Πραγματικά fanboϊσμός σε όλο του το μεγαλείο. Δεν συνεχίζω άλλο.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fire Emblem Radiant Dawn
Collapse
X
-
Με όλο το σεβασμό φίλε Αkira αλλά οποιαδήποτε αντιγνωμία για ένα ζήτημα (στην προκειμένη περίπτωση η διαφωνία σας περί FFT/FE) καλό θα ήταν να γίνεται με επιχειρήματα. Η ταμπέλα ''fanboy'' δεν είναι επιχείρημα.
Comment
-
Διάολε, ξεστραβώθηκα τόση ώρα να διαβάσω τι λέγανε τα παιδιά στην προηγουμενη σελιδα και κατέληξα σε ένα συμπέρασμα: Δεν κατάλαβα τπτ! Δεν κατάλαβα κάν αν διαφώνουσαν! Το μόνο που έβλεπα ηταν κατι ακαταλαβίστικες λέξεις τύπου TRPG (Τι rpg??) SRPG, FFT, Building Up Class του SF και FE and the list goes on and on and on..................
Θα κλείσω αυτήν την παρένθεση με μια ευχή!
Μακάρι το παιδί μου να μην παίζει Rpgs γιατι την γ....α! Θα είμαι σαν τον τύπο της διαφήμισης "στην μάνα σου το είπες??"
Συγχωρέστε με για το spam!I attack sharks
when i smell them bleed
I dont go swimming
water just wants to be around me.
Comment
-
Αντε ρε νουμπόβιε πήγαινε παίξε κανά Barbie Racing
TRPG=Tactical Rpgs
FE=Fire Emblem
SF=Shining Force
Άντε να μάθεις να παίζει και κανά είδος της προκοπής.Παίξε ρε αρχάριε που μου έπιασες το Pro(που δεν έχει και το χαρντκορ Mαστερ Λιγκ)κανά Έμβλημα Φωτιάς να νιώσεις την φλόγα της χαρντκορίλας να καίει μέσα σου(πω ρε ούτε Άνδρας Ο Πόλεμος να ήμουν)
Δεν θα σε πετύχω, θα φάς ownage from Igoumenitsa city!![/b]
Κοντοχωριανέ!!!Έτσι να γεμίζουμε Ηπειρώτες εδώ μέσα να τους πάρουμε τα σώβρακα!!!
YΓ:Καλά city δεν είστε προς town είστε,μην πω kokiri village και γίνω πολύ κακός :icon_twisted:
Comment
-
:blink: :blink: :blink:
Το παραπάνο ποστ αποπνέει αντρίλα, βαρβατίλα και ιδρωτίλα χωρίς καν να χρειαστεί να το διαβάσω!
Αποσυρομαι ντροπιασμένος στον "ροζ" κόσμο μου και πάω να παίξω κανα cooking mama!!
;)
Υ.Γ Θα σε πετύχω κάποτε και σενα στο halo παλιοαρτινε!! Δεν θα σε πετύχω, θα φάς ownage from Igoumenitsa city!!I attack sharks
when i smell them bleed
I dont go swimming
water just wants to be around me.
Comment
-
To paradexomai pws eimai fan tou FFTactics (aftos htan kai o monadikos logos pou ekana post edw), omws den pistevw pws milhsa xwris na kserw h xwris apodeikseis, exw paiksei kai ta 2 paixnidia (to Fire emblem san seira) se ektenh vathmo opws kanw panta kai aplws dhlwsa se ti nomizw proswpika pws yperterei ton ena apo to allo.
Anyway tha mporousa na anaferw perissotera panw sto thema giati afisa polla apeksw, omws tha eprepe na kanw ena ypervolika terastio post ekei pou den xreiazetai, nomizw ta symperasmata vgainoun kai apo afta pou exw pei hdh.
Se kanena vathmo den yposthrizw pws to Fire Emblem einai me kapoio tropo kako paixnidi, einai mia apo tis agaphmenes mou seires kai makari na eixa Wii na paiksw kai ta kainouria..."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Hint για τους κατοχους του τιτλου:Aπο πληροφοριες που καταφερα να συλλεξω οσον αφορα τον τιτλο φαινεται πως στο δευτερο playthrough το σεναριο και η καταληξη ορισμενων χαρακτηρων αλλαζει...ουτως ή αλλως θα το επαιζα παλι ομως αυτος ειναι ενας λογος παραπανω.
Comment
-
Hello everybody.
Λοιπόν, μιας και με το Persona 3: FES απογοητεύτηκα μόνο στη σκέψη του "265 ορόφοι που είναι copy-paste μεταξύ τους" και "δεν ελέγχεις το party", τελικά αποφάσισα να το αφήσω, για να πιάσω το Radiant Dawn, μιας και το τσίμπησα πρόσφατα ζελατινάτο σε λογικότατη τιμή για τη σπανιότητά του.
Τώρα θέλω να ρωτήσω: ΔΕΝ έχω παίξει το PoR. Θα χάσω πολλά από άποψη σεναρίου? Έκανα μία ψακτική, αλλά αρκετοί λέγανε ότι δεν θα έρθει και το τέλος του κόσμου αν δεν έχεις παίξει το προηγούμενο...
Comment
-
Δεν υπαρχει προβλημα, αλλωστε αυτα τα games τα παιζεις για τον εθισμο οχι για το story. Γνωμη μου. Απλα θα χεις χασει το ελαφρως καλυτερο game. Ειναι πιο συμπαγες και ισορροπημενο το PoR. To Radiant Dawn ξεφυγει σε μεγεθος πολυ αλλα καπου το χανει, καποια chapters δεν ειναι το ιδιο ενδιαφεροντα με αλλα και επισης απο την αρχη (4ο-5ο chapter) σε πεταει στα βαθια.
ΥΓ: Οπως και να χει παιξτο ακομη κι αν δε μπορεις να βρεις το Path of Radiance. Ανηκει στα λιγα αλλα εξαιρετικα games του Wii που επαιξα.
Comment
-
^ΟΚ. Και να ήθελα να παίξω το ΠοΡ, οι τιμές φτάνουν μέχρι το Θεό, δυστηχώς.
Comment
-
Ναι, δε ξερω αν εχεις δυνατοτητα να ασχοληθεις με homebrew στο Wii, πλεον παιζουν και GC games αλλα δε το χω κανει. Αλλιως περιμενε gamecube virtual console.
Comment
-
^GC VC? Το είχα σκεφτεί, αλλά θα έχω γεράσει μέχρι τότε
Comment
Comment