Κοίτα οι μάχες στο κολλοσαίο είναι δύσκολες μέχρι να καταλάβεις ότι τα licences κάνουν πολύ μεγάλη διαφορά στην μάχη.Προτού δοκιμάσω να χρησιμοποίσω defence και regen δεν μπορούσα να αντέψω ούτε γύρο ενάντια στον cloud και στον κέρβερο.Μόλις τα χρησιμοποίησα όμως η μάχη έγινε περίπατος.
Εγώ μόλις έφτασα στον άγκραμπα αλλά θα την αφήσω για την ώρα και θα πιάσω κανέναν άλλο κόσμο για να τσιμπήσω κανένα power up.\
Λοιπόν έχουμε βόμβα μάγκες.
Φέρνω το νέο που όλοι περιμέναμε...Ημερομηνία κυκλοφορίας του dds!
31/7/2012
...στην Αμερική.
Λογικά εκεί κοντά θα βγει και ευρώπη.
Άντε σιγά σιγά θα το δρομολογώ για αγορά 3ds και εγώ.Θα περιμένω μέχρι την e3 και μετά αν δεν ανακοινωθεί redesign θα κάνω το μεγάλο βήμα.Καιρός ήταν γιατί το ds μου τα έχει παίξει και δεν μπορώ να παίξω αξιοπρεπώς παιχνίδια.
ΕΝΤΙΤ:Τελικά Ευρώπη θα κυκλοφορήσει ΜΑΛΛΟΝ 3 αυγούστου.
Θα το ψάξω και όταν το επιβεβαιώσω θα το γράψω εδώ.
Πάντως ευτυχώς η αναμονή δεν θα είναι τόσο μεγάλη όσο περίμενα,μιλάμε για 3 μήνες,4 λιγότεροι από τους 7 που περιμέναμε το bbs.
Εγώ μόλις έφτασα στον άγκραμπα αλλά θα την αφήσω για την ώρα και θα πιάσω κανέναν άλλο κόσμο για να τσιμπήσω κανένα power up.\
Λοιπόν έχουμε βόμβα μάγκες.
Φέρνω το νέο που όλοι περιμέναμε...Ημερομηνία κυκλοφορίας του dds!
31/7/2012
...στην Αμερική.

Άντε σιγά σιγά θα το δρομολογώ για αγορά 3ds και εγώ.Θα περιμένω μέχρι την e3 και μετά αν δεν ανακοινωθεί redesign θα κάνω το μεγάλο βήμα.Καιρός ήταν γιατί το ds μου τα έχει παίξει και δεν μπορώ να παίξω αξιοπρεπώς παιχνίδια.
ΕΝΤΙΤ:Τελικά Ευρώπη θα κυκλοφορήσει ΜΑΛΛΟΝ 3 αυγούστου.
Θα το ψάξω και όταν το επιβεβαιώσω θα το γράψω εδώ.
Πάντως ευτυχώς η αναμονή δεν θα είναι τόσο μεγάλη όσο περίμενα,μιλάμε για 3 μήνες,4 λιγότεροι από τους 7 που περιμέναμε το bbs.
Comment