Σε μιση ωρα δε θα προλαβες να δεις το combat system καλα καλα..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Metal Gear Rising: Revengeance
Collapse
X
-
και μενα μου αρεσε αρκετα, ισως ειναι το καλυτερο και το ποιο ''μεστωμενο'' game της platinum (μαζι με το vanquish), στα χναρια ιαπωνικων ξεφρενων action games τυπου dmc και ninja gaiden ειναι οτι πρεπει για καποιον που εχει ορεξη για time attack records, higher difficulties και τα σχετικα δηλαδη περα απο ενα απλο πρωτο playthrought στο normal που συνηθως σε τετοια games ειναι ''αναγνωριστικο''
ετσι το revengeance προσφερεται για να ξεδιπλωσει κανεις το skill του και να ''τιθασευσει'' τους combat μηχανισμους του, και ολα αυτα με περισσια θετικη ''ποζερια'' και εξαιρετικο art direction μεσα στο metal gear universe
τα bosses του ειναι το highlight και κλεβουν την παρασταση
Comment
-
Originally posted by Grimmtak View PostΑπό τα καλύτερα παιχνίδια του 13. Κάνε αυτό που σου λέει ο Xeno και μόλις το τελειώσεις δοκίμασε και τα challenges. Κρίμα που είναι τόσο μικρο. Σκέφτομαι κάποια στιγμή να αγοράσω τα DLC, ειδικά το Bladewolf έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλό.
Το παιχνίδι θα το παίξω και εγώ σίγουρα.Γουστάρω σύμπαν metal gear και είμαι τρελό φαν της πλατινουμ οπότε θα τσιμπήσω και εγώ.
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
-
Και μετά από ένα τεράστιο διάλειμμα για να δω Homeland τέλος το MGR. Σίγουρα από τα καλύτερα games του 2013 και από τα καλύτερα action games που έπαιξα αυτή την γενιά. Κλασικό παράδειγμα γιατί Ιαπωνία>Δύση στα videogames. Πάντα έτσι ήταν και έτσι θα μείνει.
Στο normal ξεκίνησε καλά, αλλά μόλις εξοικειωθείς με το parry γίνεται περίπατος με εξαίρεση τον Armstrong. Ο οποίος Armstrong ήταν τεράστια μορφή.
Έτσι μου ρχεται να δώσω μία δεύτερη ευκαιρία στο Bayonetta που δεν μου έκανε κλικ.
Comment
-
Originally posted by Enpsty View PostΚλασικό παράδειγμα γιατί Ιαπωνία>Δύση στα videogames. Πάντα έτσι ήταν και έτσι θα μείνει.
Comment
Comment