Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kingdom Hearts Saga

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Τεχνικα ειναι πολυ μετριο για next-gen game ή ειναι η ιδεα μου; Αν δεν ηξερα τι ειναι θα λεγα πως ειναι για PS360.

Comment

• Symfwnw me Xeno.
      Oxi mono den dixnei idiaitero alla kai genika to periegxomeno htan adiaforo.
      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
      Kindred, this blade and I.
      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
      Greek Gaming Videos
      Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Το μόνο που μου άρεσε ήταν το Two Shoot Blaster :S

Comment

• Και για τα PS3/X360 σε μέτρια επίπεδα κινείται.

Comment

• Ftaiei to sxedio, den mporeis na kaneis poly kalytera grafika me tetoio sxediasmo stous xarakthres ypothetw.
            Isws ftaiei kai to ti deiksane, mporei alles perioxes na deixnoun kalytera.
            Apo prin vgei to prwto sxedio anarwtiomoun poso tha mporouse na anevei to KH texnologika, akomh kai gia PS3 dhladh...
            "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
            But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
            Kindred, this blade and I.
            "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
            Greek Gaming Videos
            Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Εντάξει ρε παιδιά work in progress είναι και μην ξεχνάτε το βασικό.Ο Νομούρα ασχολείται με το FFXV όχι με το ΚΗ3.Όταν αρχίσουν να ασχολούνται κανονικά,και δούμε νέα δείγματα,βγάζουμε συμπέρασμα.Τώρα είναι νωρίς ακόμα.Αλλά και σε αυτά τα επίπεδα να παραμείνει,σημασία έχει να είναι παιχνιδάρα.;)
              Carpe diem

Comment

• Και μένα μέτριο μου φάνηκε αν και σε μεγάλη ανάλυση φαίνεται αρκετά καλύτερο. Περίμενα πως η ψιλο-cel-shaded τεχνική που θα ακολουθούσαν θα ήταν πιο έντονη. Πάντως σίγουρα αυτό που είδαμε παίζει άνετα σε PS360
                Originally posted by Squall Leonhart
                I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                Originally posted by 丹野
                Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                Originally posted by Ryu_gr
                υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Γιατί ρε παιδιά στις computer animated ταινίες των pixar, dreamworks κτλ βλέπεται κάτι πολύ καλύτερο ; Ας είναι 1080p και 60 fps και μια χαρά θα είναι.

Comment

• Ότι είπε ο αλταήρ,το παιχνίδι βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο για να βγάλουμε συμπεράσματα.Εμένα πάντως μου άρεσε το ότι επιστρέφει το mp,η ύπαρξη ομάδας και το ότι θα επιστρέφει ξ twilight town.Από κει και πέρα θέλω καλό επίπεδο δυσκολίας όπως του ddd,πρωτότυπους κόσμους,να έχει ικανοποιητικό περιεχόμενο και οι κόσμοι να είναι γεμάτοι με npcs και πράγματα να κάνεις,όχι να είναι απλώς αρένες μάχης.

Όπως και να έχει επιβιβάζομαι στο hype train και περιμένω περισσότερα νέα.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                    In Matsuno we trust.

Comment

• Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
                      Γιατί ρε παιδιά στις computer animated ταινίες των pixar, dreamworks κτλ βλέπεται κάτι πολύ καλύτερο;

Comment

• Μιλάει για animated....
                        Nintendo I.D.: paixtis
                        3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• και το ότι θα επιστρέφει η twilight town
                          Μόνο σε μένα δεν άρεσε η Twilight Town με όλη αυτή την κοκκινίλα;
                          Originally posted by Squall Leonhart
                          I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                          Originally posted by 丹野
                          Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                          Originally posted by Ryu_gr
                          υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Έχοντας σχεδόν ολοκληρώσει το kingdom hearts final mix είπα να γράψω τελικές εντυπώσεις.

Το hd port σε γενικές γραμμές είναι ικανοποιητικό,τα γραφικά έχουν δεχτεί ένα γερό λιφτινγκ και φαίνονται πολύ καλά. Η κάμερα δυστυχώς συνεχίζει να έχει τα θεματάκια που είχε. Το επιπλέον περιεχόμενο είναι πολύ καλό, μιλάμε για καμιά δεκαριά accessories, 2 νέα όπλα για κάθε χαρακτήρα , καμιά δεκαριά νέα heartless, νέα abilities και ένα επιπλέον super boss.

Τα abilities εμπλουτίζουν αρκετά την μάχη καθώς αρκετά από αυτά είναι νέες κινήσεις και προσφέρουν νέες προσεγγίσεις. Τα νέα heartless έχουν κάποια πρόκληση/ gimmick που αν το ολοκληρώσεις σε ανταμοίβουν με αντικείμενα τα οποία είναι συνήθως υλικά για synthesis. Τα νέα αντικείμενα είναι πολύ ωραία αλλά το crafting απαιτεί πολύ περισσότερη ώρα από όσο θα έπρεπε.

Τέλος, το νέο super boss είναι η καταστροφή αυτοπροσώπως... Πολύ δύσκολο και πολύ επιθετικό, η οθόνη γεμίζει κυριολεκτικά με επιθέσεις.Δεν το νίκησα ακόμα,αυτό παλεύω τώρα.

Τέλος, το final mix proud, το ανώτατο επίπεδο δυσκολίας σε αυτήν την έκδοση, είναι για γερά νεύρα. Είναι πιο δύσκολο από το proud του πρωτότυπου kingdom hearts και αποτελεί πολύ καλή πρόκληση την οποία και χάρηκα πολύ.

Στο παιχνίδι έχω κάνει τα πάντα. Έφτιαξα όλα τα όπλα, μάζεψα τα πάντα, νίκησα όλα τα προαιρετικά bosses και ξεμπέρδεψα από κολοσσαίο.Το μόνο που έμεινε να κάνω είναι να φτάσω στο μέγιστο level και να νικήσω τον unknown και ξεμπερδέψαμε.

Έπαιξε κανένας άλλος το final mix;

Στο παιχνίδι τα έχω κάνει όλα

Tidy!

In Matsuno we trust.

Comment

• Είμαι 40 lv στο proud και μέχρι στιγμής έχω ψοφήσει δεκάδες φορές. Ειδικά στην αρχή είχα βαρεθεί να βλέπω game over Πολύ καλό το νέο περιεχόμενο όντως, γενικά πολύ ωραίο παιχνίδι, όμως θα γράψω αναλυτικές εντυπώσεις μόλις το τελειώσω.

Δυστυχώς έχασα ένα κόκκινο trinity από τα πολλά game over Το είχα πάρει πολλές φορές, όμως από τα απανωτά continues ξέχασα να το ξαναπάρω στο τελικό playthrough

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• Ποιο κόκκινο trinity έχασες; Δεν υπάρχει τίποτα missable στο παιχνίδι. Αν αναφέρεσαι στο κόκκινο trinity που ήταν κοντά στην βίλλα του oogie boogie, μην ανησυχείς, μπορείς να το πάρεις.Στο πρωτότυπο kh ήταν missable, αλλά εδώ το διόρθωσαν.

Tidy!

In Matsuno we trust.

Comment

Working...
                                X