Announcement
Collapse
No announcement yet.
Grand Theft Auto V
Collapse
X
-
Ναι, αλλά πάντα τους συμπαθούσες κάτι που λέγεται οτι δεν συμβαίνει στο V. Περιμένω να το τελειώσετε για να μου πείτε.
-
Το πρόβλημα των Reviewers στα Gamespot, Eurogamer, Escapist έγκειται στο γεγονός οτι οι 3 πρωταγωνιστές δεν είναι αντιήρωες, όπως συνέβαινε στα προηγούμενα instalments, αλλά εγκληματίες του χειρότερου συναφιού. Ελπίζω να μην ισχύει γιατί απίστευτα καλά τα GTA και RDR σαν gameplay, αλλά η ιστορία τους και ο ήρωας ήταν αυτά που τα έκανε masterpieces.
Leave a comment:
-
παιζω εδω και δυο μερες, εχει slow start και awful εισαγωγη
αλλα περνει μπρος μετα, το script δεν Υ Π Α Ρ Χ Ε Ι , ολοι οι χαραχτηρες ενας και ενας, ο trevor ομως κλεβει την παρασταση ...δεν εχω ξαναδει τετοιο τυπο σε vg
, σαν sandbox και μηχανισμους αφηνει πισω του τα παντα απο τον ανταγωνισμο...τα sidequests ειναι καλυτερα απο τα mainquests αντιστοιχων τιτλων
Leave a comment:
-
Για views το εκανε το gamespot χαλαρα, εγω ακομα περιμενω...
Leave a comment:
-
Τι υπερεπικό βίντεο είναι αυτό;
Το παιχνίδι βρίσκεται ήδη στην κατοχή μου και θα παιχτεί σήμερα.
Leave a comment:
-
Λογικό.Απόλυση άμεσα και μετά στον Καιάδα για παραδειγματισμό.Originally posted by BigBOSS View Post
Angry readers want Gamespot reviewer fired after HER GTA V review
http://n4g.com/news/1355565/angry-re...r-gta-v-review
Leave a comment:
-
Και μετα σου λενε οτι θελουν καθαρη αρθογραφια που να μην επηρεαζεται απο τις επιταγες των publishers.
Leave a comment:
-
Originally posted by Altair View PostΌποιος βάζει κάτω από 10 είναι hater,f**k them.All aboard the HYPE TRAIN!!!
Angry readers want Gamespot reviewer fired after her GTA V review
Leave a comment:
-
Όποιος βάζει κάτω από 10 είναι hater,f**k them.All aboard the HYPE TRAIN!!!
Σε 2 βδομάδες θα το παίξω κι εγώ.
Leave a comment:
-
Βλέπω οι κριτικές του τίτλου σαρώνουν. Τι 10κάρια έχει πάρει δεν λέγεται.
EDGE, Eurogamer, IGN ,Games TM, GamesRadar το δώσανε το τέλειο.
Leave a comment:
-
Eάν δεν παθαινε ylod το ps3 θα το ειχα πάρει και γω, τώρα ελπίζω να βγει κάποια στιγμή στο pc, επίσης κάτι λέγεται πως θα κυκλοφορήσει και στο ps4.
Leave a comment:
-
θα το εχω και γω αυριο το πρωι αντε να δουμε ποσο χειροτερο θα ειναι απο το san andreas
Leave a comment:
Leave a comment: