Announcement

Collapse
No announcement yet.

Grand Theft Auto V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Raphael View Post
    Λογικό μου ακούγεται. Το GTA δε πουλάει τόσα εκατομμύρια για το storywriting.
    [/SIZE]
    ε ακριβώς δεν αγόρασαμε το GTAIV για να δούμε κάνα αριστουργηματικο story telling αλλά για το gameplay και ελευθερία στο gameplay που χαρακτήριζε την σειρά ως και το GTAIV. Πάρα πολλά πράματα που υπήρχαν στα VC και SA ήταν απόντα από το GTAIV. Επίσης οπως είπε και ο IHNE αρκετές αποστολές του κυρίως σεναρίου ήταν πολύ προβλεπόμενες και βαρετές, αν και για μένα το GTAIV έχει την καλύτερη αποστολή main story αυτή που κάνεις ληστεία στην τράπεζα και μετά σε καταδιώκουν οι μπάτσοι, φοβερή αποστολή σαν να έβλεπα ταινία ήταν.

Originally posted by i Have no Equal View Post
    Προτιμω να κλεβω Harrier any day απο τις boring missions του iv.. Υπερβολη?? μιλαμε για Vgs και για GTA
    η να πέφτω με αλεξίπτωτο απο τζετ

πλάκα πλάκα το GTAIV πήγαινε προς Τhe Gateway μονοπάτια.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Τι λογικη ειναι υπαρχει και το saints row?? Μιλαμε για GTA που παντα ετσι ηταν, το iv ξενισε αρκετους αυτο ειναι η αληθεια δεν το θεωρω κακο παιχνιδι αλλα περιμενα κατι καλυτερο. Προτιμω να κλεβω Harrier any day απο τις boring missions του iv.. Υπερβολη?? μιλαμε για Vgs και για GTA, αυτα τα παιχνιδια που παιζεις δηλαδη ειναι ρεαλιστικα και δεν εχουν υπερβολές μεσα.??

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Υπάρχει και το Saint's Row για όσους δε θέλουν κάτι σοβαρό.
    Το GTA πιστεύω καλώς έκανε το βήμα παραπάνω και έδωσε ένα πιο ώριμο σενάριο.
    Δε θέλω άλλο ένα παιδάκι που ξεκινά ως μικροκακοποιός στη γειτονιά του,να καταλήγει να κλέβει ένα Harrier.Υπερβολή.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Τα missions του main story ηταν βαρετα, το σεναριο ουτε που το θυμαμαι να πω την αληθεια. Το σιγουρο ειναι οτι ο niko δεν μου εκανε το click σαν χαρακτηρας, στο GTA προτιμω κατι σε στυλ tommy verceti. Και νομιζω γενικα οτι στο GTA δεν θελω καλο σενάριο προτιμω κατι που να βγαζει fun παρα το αριστουργηματικό story-telling.

Το RDR ηταν διαφορετικη ιστορια και καμια σχεση με την σειρα GTA που περιμενεις διαφορετικα πραγματα..

Leave a comment:

• Chief
    replied
    καλά όλα αυτά αλλά σε πολλούς δεν έκανε κλικ το GTAIV και αυτο είναι το θέμα, άμα δεις σε σχόλια σχετικών βίντεο στο youtube υπάρχει μια "λατρεία" για τον John Marston ως vg χαρακτήρα.

Λογικό μου ακούγεται. Το GTA δε πουλάει τόσα εκατομμύρια για το storywriting.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Raphael View Post
    Αριστουργηματική ιστορία το GTA4, διάλογοι για σεμινάριο, χιούμορ και κοινωνική κριτική. Όπως και το RDR άλλωστε.
    καλά όλα αυτά αλλά σε πολλούς δεν έκανε κλικ το GTAIV και αυτο είναι το θέμα, άμα δεις σε σχόλια σχετικών βίντεο στο youtube υπάρχει μια "λατρεία" για τον John Marston ως vg χαρακτήρα.

Originally posted by Altair View Post
    Περίεργο που το λες,διότι το 4 έχει την καλύτερη ιστορία απ'όλα της σειράς.
    αυτό ισχύει απλώς στην προσπάθεια τους να δώσουν στο GTAIV ένα πιο "σοβαρό" ύφος μέσω ενος πιο αξιοπρεπούς σεναρίου το κάναν ως GTA περισσότερο σοβαροφανές απ'οτι θα έπρεπε. Πολύς κόσμος γουσταρε San Andreas και VC και αυτό ήταν που ζητούσε.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Αριστουργηματική ιστορία το GTA4, διάλογοι για σεμινάριο, χιούμορ και κοινωνική κριτική. Όπως και το RDR άλλωστε.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Περίεργο που το λες,διότι το 4 έχει την καλύτερη ιστορία απ'όλα της σειράς.Σκοπός σου δεν είναι να ανέβεις στην ιεραρχία των εγκληματιών αλλά να πάρεις εκδίκηση.Ειδικά στο τέλος που επιλέγεις εσύ τι ακριβώς θα κάνεις,το φινάλε ήταν όλα τα λεφτά.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Το iv ειναι το πρωτο GTA που δεν τερματισα, μου αρεσε ομως οσο ασχοληθηκα με side missions free-roam και τετοια. Απλα το main story δεν με κερδισε, φυσικα και ειναι πολυ ανωτερο το RDR..

Leave a comment:

• Altair
    replied
    BigBOSS,Enpsty παίξτε τα Εpisodes From Liberty City.Ποικιλία αποστολών και δραστηριοτήτων.Είναι το GTA 4 όπως θα έπρεπε να είναι.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Enpsty View Post
    Εγώ το 4 το παράτησα στην μέση
    καλά και εγώ δεν το τερμάτησα με την μεγαλύτερη όρεξη.

Α και το frame rate στο ps3 τουλάχιστον υπήρχαν αρκετές περιπτώσεις που ήταν άθλιο εν εντιθέση με το RDR που είχε και πολύ καλύτερα γραφικά και έτρεχε ομαλά.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Εγώ το 4 το παράτησα στην μέση
    Ωραίο ήταν αλλά είχε αρκετά βαρετές αποστολές και η πόλη αν και τεράστια δεν είχε και τίποτα το ιδιαίτερο να κάνεις.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by hideo View Post
    Το Red dead Redemption ηταν πολυ ανωτερο
    και μένα τα στοιχεία του RDR μου αρέσουν πολύ περισσότερο απο αυτά του GTAIV και γενικά το θεωρώ καλύτερο sandbox game. Το GTAIV ακολοθούσε πολύ μια οδό, δηλαδή το περιόρισαν αρκετά σε σχέση με τους παλαιότερους GTA τίτλους και αυτό ξενέρωσε αρκετά πολύ κόσμο.

Eπίσης αν και ο Niko ήταν συμπαθής χαρακτήρας με ενδιαφέρουσα ιστορία, δεν το συζητώ το σενάριο του RDR ήταν κλάσεις ανώτερο.

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Δεν χρειάζεται να δούμε τπτ, δεν χρειάζεται να σκεφτούμε τίποτα, GOTY 2012 confirmed (εκτός αν βγεί Civilization VI...).

PROPAGANDA GOGOGO

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Λετε να ειναι σε παλαιοτερη εποχη επηρεασμενο απο το LA Noire?

Leave a comment:

Working...
X