Announcement

Collapse
No announcement yet.

Metal Gear Rising: Revengeance

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Σε μιση ωρα δε θα προλαβες να δεις το combat system καλα καλα..

Comment

Εγώ στο πρώτο το Metal Gear RAY που είναι ο ορισμός της ποζεριάς είχα σηκωθεί και χορoπίδαγα σαν το πεντάχρονο

Comment

Originally posted by Xeno View Post
        Σε μιση ωρα δε θα προλαβες να δεις το combat system καλα καλα..
        Εφτασα μεχρι

Την μαχη με το Ray
        νομιζω πηρα μια καλη γευση, το free blade η οπως αλλιως λεγεται που εκοβες εσυ οπως θες ειχε λιγο πλακα παντως.

Comment

Στην αρχη δε μου αρεσε ουτε εμενα, μετα που καταλαβα αρκετα πραγματα και ειδα και καποιες νεες τεχνικες βελτιωθηκε πολυ η ολη εμπειρια παντως. Απο τα πιο ευχαριστα παιχνιδια που επαιξα περυσι σιγουρα.

Comment

Και εμένα μου άρεσε. Επίσης λάτρεψα και το Soundtrack του παιχνιδιού.

Comment

και μενα μου αρεσε αρκετα, ισως ειναι το καλυτερο και το ποιο ''μεστωμενο'' game της platinum (μαζι με το vanquish), στα χναρια ιαπωνικων ξεφρενων action games τυπου dmc και ninja gaiden ειναι οτι πρεπει για καποιον που εχει ορεξη για time attack records, higher difficulties και τα σχετικα δηλαδη περα απο ενα απλο πρωτο playthrought στο normal που συνηθως σε τετοια games ειναι ''αναγνωριστικο''

ετσι το revengeance προσφερεται για να ξεδιπλωσει κανεις το skill του και να ''τιθασευσει'' τους combat μηχανισμους του, και ολα αυτα με περισσια θετικη ''ποζερια'' και εξαιρετικο art direction μεσα στο metal gear universe

τα bosses του ειναι το highlight και κλεβουν την παρασταση

Comment

Originally posted by Grimmtak View Post
                Από τα καλύτερα παιχνίδια του 13. Κάνε αυτό που σου λέει ο Xeno και μόλις το τελειώσεις δοκίμασε και τα challenges. Κρίμα που είναι τόσο μικρο. Σκέφτομαι κάποια στιγμή να αγοράσω τα DLC, ειδικά το Bladewolf έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλό.
                Έχω ακούσει ότι πλέον τα dlc του παιχνιδιού είναι τζάμπα,καλά ξηγήθηκαν οι της platinum.;)

Το παιχνίδι θα το παίξω και εγώ σίγουρα.Γουστάρω σύμπαν metal gear και είμαι τρελό φαν της πλατινουμ οπότε θα τσιμπήσω και εγώ.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                In Matsuno we trust.

Comment

Είναι παντού free εκτός Ευρώπης που έδωσαν το παιχνίδι δωρεάν σε plus...

Comment

Και μετά από ένα τεράστιο διάλειμμα για να δω Homeland τέλος το MGR. Σίγουρα από τα καλύτερα games του 2013 και από τα καλύτερα action games που έπαιξα αυτή την γενιά. Κλασικό παράδειγμα γιατί Ιαπωνία>Δύση στα videogames. Πάντα έτσι ήταν και έτσι θα μείνει.
                    Στο normal ξεκίνησε καλά, αλλά μόλις εξοικειωθείς με το parry γίνεται περίπατος με εξαίρεση τον Armstrong. Ο οποίος Armstrong ήταν τεράστια μορφή.

Έτσι μου ρχεται να δώσω μία δεύτερη ευκαιρία στο Bayonetta που δεν μου έκανε κλικ.

Comment

Που είχες φτάσει στο Bayo?

Comment

Καμιά ώρα το πολύ να έπαιξα.

Comment

Δοκίμασε το ξανά αμαρτία είναι, αν δεν σ' αρέσει πάντως ακόμα ούτε να το σκεφτείς να πιάσεις στα χέρια σου Anarchy Reigns αν είχες σκοπό.

Comment

Originally posted by Enpsty View Post
                            Κλασικό παράδειγμα γιατί Ιαπωνία>Δύση στα videogames. Πάντα έτσι ήταν και έτσι θα μείνει.
                            Επειδη εκαναν ενα over the top action game των 3 ωρων?? Ενω τα δυτικα studio εβγαλαν last of us, infinite και GTA V για το 2013 ας πουμε. Καλα γουστα ειναι αυτα απλα αυτο που λες δεν ισχυει πλεον σημερα, παλιοτερα το συζηταμε..

Comment

GTA V>MGR>TLOU>>>Bioshock

Comment

Και παλι παιχνίδι απο δυτικό studio εχεις πρωτο..

Comment

Working...
                                X