Announcement

Collapse
No announcement yet.

Grand Theft Auto V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ChrisTop
    replied
    OK...

Υπάρχουν τα remasters της Nintendo και της Square και υπάρχει και αυτό.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    μόνο έτσι θα κατάφερνε να πουλήσει ξανά παιχνίδι ενός έτους.

Μπα θα το καταφερνε πολυ απλα και ετσι

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Θα το αγοραζα και παλι εγω για τα 60fps και μονο αλλα και γιατι ψαχνω λογο να το ξαναπαιξω, το first person σιγουρα θα το δοκιμασω ειδικα στα heist αλλα στο free roam νομιζω θα μεινω με την 3rd person οπτικη.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Επιλογή για πρώτο πρόσωπο στο νέο GTA V. Ευφυέστατη όπως πάντα η Rockstar· μόνο έτσι θα κατάφερνε να πουλήσει ξανά παιχνίδι ενός έτους.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Θα μπορούσαν να το είχαν κάνει μερικές εβδομάδες πιο πριν.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Αυτο ηταν το πλανο να γινει ταυτοχρονα..

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Ε, τελείωσε λίγο απότομα. Μέσα σε μία αποστολή των 5 λέπτων

σκοτώνεις όλους αυτούς που σε παιδεύανε για 40 ώρες.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Κι εγώ αυτό έκανα.Μια χαρά μου φάνηκε.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Originally posted by Vaynard View Post
    ποιο τελος εκανες? τα υπολοιπα στο youtube

Δεν σκότωσα κανέναν από τους δύο.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Εχει επιλογη για αυτο που λες, δηλαδη aim assist στο περιπου.. Βασικα target lock κανει απλα πρεπει να εισαι σχετικα κοντα, εμενα αυτο με βολεψε περισσοτερο.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    ποιο τελος εκανες? τα υπολοιπα στο youtube

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Τέλος κι από μένα κάπου στο 75% αν και μάλλον θα το πάω για 100%.
    Τέλειο παιχνίδι. Ο καλύτερα υλοποιημένος κόσμος σε sandbox, φοβερά γραφικά ειδικά αν αναλογιστούμε το μέγεθος του, ωραίο σενάριο και χαρακτήρες, πολλά πράγματα να κάνεις και να δεις.
    Το τέλος δεν μου πολυάρεσε (τουλάχιστον αυτό που είδα εγώ) παραήταν σύντομο ΙΜΟ.

Από αρνητικά έχω δύο.
    Πρώτον (και περιέργως δεν το έχω δει να αναφέρεται πουθενά αλλού) είναι ότι παραείναι handholding. Αν εξαιρέσεις το κομμάτι του shooting στις αποστολές και ιδίως στα heists δεν έχεις σχεδόν καθόλου επιλογές και ακολουθείς τυφλά τις υπερβολικά λεπτομερείς οδηγίες. Θα μου πεις έτσι είναι όλα τα GTA, αλλά στα heists πέρα από την αρχική επιλογή του τρόπου της ληστείας μετά απλώς σου λέει το παιχνίδι τι να κάνεις. Μου έκανε μεγάλο μπαμ στο heist με την σφουγγαρίστρα (μάλλον καταλάβατε ποιο λέω). Προχώρα 2 μέτρα, κάνε αυτό, άνοιξε την πόρτα, προχώρα άλλα 2 μέτρα κτλ.
    Θα μπορούσε να σου δίνει τον στόχο και να σου αφήνει τον τρόπο σε εσένα. Πχ. θα πρέπει να ληστέψεις αυτή την τράπεζα και να αποφασίζεις εσύ το πως. Κλεβεις τανκ και ορμάς, πας απ'την ταράτσα με ελικόπτερο, ντύνεσαι αστυνομικός κτλ.

Το δεύτερο είναι το ίδιο που είχα και στο RDR. Δλδ. το manual aim παραείναι δύσκολο ειδικά με το μικροσκοπικό crosshair (ακόμα και το μεγάλο ίσα που φαίνεται) και το auto aim παραείναι εύκολο. Θα έπρεπε να υπάρχει μία επιλογή για μία μέση λύση σαν aim assist.

Αυτά. 10/10 βέβαια παρά τα 2 παράπονα.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Πρέπει να γραφτώ Rockstar SOcial Club δηλαδή.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Απλώς να αναφέρω ότι τα collectibles τα βλέπεις από την Rcokstar Social Club σελίδα σου οπότε δεν χρειάζεσαι guide. Που ούτως ή άλλως θα χρειαζόσουν μιας και τα letters και τα ufo parts είναι αδύνατον να τα βρει κάποιος από μόνος του.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Τέλος κι από μένα με ποσοστό 71% στις 40+ ώρες.Τον τίτλο γενικά τον καταευχαριστήθηκα,παρόλο που έκσνα ελάχιστα πράγματα όσον αφορά activites,hobbies κλπ.Επίσης έκανα όλα τα strangers and freaks missions εκτός από αυτά που σε βάζουν να ψάχνεις collectibles.Επίσης άφησα και τις assassination missions.Όλα αυτά θα παιχτούν σιγά σιγά,αλλά ώρα να πιάσω κάτι άλλο πλέον.

Οι 3 χαρακτήρες είναι εξαιρετικοί,με τον Μάικλ να αποτελεί τον αγαπημένο μου.Η ιστορία αρκετά καλή με τόνους διαλόγου ενώ και το σύστημα μάχης εξαιρετικό.Ο κόσμος του παιχνιδιού είναι τεράστιος με άπειρα πράγματα να κάνεις.ΠΑΙΞΤΕ ΤΟ!!!

Leave a comment:

Working...
X