Για το open world τη "ζωντάνια" του κόσμου και το pure fun λίγο πολύ τα είπατε, η επιτυχία του φαίνεται και από το γεγονός ότι το παιχνίδι είναι σταθερά στα 70k άτομα στο steam ακόμα, σταθερά υψηλό viewer count στο twitch κλπ (προφανώς βοηθάνε και τα MMO φάση mods για αυτό). Για το σενάριο δεν συμφωνώ ότι ήταν αδύναμο, παίρνει 3 στερεότυπα της σύγχρονης Αμερικανικής κουλτούρας τα διακωμωδεί με μοναδικό τρόπο αυτό του over the top και εν τέλει και το writing με άφησε κάτι παραπάνω από ικανοποιημένο, θυμάμαι κάποιους διαλόγους και να λέω τι έκαναν οι τύποι αυτά είναι Tarantino level (οκ άντε λίγο πιο κάτω
) και φυσικά μου άρεσε πολύ το concept σχεδιασμού και εκτέλεσης heist.Σύγκριση με το RDR2 για εμένα δεν μπορεί να γίνει, το open world για εμένα δεν το έχουν πετύχει καθόλου στον τομέα "fun" και για αυτό και όπως βλέπω δεν τσουλάει και το online του, masterpiece είναι αλλά με διαφορετικό τρόπο. Θα το παίξεις για τα τρομερά τοπία της άγριας δύσης για τους χαρακτήρες, την ιστορία, τη λεπτομέρεια κλπ. Σίγουρα όχι για να πεις "κάτσε να μπω μια να παραγγείλω ένα hydra και να τα κάνω όλα ταναπου" όπως μπορείς να κάνεις άνετα στο GTA V.
Και στα δυο δε θα εχεις κανένα

Leave a comment: