Announcement

Collapse
No announcement yet.

Grand Theft Auto V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• i Have no Equal
    replied
    Originally posted by Enpsty View Post
    Το παιχνίδι είναι απίστευτο. Έχει πέσει τρελή δουλειά σε όλους τους τομείς, δεν απορώ καθόλου που κόστισε 275 εκ.δολάρια.
    Η Rockstar άκουσε τις κριτικές και έφτιαξε τα 2 μεγάλα προβλήματα του IV. Πρώτον οι αποστολές έχουν ενδιαφέρον και ποικιλία και δεύτερον ο κόσμος έχει ένα σωρό δραστηριότητες και σε προκαλεί να τον εξερευνήσεις. (Αν και με το μέγεθος του χώραγε κι άλλα μυστικα ή collectibles).

Πλέον το IV μπροστά του μοιάζει παιχνιδάκι.
    Ακριβως, ειμαι στο 44% ακομα βεβαια αλλα τα production values ειναι απιστευτα. Ακομα δεν μπορω να συλλαβω το μεγεθος του κοσμου και την λεπτομερεια που εβαλαν με αυτο το hardware, φαντασου τι θα κανουν στην επομενη γενια.. :resp:

Αρκει να μη μας σερβιρουν παλι μια Liberty City σκετη, νομιζω υπαρχει δυνατοτητα για LC, VC και SA μαζι, μπορουμε να ελπιζουμε..

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Το παιχνίδι είναι απίστευτο. Έχει πέσει τρελή δουλειά σε όλους τους τομείς, δεν απορώ καθόλου που κόστισε 275 εκ.δολάρια.
    Η Rockstar άκουσε τις κριτικές και έφτιαξε τα 2 μεγάλα προβλήματα του IV. Πρώτον οι αποστολές έχουν ενδιαφέρον και ποικιλία και δεύτερον ο κόσμος έχει ένα σωρό δραστηριότητες και σε προκαλεί να τον εξερευνήσεις. (Αν και με το μέγεθος του χώραγε κι άλλα μυστικα ή collectibles).

Πλέον το IV μπροστά του μοιάζει παιχνιδάκι.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    ειμαι στο 55% και κατι , δεν πιστευα οτι θα βγει καλυτερο gta ποτε απο το san andreas...και ομως

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Έχουν κυκλοφορήσει κι άλλες τέτοιες και όλες είναι καρφωμένες στα 60 frames... μάλλον κάνει capture από την κονσόλα...

ΚΑτά τα άλλα επειδή τα 70 ευρώπουλα μου πέφτουν πολλά έχω βάλει san andreas και καίγομαι (σαν έκταση σε σύγκριση με αυτό σε τι επίπεδα βρίσκεται το 5; )

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Seems Legit.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Εγω ειμαι λιγο πιο πισω (18% περιπου), αλλα οκ απο οταν πηρα τον Trevor το παιχνιδι εχει απογειωθει, πολυ γελιο ως τωρα και υπαρχουν απειρες λεπτομερειες που βελτιωνουν πολυ την ολη εμπειρια.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Ειμαι στο 22% περιπου, νομιζω ειναι το καλυτερο GTA και παιχνιδι της γενιας για μενα. Εχω λιωσει στο γελιο με πολλές αποστολες, πραγματικα σατιρίζουν τα παντα οι τυποι..

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    GTA V PC Release Date Leaked – Coming Late November/Early December

GTA V PC Release Date has just been leaked by game sites. We currently have two dates right now, both in the Late Nov, Early Dec Time frame.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι μόλις τελειώνεις μια αποστολή στο GTA, όχι ένα μέρος της, αλλά όλη την αποστολή, γίνεται auto save.

Δε χρειάζεται να πας σε safehouse.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Και εγω στο πρωτο heist ειμαι, εκανα αρκετο free roam ομως ανεβηκα βουνο και τα σχετικα..

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Πρεπει να χεις ριξει ηδη γερα sessions. Εγω χαλαρα το παω, μολις εκανα το 1ο heist, γαματο ως τωρα. Παντως κι εγω καλου κακου πριν το κλεισω παω safehouse, αλλα κατι μου λεει πως αυτο ειναι περιττο.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Δεν εχω ιδεα πως κανει save, απλα παω σπιτι και κοιμαμαι οταν θελω να το κλεισω..

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Δεν κάνει save στα μισά της αποστολής.Μετά ναι,δεν έχεις θέμα.

Leave a comment:

• wesker
    replied
    Originally posted by i Have no Equal View Post
    Hackeria παιζεις η original??

Διαβασα στο gaf οτι ο καλυτερος τροπος για να το παιξεις ειναι install το mandatory στον σκληρο του 360 και το play disc δεν το κανεις καθολου install(δημιουργει προβληματα) ειτε το κανεις install σε USB drive, με το δευτερο να ειναι καλυτερη επιλογη για performance.

Η digital του ps3 εχει προβλημα με pop-ups οπως και αν κανεις install και τα 2 DVD στο 360, η retail εκδοση δεν εχει καποιο προβλημα.
    copy to pezo alla diavasa pos ke sta retail to kani.

Leave a comment:

Working...
X