Announcement
Collapse
No announcement yet.
Mario Kart 7
Collapse
X
-
-
-
Originally posted by Enpsty View PostAltair φαντάζομαι μετά από τόσο καιρό θα ξέρεις ότι δεν θα πρέπει να παίρνεις στα σοβαρά αυτά που λέει ο paixtis.
Paixti αυτό το grip στα stats του 8 είναι το off road. Όσο πιο ψηλό τόσο καλύτερο έχεις. Που είδες εσύ ότι το βγάλανε ένας Θεός το ξέρει.
On topic μάθε να κάνεις καλό drift και δεν θες τίποτα άλλο.
Nick TG ασχολίαστο!Ασχολήσου πρώτα και μετά τα λέμε!Nintendo I.D.: paixtis
3ds friend code: 2664-2347-7128
Comment
-
Originally posted by Enpsty View PostΡε το 'πανε στο direct σου λέω. Ψάξε στο ίντερνετ να δεις. Βασικά τσέκαρε το μόνος σου. Πάρε ένα όχημα με τέρμα grip και δες πόσο πιο λίγο χάνει off road.There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
Το θέμα είναι ότι σε κάθε Mario Kart μειώνουν την επίδραση του off-road.Αυτό που λες δεν το κατάλαβα προφανώς γιατί ήταν πολύ μικρή αλλαγή.Και όλα αυτά για την περιβόητη "ισορροπία".Εγώ βλέπω ότι δίνουν ξεκάθαρο πλεονέκτημα στους βαρείς χαρακτήρες με κάθε νέο installment στην σειρά...Nintendo I.D.: paixtis
3ds friend code: 2664-2347-7128
Comment
-
Τελείωσα τα 50CC,σε όλα σχεδόν με 3 αστέρια εκτός από κάνα δυο που έχασα από ατυχία και πήρα 2.Λέω να πάω στα 100 τώρα,drift δεν έχω ιδέα πως να κάνω,ενώ και rocket boost προσπαθώ συνέχεια αλλά εις μάτην.
Να δοκιμάσω να παίξω με Donkey Kong;Από αρχικούς χαρακτήρες αυτός και ο Bowser με ψήνουν μόνο.Carpe diem
Comment
-
Αν ο Lakitu είναι playable character ποιος δίνει το σήμα για εκκίνηση;Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Comment