Originally posted by paixtis
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Metal Gear Rising: Revengeance
Collapse
X
-
-
Δεν ξέρω ποιος το θυμάται αλλά πριν μήνες όταν είχε γίνει γνωστό ότι η kojima pro δούλευε παν στην fox engine, είχαν δείξει κάποιες εικόνες.
Οι περισσότερες ήταν με ένα μαύρο πιτσιρίκι και ένα άλογο ή σκύλο:
Αλλά μέσα σε αυτές ήταν και μια άλλη που διέρευσε από κινητό και τότε δεν είχε δώσει κανείς σημασία γιατί θεωρήθηκε ότι δεν ήταν τίποτα παραπάνω από ένα prototype.
Αλλά αν συγκριθεί με αυτήν που έδωσε ο Kojima ως εικόνα από το νέο του game.....
........Ποιος είναι αυτός οεο ; Τα συμπεράσματα δικά σας .
Comment
-
Στην επόμενη ε3 θα υπάρχει playable demo.
Άντε να δούμε.
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
-
Δεν περιμενα να μαι ο πρωτος που θα γραψει εντυπωσεις για το παιχνιδι, ιδιως μετα απο τοσο καιρο, αλλα οκ - shit happens. Χθες το αρχισα, σημερα το τελειωσα, πολυ μικρο παιχνιδι αλλα το χαρηκα αρκετα. Σιγουρα δεν ειναι ο καλυτερος τιτλος της Platinum, ομως αυτο το studio για εμενα ειναι ο καλυτερος developer της γενιας. Ολα τους τα παιχνιδια ειναι fun to play και με το παραπανω και ετσι και με το MGR γουσταρα απειρα, σαν το Vanquish στο περιπου. Η ποζερια ξεπερναει καθε προηγουμενο, αλλα το σηκωνει αρκετα και προτιμω αυτου του τυπου την ποζερια απο αυτη του Bayonetta ας πουμε που ειναι αρκετα πιο cheesy που λενε και στο χωριο μου. Σαφως το Bayo ειναι ανωτερο σχεδον παντου, αλλα και το MGR ειναι καλο σε αρκετα σημεια.
Τα γραφικα πανεμορφα και το animation παραπανω απο smooth (60 fps ftw), σπανια χαιρομαι σε ενα παιχνιδι με τον οπτικο τομεα αλλα ο εν λογω τιτλος με εκανε να χαιρομαι να βλεπω τον Raiden εν κινησει. Το gameplay πολυ ωραιο, τρεχεις ολη την ωρα σαν τρελος και οτιδηποτε βρεις μπροστα σου το κοβεις φετες με περισσια ανεση. Τα Zandatsu που τα χρησιμοποιεις σαν finishers και αναπληρωνεις και ενεργεια ειναι αρκετα εντυπωσιακα και το combo system αν και σχετικα απλο για τα δεδομενα του ειδους εμενα μου αρεσε μιας και ακομα και πιο συνθετο παιχνιδι να επαιζα (DMC, Bayo) δε θα το ψαχνα τρελα το combat system, ενω εδω τουλαχιστον ενιωθα πως μπορουσα να αξιοποιησω το μεγαλυτερο μερος των δυνατοτητων που μου δινονταν.
Η μουσικη δινει ρεστα στα boss fights, η πλοκη ειναι ανυπαρκτη αλλα ο τελευταιος λογος που θα παιζε κανεις τετοια παιχνιδια ειναι η πλοκη. Κυριο αρνητικο η πολυ μικρη διαρκεια του τιτλου.. Αν τα χα σκασει θα χα ξενερωσει πολυ περισσοτερο, αλλα τωρα που θελα ενα filler game μεχρι να την κανω για διακοπες μου ρθε κουτι. Το counter που μετραει καθαρο gameplay (οχι cutscenes κτλ) λεει 5 ωρες και 11 λεπτα μολις. Επισης στο normal μου φανηκε αρκετα ευκολο. Τελοσπαντων, κραταω το οτι γουσταρα φουλ .. ουτως ή αλλως περιμενα και με το παραπανω τον επομενο τιτλο της P* .. Αργα ή γρηγορα βεβαια καπως θα πεσει στα χερια μου το Wonderful 101 που φαινεται πολυ ωραιο.
Αυτα, κλεινω επ' ευκαιριας με ενα ακυρο τραγουδι, αλλα ας οψεται που ειναι για τον Jack the Ripper οπως τον αποκαλουν και in-game τον Mr Raiden.
Comment
-
Ρε σεις τι παιχνιδούμπα είναι αυτή; Με το σύμπαν του MG είμαι άσχετος, αλλά το νέο look του Raiden είναι υπερέπος. Όταν μπορείς και δείχνεις badass με τακούνια καταλαβαίνεις ότι είσαι όντως badass.
Αν και δεν είμαι πολύ φαν αυτών των action παιχνίδιων το συγκεκριμένο είναι απίστευτο. Περισσότερα όταν το τελειώσω.
Comment
Comment