Announcement

Collapse
No announcement yet.

Grand Theft Auto V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ChrisTop
    replied
    Τι κρίμα για σένα.
    Εμένα μου άρεσε πολύ το trailer. Το μόνο που με τρομάζει είναι η ύπαρξη τριών χαρακτήρων αντί για ένα. Στα προηγούμενα παιχνίδια της Rockstar δενόσουνα με τον χαρακτήρα σου, τώρα να το καταφέρει αυτό στον ίδιο βαθμό με όχι έναν αλλά τρεις μου φαίνεται δύσκολο.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Δεν τρελάθηκα.Ο Κριστοπ φταίει που με σπόιλαρε με το γκιφ.

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Καλά ρε βάλατε gif και όχι το trailer .

[YOUTUBEHD]VaALjlEGhr0[/YOUTUBEHD]

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    απλά OMG

goty 2013

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied

Leave a comment:

• Altair
    replied
    TROLL!!!
    ΓΑΜΑΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    μούφα φαίνεται

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Νέες εικόνες και το Hype όσο πάει και ανεβαίνει.

Περιμένουμε αύριο ΤΟ TRAILER!!!!

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ναι δε διαφωνώ περί San Andreas,αλλά από τη στιγμή που πήγαινες να την παραλάβεις μέχρι τη στιγμή που θα ξεκινούσες,δεν οδηγούσες τόση ώρα.Ή τλχ εγώ δε θυμάμαι να μου έπαιρναν τόση ώρα.Άσε,που με εξαίρεση το δίπλωμα αεροπλάνου,μου φάνηκε πολύ πιο εύκολο από το 4.

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Οι τύποι είναι τόσο γαμάτοι που όταν ξαναέκανες την αποστολή οι διάλογοι ήταν διαφορετικοί. Σχεδόν σου έδιναν λόγο να την παίξεις 2 φορές.
    Πάντως και το San Andreas είχε τεράστιες αποστολές χωρίς checkpoints.

8μηνο μετά τις κονσόλες εννοούσα.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Άνοιξη 2013 θα βγει,το θέμα είναι πότε μέσα στην Άνοιξη.
    Θεωρώ πως μοναδικό μείον που είχε σε σχέση με τον Άγιο Αντρέα,το 4,ήταν ότι δεν είχε τόσα πολλά πράγματα να κάνεις,όμως όπως έχω ξαναγράψει,είχανε πει ότι ο πρώτος τους τίτλος στα μηχανήματα νέας γενιάς θα είναι δοκιμαστικός και δε θα έχει το ίδιο περιεχόμενο με τον Άγιο Αντρέα.
    Εμένα το μόνο που με χάλασε ήταν ότι είχε ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ αποστολές χωρίς τσεκποϊντς και όποτε ξεκινούσες από νοσοκομείο ή φυλακή μπορούσες να πάρεις ταξί μεν να πας στο σημείο εκκίνησης της αποστολής όμως ήταν αρκετά ζημιογόνο όσον αφορά όπλα και κασέ.

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Φλού είναι. Το πιθανότερο να κυκλοφορήσει ένα 8μηνο μετά όπως τα προηγούμενα.
    Εμένα το GTA IV όπως είχα πει μου άρεσε πολύ αλλά βρήκα υπερβολικά τα 10άρια. Gameplay wise ήταν χειρότερο απο το San Andreas αλλά ήταν καλύτερο σε όλους τους υπόλοιπους τομείς ειδικά στο story και στο storytelling.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    PR talk bullshit.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    GTA 5's world is bigger than the worlds of Red Dead Redemption, San Andreas and GTA IV combined.
    :jd:

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Εντάξει δεν είναι χαζοί,στάνταρ θα βγει και για Η/Υ όπως και τα προηγούμενα.Το RDR ίσως πίστευαν ότι δεν θα έχει αρκετή απήχηση στο συγκεκριμένο κοινό και γι'αυτό δεν το βγάλανε.

Leave a comment:

Working...
X