Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kingdoms of Amalur: Reckoning
Collapse
X
-
το τελειωσα και εγω εδω και καιρο, η συνταγη του τελικα προς το τελος κουραζει χωρις να σημαινει και πολλα αυτο απο μονο του, ειναι ενας τιμιος τιτλος που σε αποζημιωνει με αρκετες ωρες gameplay αν εισαι fan των hack and slash / open / elder scrolls wannabe rpgs, του λειπει ο χαραχτηρας και τα wow moments, κραταω το πολυ καλο συστημα μαχης και ελπιζω σε μεγαλυτερο budget και καλυτερο art direction στο επομενο αν υπαρξει sequel
-
To έχω αφήσει το παιχνίδι στο lvl.16. Απλά δεν είχα καθόλου τον χρόνο να καθήσω να σχοληθώ όπως πρέπει. Και κόλλησα και με το Alan Wake είναι η αλήθεια, μετά σε κάποια ανύποπτη φάση έβαλα το Portrait of Ruin και γούσταρα ε και έμεινε εκεί ο τίτλος. Και μάλλον εκεί θα μείνει για κάμποσο καιρό αφού έρχεται το Mass Effect όπου να'ναι....
Leave a comment:
-
εγώ πάντως το λιώνω κάθε μέρα, επίπεδο δυσκολίας στη μέση και επιπεδο μαχητη 16, εχω ξεσκονίσει τη πρώτη περιοχή με τα δάση πάντως, αρκετά εύκολο και ευχάριστο, οι μάχες γαμάτες γίνετε της πουτάνας!
Leave a comment:
-
Ο,τι είπε ο Titus. Έτσι κι αλλιώς δεν αγοράζω ποτέ παιχνίδι full-price. Όταν ξεμπερδέψω με την παρούσα playlist θα το τιμήσω...
Πολύ ωραία τα ανέλυσε ο deus_d0pe πιο πάνω! :resp:
Leave a comment:
-
Αν κρίνω από τα posts παραπάνω μας άρεσε αρκετά. Αυτό τον καιρό δεν ασχολούμαι λόγω τρεχαμάτων.
Leave a comment:
-
den vlepo kanena endiaferon gia to pexnidi telika to vrikate oloi metrio ke vareto opos ego?
Leave a comment:
-
to pezo sto hard exo pexi 10 ores ke ime level 11 fighter den xero an tha katafero na to telioso ine apistefta vareto ta quests ine tis plakas polli apla.exo apogoitefti mexri stigmis ine san na pezo wow offline
Leave a comment:
-
Στο Normal που παίζω έχω ψοφήσει μια φορά σε boss. Γενικά είναι πολύ μέτριο το challenge έως ανύπαρκτο σε Normal αρκεί να πατάς και τίποτε άλλο πλην του Χ
Το spamming της επίθεσης του βασικού ή του δευτερεύοντος όπλου δε βοηθά και τόσο μιας και σε αφήνει εκτεθειμμένο στους εχθρούς. Μπορείς να κάνεις κι άλλα με τα όπλα, όπως να το έχεις πατημένο για charge επίθεση, ή να πατάς ρυθμικά ώστε να βγει μια διαφορετική επίθεση. Αλλά ναι, πλην του Χ και του Υ που θα έχεις τα όπλα, στο rotation θα μπαίνει και το Β για dodge, και τα RT+(A,B,X,Y) για τις ειδικές επιθέσεις - και ίσως και τα LT/RB αν παίζεις με blocking/stealth.
Leave a comment:
-
Παιδιά η δυσκολία πως είναι;Ακούω ότι ακόμα και στο hard είναι ευκολότερο από ότι θα έπρεπε.Γιατί καλό χρυσό το battle system αλλά αν με x x x μπορείς να βγάλεις το παιχνίδι χάνεται το νόημα.
Leave a comment:
-
Απ αυτα που λετε το παιχνιδι μπαινει σε watchlist καθως η μεγαλυτερη ξενερα με το Skyrim ηταν το battle system και θελω να δει κατι που το κανει σωστα.
Leave a comment:
-
τα γραφικα εχω την αισθηση οτι ειναι κατα πολυ βελτιωμενα απο το demo, δεν ξερω ισως να ειναι και η ιδεα μου
το demo το επαιξα στο 360 ενω το παιχνιδι το παιζω στο ps3
τα health potions δεν εχουνε cooldown τα κανεις spam και ειναι απο τα μελανα σημεια του παιχνιδιου που...χαντακωνουνε και το οποιο challenge....welcome to 1994
παιζουνε ζευγαρια αποδοτικοτητας πχ sword~bow κανεις πχ attack me sword λιγο delay ξανακανεις attack με sword και τον σηκωνεις στον αερα για juggle (tekken παιζουμε?
) με bow, θα τα συγκεκντρωσω και θα τα βαλω
Leave a comment:
-
Από κλάσεις φίλε Chaoscrow τώρα παίζω με έναν pure Finesse (rogue) και τον έχω φτάσει στα level που είχα τον mage - και πήρα και το σπίτι ^^
Το επιπλέον που έχω παρατηρήσει είναι η χρήση potions με τον Rogue κάτι που στον Mage, λόγω range και HP-regen gear, δεν με είχε απασχολήσει. Του έχω βάλει talents κυρίως σε Faeblades και Longbow, οι traps δεν μου άρεσαν και τόσο, και περιμένω να μου ανοίξουν οι Smoke Bombs για να δω αν θα συνεχίσω ως Rogue.
Ενώ μου αρέσει πολύ η χρήση του τόξου, με ξενέρωσε το Arrow Volley που κάνει πολύ μικρό damage. Να δούμε τι έχει να πει και το Shattershot μετά. Έχω sustained το skill για poison damage στα όπλα μου αλλά γενικότερα το kill it with fire ρουλάρει ως ώρας, οπότε φροντίζω να έχω τα όπλα μου με Fire dmg.
Aυτό που λείπει στον Rogue μέχρι στιγμής είναι το καλό AoE. Το Shadow Flare είναι μεν πολύ δυνατό αν το ανεβάσεις, όμως έχοντας τα Poisons ανοιχτά, μπορείς να το καστάρεις 2 φορές πριν τελειώσει το mana. Γενικά εξελλίσεται ωραία η κλάση και όπως είπα περιμένω να δω κάποια skills όπως το Smoke Bomb και το Shattershot, διαφορετικά το γυρίζω ξανά σε Mage.
To Might build δεν το έχω αγγίξει καθόλου. Βλέπω στα Might gear που μαζεύω ότι τα περισσότερα δίνουν +block και με block δεν παίζω καθόλου, προτιμώ τις βουτίες με dodge.
Leave a comment:
-
Έπαιξα το demo πριν από κάποιες μέρες στο 360 και ενθουσιάστηκα. Περίμενα ένα τέτοιο fantasy RPG και το Skyrim δε με είχε πείσει 100% έως τώρα από αυτά που ακούω και διαβάζω. Το KoA:R λοιπόν φαίνεται καλοδουλεμένο σε θέμα μηχανισμών αλλά στον τεχνικό τομέα είναι 1-2 χρόνια πίσω. Σημασία έχει όμως ότι έχει αρκετό υλικό σε main quests όπως διαβάζω (I'm looking at you Fable series...), διασκεδαστικές μάχες (το eurogamer είχε γράψει πολύ θετικά γι αυτές στο preview του), ωραία items/inventory/gear και υποκειμενικά φυσικά ωραίο art direction. Θα το τιμήσω κάποια στιγμή όταν θα έχω τη δυνατότητα. Μέχρι τότε θα διαβάζω τις δικές σας απόψεις και εμπειρίες.
Πως σας φαίνονται οι κλάσεις; Κάποια που ξεχωρίζετε;
Leave a comment:
-
Αυτό που με ξενίζει είναι η απουσία "φυσικού" backstab, δηλαδή χωρίς να χρειάζεσαι skill. Ειδικά με το μηχανισμό evade που έχει το Amalur οι εχθροί σχεδόν σε παρακαλάνε να τους μπήξεις ένα σπαθί ανάμεσα από τις ΛΕΠΙΔΕΣ ΤΩΝ ΩΜΩΝ (aka shoulderblades, ιστορικά άθλια μετάφραση σε βιβλίο DnD).
Leave a comment:
-
Ναι ρε γμτ κι εγώ αναποφάσιστος είμαι. Άρχισα ως pure mage και μάλιστα από τη στιγμή που πήρα Chakrams για όπλα κόλλησα τελείως με τη class. Γουστάρω ατελείωτα και τα εφφέ, και τις κινήσεις και το mid-range του όπλου ενώ για δευτερεύων έχω τα Feablades για aoe melee καταστάσεις.
Από την άλλη με ψήνει υπερβολικά το Finesse με daggers/faeblades και bow, με traps και ninja smoke bombs, η stealth προσέγγιση.... Ειλικρινά δεν ξέρω
Πάντως χθες έφτασα lvl.8 και θα αρχίσω απ'την αρχή το παιχνίδι γιατί την πάτησα κυριολεκτικά σε ένα quest. Πάνω που βρήκα - επιτέλους- το πρώτο σπίτι να αγοράσω ώστε να αρχίσω να αποθηκεύω πράγματα, o npc που υποτίθεται ότι θα μου έδινε το κλειδί της κατοικίας πέθανε από αράχνες!! Μου λέει θα σε συναντήσω στη South bridge του χωριού, καλά λέω εγώ πάω να φτιάξω κάνα τοστ γιατί με έκοψε η πείνα και το άφησα έτσι χωρίς να πατήσω pause.... Γυρνάω, νεκρός ο τύπος και failed το quest. Λουτάρω, πουθενά κλειδί. Ψάχνω μετά στο internet να δω τι τρέχει με το κλειδωμένο σπίτι και μαθαίνω πως την πάτησα forever....
Οπότε ξεκίνησα πριν λίγο απ'την αρχή, με νέα φυλή αυτή τη φορά, για να πάρω και τα racial bonus στο Backsmithing που θέλω να ανεβάσω. Και μάλλον για mage με βλέπω πάλι, chakrams rule!
Leave a comment:
Leave a comment: