Μπορεί να φταίει εκείνος που, ενώ προόριζε τον τίτλο για downloadable & episodic, στη πορεία, το γύρισε σε retail και...πήγε και το κυκλοφόρησε σε μια εποχή που βγήκαν όλες οι mainstream προτάσεις μαζεμένες.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Rayman Origins
Collapse
X
-
Έβλεπα reviews στο internet και το χαμηλότερο που τσίμπησε το παιχνίδι ήταν ένα 8,5/10, ενώ το Nintendolife του έδωσε άριστα 10/10. Το ίδιο site παρεμπιπτόντως είχε δώσει στο Xenoblade 9/10 προκαλώντας έτσι διάφορες αντιδράσεις για το νέο "ξεχασμένο-από-τον-Θεό-franchise" Rayman. Αυτό που διαβάζω από παντού είναι πως το παιχνίδι πήγε άπατο στις πωλήσεις, δεν κατάφερε να διακριθεί στη θάλασσα των υπόλοιπων αξιόλογων παιχνιδιών που βγήκαν την ίδια περίοδο
Εν τω μεταξύ, έχει βγει παντού εκτός από υπολογιστή, παρ' όλο που είχε ανακοινωθεί. Θέλω να το αγοράσω αλλά δεν λέει να πάρω τη Wii version ελέω Dolphin. Ενώ παράλληλα μου τρέχουν τα σάλια με την collector's έκδοση του PS360, τη στιγμή που όμως δεν έχω καμία next-gen κονσόλα
Comment
-
Περα απο αυτο που ειπε ο Loggo ας μη ξεχναμε οτι:
- Εχουμε να δουμε εξαιρετικο Rayman απο το 99 (Rayman 2)
- Τα τελευταια χρονια πηξαμε στα Raving Rabbits
- Αν ο καταναλωτης δε γνωριζει τη ποιοτητα ενος τιτλου πως να το προτιμησει; Απο μερικα reviews;
Για μενα ηταν δεδομενο οτι δε θα πουλησει ο τιτλος πριν καν κυκλοφορησει. Χωρις buzz και χωρις brand name δε κανεις τιποτα πλεον.
Και θα πω και κατι αλλο, εχω κουραστει να ακουω "ψαγμενους" gamers να κραζουν "ασχετους" που λιωνουν πχ σε Fifa ή Call of Duty ή δε ξερω τι αλλο. Ο καθενας θα ασχοληθει με ο,τι ικανοποιειται. Προσωπικα πιστευω οτι ενα game σαν το Rayman Origins δε θα τραβαγε πολλους να ασχοληθουν μαζι του ακομη κι αν επεφτε στα χερια τους και το δοκιμαζανε.
Comment
-
Originally posted by Ramparter View PostΚαι θα πω και κατι αλλο, εχω κουραστει να ακουω "ψαγμενους" gamers να κραζουν "ασχετους" που λιωνουν πχ σε Fifa ή Call of Duty ή δε ξερω τι αλλο. Ο καθενας θα ασχοληθει με ο,τι ικανοποιειται. Προσωπικα πιστευω οτι ενα game σαν το Rayman Origins δε θα τραβαγε πολλους να ασχοληθουν μαζι του ακομη κι αν επεφτε στα χερια τους και το δοκιμαζανε.
Αλλά 2D platformer με πολύχρωμα γραφικά που να μην έχει στον τίτλο την λέξη Mario ή Sonic δεν βλέπω να πουλάει με την καμία. Εκτός και αν μιλάμε για ιδιαίτερες περιπτώσεις του στυλ Super Meat Boy.
Αλλά κακά τα ψέματα το platforming ειδικά το 2D έχει καταλήξει niche κατηγορία (ξαναλέω ότι εξαιρώ τα Mario, Soni, Donkey κτλ που πουλάνε και λόγω ονόματος).
Τα λεγόμενα μου επαληθεύει το γεγονός ότι το Rayman έχει πουλήσει στο Wii περισσότερα κομμάτια από ότι στο 360, την ώρα που όλοι οι άλλοι multiplatform τίτλοι πουλάνε 10 με 20 φορές περισσότερο στο 360.
Αυτό δεν το λέω για να πω ότι οι Wii users είναι πιο ψαγμένοι, αλλά πρoφανώς έχουν μεγαλύτερη εξοικίωση με τα platforms (έλεω nintendo games) αλλά και γιατί ένα μεγάλο ποσοστό των wii users είναι μικρότερης ηλικίας που θα προτιμήσει ένα χαρούμενο platform ή να το θέσω διαφορετικά δεν θα σνομπάρει ένα χαρούμενο platform.
ΙΜΟ πάντα χωρίς να λέω ότι δεν έφταιξε και η ubi.
Comment
-
Πάνω κάτω τα είπατε. Ένας Μάριος, ένας Σονίκαρος, ένα Call of Duty, ένα Pro δεν θα είχε πρόβλημα.
Είναι κρίμα ένα τόσο ξεχωριστό παιχνίδι να πάει άπατο επειδή δεν έχει δυναμικό fan base, ενώ ένα άλλο, ποιοτικό μεν, game που βγαίνει κάθε χρόνο και κάνει μόνο μικρές βελτιώσεις να πουλάει σαν τρελό.The illusion of free will is an illusion.
Comment
-
Phantom το τελείωσες;Έχω απορία.Για να φτάσω στο Land of the Livid Dead πρέπει να έχω βρει όλα τα Skull teeth σωστά;Για να τα μαζέψω όλα πόσα complete medallions πρέπει να έχω;
Λέω να το συνεχίσω σήμερα από κει που το είχα αφήσει,δηλαδή τη μέση του 2ου κόσμου.Carpe diem
Comment
-
Μόλις το τερμάτισα.
Δηλώνω συγκινημένος, το αίσθημα που σου δίνει το παιχνίδι αγγίζει τα παλιά καλά platforms που όλοι ξέρουμε. Ξεκινάει ήρεμα, σου μαθαίνει τα βασικά και στο τέλος γίνεται πολύ παλούκι. Αν έπρεπε να το περιγράψω με μία λέξη θα έλεγα πως είναι πανέμορφο σε οποιονδήποτε τομέα.
Αυτήν τη στιγμή έχω 8/10 κρυστάλλους και κάτι λιγότερο από 200 φατσούλες. Θα ξεκινήσω time attack σε όλες τις πίστες ενώ επίσης πιστεύω πως παίζουν ορισμένα μυστικά, επομένως το παιχνίδι θα με κρατήσει κι άλλον καιρό απασχολημένο.
Ορισμένες πίστες μου άρεσαν υπερβολικά, βάζω μία από αυτές που μπόρεσα να βρω παρακάτω.
Κι επίσης το αγαπημένο μου μάλλον κομμάτι του παιχνιδιού
Το μόνο αρνητικό που συνάντησα είναι τα credits τέλους που κρατάνε γύρω στα 15 λεπτάΚι επίσης ξενέρωσα επειδή είδα να αναφέρεται εκεί πέρα η Μακεδονική ορχήστρα Σκοπίων :yuno:.
Comment
-
Originally posted by Altair View PostPhantom το τελείωσες;Έχω απορία.Για να φτάσω στο Land of the Livid Dead πρέπει να έχω βρει όλα τα Skull teeth σωστά;Για να τα μαζέψω όλα πόσα complete medallions πρέπει να έχω;
Λέω να το συνεχίσω σήμερα από κει που το είχα αφήσει,δηλαδή τη μέση του 2ου κόσμου.
Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει με το Livid Dead. Οι κρύσταλλοι πάντως είναι 10 και τους παίρνεις από τα Tricky Treasures. Το τελευταίο Tricky Treasure χρειάζεται 200 φατσούλες για να ξεκλειδωθεί αν αυτό εννοείς. Μετάλλια δεν έχω πάρει αρκετά ακόμα και δεν ξέρω αν χρησιμεύουν κάπου.
Επίσης ας το αναφέρω κι εδώ. Αγόρασα την PS3 collector έκδοση του παιχνιδιού από το zavvi για 22,5 λίρες. Ακόμα και αν δεν πάρω ποτέ PS3, η έκδοση περιέχει artbook και soundtrack που αξίζουν τα λεφτά και με το παραπάνω.
Comment
-
Έχω ήδη 102 και είμαι στη μέση,οπότε θέλω να πιστεύω πως θα μπορέσω να πάρω 98 ακόμα,ώστε να φτάσω να έχω 200/246.
Έχω περάσει μόνο 4 Tricky Treasures από τα 5 που έχω ξεκλειδώσει.
Άμα ολοκληρώσεις τα μενταγιόν πέρα από achievements δεν παίρνεις κάτι άλλο.Carpe diem
Comment
Comment