,αλλά κάτι σαν ανάποδη συμβίωση,δεν ξέρω πως αλλιώς να το διατυπώσω αλλά πιστεύω το νόημα το έπιασες.Πιο πολύ εντύπωση μου έκανε έτσι το φινάλε τώρα,παρά να κουβαλούσε την Talia που θα ήταν και το αναμενόμενο.
                    Carpe diem

Comment

Giafto de marese to telos
                      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                      Kindred, this blade and I.
                      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                      Greek Gaming Videos
                      Greek Final Fantasy Forum

Comment

Ενταξει καλο ηταν απλα

Μπορουσε να γινει κατι αλλο απο το να σκοτωσουν τους μισους χαρακτηρες ετσι ξαφνικα, και υποτιθεται ο Batman παραλιγο να γραψει στα @@ του το protocol-10 για να σωσει την Talia και μετα βγαινει αγκαλια με τον.. Joker. Καταλαβαινω το concept πισω απο αυτο αλλα και παλι.. Αλλα η μαχη με τον clayface ειναι καλη και ειδικα εκει που παιρνεις το σπαθι ειναι ολα τα λεφτα. Batman+sword= awesomeness

Comment

Συμφωνώ για το σπαθί.Γενικά παιχνιδάρα τι να λέμε τώρα.
                          Carpe diem

Comment

moufa.....astievo to telos emena mou arese polli genika poli kalo pexnidi alla protimo to arkham asylum

Comment

Graphics whore attacks!
                              PC versions of cross-platform titles are often characterised as simple ports with only the power of the hardware itself…

Comment

Originally posted by wesker View Post
                                moufa.....astievo to telos emena mou arese polli genika poli kalo pexnidi alla protimo to arkham asylum
                                συμφωνω, και μενα μου αρεσε περισσοτερο το πρωτο, αν και τα challenges τα ευχαριστηθηκα περισσοτερο σε αυτο, ειδικα τα predator, πολυ κααλοφτιαγμενα και challenging

Comment

Working...
                                X