Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Last of Us

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [YOUTUBEHD]xXyTSmovCCg[/YOUTUBEHD]
    Star Citizen videos Star Citizen gallery

    Comment


    • Όταν εγώ λέω ότι οι κονσόλες αποτελούν παρωχυμένη έννοια, κάτι ξέρω
      Καλα παρωχυμενη εννοια δεν ειναι, απλα σε ολες αυτες τις περιπτωσεις επρεπε να υπαρχει cross buy aka FFXIV. Για να το θεσω καλυτερα, επιλεγουν να τη διατηρουν παρωχυμενη για να βγαζουν χρηματα.

      Anyway καποια στιγμη θα ισχυσει πιστευω και στις κονσολες αυτη η λογικη, αλλωστε εχουν αρχισει και υπαρχουν παραδειγματα. Απλα ακομη ειμαστε στη φαση που το θεωρουμε λογικο για καποιο λογο (το αντιστοιχο στα PC ειναι η κυκλοφορια του RE4 Ultimate HD aka επαεπανακυκλοφορια και το αστειο ειναι εκει λογω PC η κινηση αναγνωριζεται ως γελοια).

      Comment


      • Ναι απλά στις κονσόλες, λόγω αρχιτεκτονικής και μόνο, το φαινόμενο είναι πολύ πιο έντονο. Στους υπολογιστές μπορείς να έχεις το ίδιο παιχνίδι και με αλλαγή hardware και ρυθμίσεων να καλύψεις τη διαφορά που καλύπτεται τώρα στο Last of Us με την ανάπτυξη και κυκλοφορία του ίδιου παιχνιδιού. Προφανώς η διαδικασία, από τη μεριά των developers, δεν είναι η ίδια, μιας και σίγουρα θα χρειάστηκαν αρκετές εργατοώρες για να πραγματοποιηθεί το "remastering", εξού και η έλλειψη cross buy.

        Το χάσμα PS3->PS4 δεν καλύπτεται τόσο εύκολα λοιπόν λόγω διαφορετικής αρχιτεκτονικής (εκτός και αν καταφέρουν να αναπτύξουν τα κατάλληλα εργαλεία μετατροπής κώδικα από τη μία κονσόλα στην άλλη).

        Εγώ πάντως κρατάω δύο πράγματα από την είδηση: 1ον) ναι, θέλω να το παίξω σε 1080p και με καλύτερα γραφικά, οπότε θα το πάρω (εκτός κι αν δε μοιράζεται τα ίδια trophies ), 2ον) φαίνεται ότι είναι ικανοί στο να μεταφέρουν κώδικα από PS3 σε PS4, που σημαίνει ότι στο μέλλον πιθανότατα να δούμε κι άλλους remastered τίτλους.

        Comment


        • Evans αυτο που εννοω είναι να σου δινουν δυνατοτητα εχοντας το δισκο του PS3 πχ να μπορεις να κατεβασεις την ψηφιακη remastered εκδοχη στο 4 και να μπορεις να την παιξεις κατω απο την προυποθεση ας πουμε να εχεις το δισκάκι του 3 στο 4 καθε φορα που παιζεις (να εχεις access μεν και ταυτοχρονα να χρειαζεται να υπαρχει και ο δισκος προκειμενου να πιστοποιειται οτι το παιχνιδι ειναι δικο σου). Στην περιπτωση που ειχες αγορασει το παιχνιδι ψηφιακα τοτε να σου δινουν αμεσα προσβαση και στις 2 εκδοσεις.

          Χρηματα θεωρω οτι θα βγουν (δεν πιστευω οτι θα το αγορασουν μονο οσοι το εχουν ηδη) αλλα ακομα και αν τα παραπανω δεν ηθελαν να τα δωσουν δωρεαν (μιας και οντως ανθρωποι δουλεψαν και η μεταβαση δεν ερχεται μονο απο το hardware οπως στα PC), μπορουν να χρεωσουν το remaster με καποιο μικρο αντιτιμο σε οσους εχουν ηδη το παιχνιδι (με αλλα λογια να υπαρχει μια προνοια για οσους εχουν ηδη επενδυσει).

          Περα απο το οικονομικο του ''καλυτερου για τους καταναλωτες'' η λογικη μου βασιζεται και στο οτι δεν μπορει η βιβλιοθηκη και η ιδια η κονσολα να ακυρωνεται καθε φορα που κυκλοφορει διαδοχος (διοτι σιγα σιγα σου ζηταται να αγορασεις τα ιδια παιχνιδια 2 και 3 φορες)... Επισης δεν ξερω κατα ποσο τετοιες κινησεις συμβαδιζουν με αλλες κατευθυνσεις που παιρνει ειδικα η sony οπως το PS Now και η ενωποιηση των συστηματων...

          Comment


          • Δύο νέα σχετικά με το παιχνίδι.

            Πρώτον, διατίθεται το τελευταίο dlc του παιχνιδιού. Πέραν από νέο multiplayer περιεχόμενο θα περιέχει και ένα επιπλέον επίπεδο δυσκολίας, ακόμα πιο δύσκολο από το survivor.

            Δεύτερον, οι της naughty dog σκέφτονται να παρέχουν έκπτωση στους αγοραστές της ps4 έκδοσης αν έχουν πάρει το παιχνίδι για το ps3. Πως ακριβώς θα γίνει αυτό ακόμα δεν ξέρουμε.


            Tidy!

            Do not blame me.Blame yourself or God.
            In Matsuno we trust.

            Comment


            • Ίσως γίνει όπως με τα upgrades που γινόντουσαν στην αρχή.Να δίνεις δηλαδή ένα 10αρι και απλά να χρειάζεται το αρχικό παιχνίδι μέσα στο μηχάνημα.
              Carpe diem

              Comment


              • The Last of Us Remastered: Here’s the Full List of Improvements on PS4; More DLC Coming in 2014

                • 1080p/60 FPS in single player and multiplayer.
                • Texture maps are 4x more detailed. Shadow maps 2x.
                • Higher resolution particle effects.
                • Occlusion mapping on decals.
                • No texture streaming.
                • Longer draw distances, better LOD
                • Expanded audio menu options.
                • Possibility to lock frame rate at 30 FPS.
                • Possibility to swap trigger and thumbsticks controls.
                • DualShock 4 touch pad, light bar and speaker supported.
                • Cinematics with commentary by Neil Druckmann, Troy Baler and Ashley Johnson.
                Star Citizen videos Star Citizen gallery

                Comment


                • Originally posted by BigBOSS View Post
                  [*]Possibility to lock frame rate at 30 FPS.
                  Ειναι το cinematic feeling ;)

                   
                  Οταν αρχισουν τα drops στα 1080p/60fps θα καταλαβεις γιατι :troll:
                  Do a barrel roll!

                  Comment


                  • Κανένας λόγος για το αν θα έχει διαφορετικό trophy set . Δε βαριέσαι, τον Οκτώβριο λογικά θα αγοράσω PS4 (μαζί με iPhone 6 ), σίγουρα θα χτυπήσω και το TLoU.

                    Comment


                    • Έφτασα στο φθινόπωρο. Χαίρομαι που δεν είχα δει trailer, διαβάσει αναλυτικά review. Ήξερα ξεκινώντας το game( είχα παίξει απλώς την εισαγωγή όταν το είχα αγοράσει και ήταν πολύ δύσκολο εκείνη την περίοδο να ασχοληθω με το game) απλώς ότι έχεις τον Joel και πως το παιχνίδι είναι με ζόμπι( duh...)και κάπως καταλήγεις με μια teenager.

                      Ευτυχώς. Το game για μένα μέχρι στιγμής είναι αποκάλυψη για survival horror. Έχει συνδυάσει τα καλύτερα στοιχεία από τo Resident Evil( σαφώς τονίζοντας το survival και λιγότερο το "action" χωρίς ωστόσο όταν συνηθίσεις το χειρισμό να χωλαίνει το δεύτερο ιδιαίτερα) Το setpiece με τον sniper ήταν βγαλμένο από ταινία του Leone( αν ο Λεόνε γύριζε ζομποταινίες αλλά οκ) Για την ηθοποιϊα, την απόδοση των διαλόγων κτλ δε σχολιάζω τπτ μέχρι στιγμής, για μένα φτάνει το Walking Dead season 1 που ήταν κορυφαίο στο συγκεκριμένο τομέα( καταπληκτικό το πώς σαν το Half Life 2 το σενάριο ξεδιπλώνεται μέσα από την παρατήρηση του περιβάλλοντος, τους διαλόγους- που δεν εντάσσονται απαραίτητα σε cut scenes) Ακόμη και τα collectibles εδώ αποκτούν νόημα μιας και μαζί με το περιβάλλον λένε την ιστορία κάποιων από τους επιζώντες( η οποία συνήθως είναι τραγική)με αποτέλεσμα να αντιλαμβάνεσαι από διαφορετικές οπτικές το πως έχει εξελιχθεί το outbreak.
                      Μοναδική παραφωνία; τα δύο τελευταία setpieces στο sewers( βασικά το σημείο που είσαι μαζί με τον Sam) που με αφήσαν με ελάχιστo ammo, αλλά έχω την αίσθηση πως μάλλον έτσι πρέπει να παιχτεί το συγκεκριμένο segment μιας και το stealth είναι φαινομενικά σχεδόν ακατόρθωτο.
                      Τα υπόλοιπα όταν το τελειώσω.( δε βλέπω να αλλάζουν και πολλά βέβαια)

                      EDIT: Ευτυχώς το ξεκίνησα στο Hard, μιας και το game είναι τόσο challenging όσο πρέπει.
                      «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                      Comment


                      • Αν διαβάσεις τα προηγούμενα posts μου και το review που εγραψα, θα δεις οτι συμφωνούμε πληρως κι οτι εστιάζουμε ακριβως στα ιδια σημεία. Περιμενω τις τελικές σου εντυπωσεις αρχηγε .

                        Comment


                        • Έπαιξα μισή ώρα το PS4 version και μετάνιωσα για τα 2 playthroughs που έριξα στο PS3 (και πιθανότατα στο τρίτο που θα ρίξω κάποια στιγμή για τα trophies XD ). Η διαφορά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ και πραγματικά μεταμορφώνεται το παιχνίδι σε κάτι πολύ ανώτερο. Νομίζω είναι το καλύτερο παράδειγμα σε console επίπεδο που δείχνει πώς το 1080p@60fps βοηθάει στο gameplay.

                          Playthrough όταν ανέβω Αγγλία και πάρω στα χέρια μου το PS4 μου που το παραλαμβάνει σήμερα μία φίλη, ααααααααχ........

                          Comment


                          • Originally posted by Evans View Post
                            Νομίζω είναι το καλύτερο παράδειγμα σε console επίπεδο που δείχνει πώς το 1080p@60fps βοηθάει στο gameplay.
                            α ναι;

                            γιατι υπάρχουν ατομα που υποστηριζουνε τα ανάποδα, batman arkham city ή witcher 2 τι σε κονσολα τι σε pc ιδια εμπειρια ειναι
                            Star Citizen videos Star Citizen gallery

                            Comment


                            • E εντάξει, τώρα τι θέλεις, να αρχίσουμε την ίδια κουβέντα;

                              Δεν το είπα με καμία διάθεση πάντως, απλώς πιστεύω ότι πολλοί θα τύχει να πάρουν στα χέρια τους το συγκεκριμένο παιχνίδι κι αξίζει να κάνουν τη σύγκριση για να δουν, ιδίοις όμμασι, τη διαφορά στο gammeplay.

                              Comment


                              • Στο gameplay??Woot!!Εντάξει βοηθάει το 60αρι αλλά όχι και διαφορετικό gameplay.Το ίδιο game είναι!
                                Nintendo I.D.: paixtis
                                3ds friend code: 2664-2347-7128

                                Comment

                                Working...
                                X