τωρα παιζω ενα pure mage build ανοιξα το τελευταιο tier στο lvl 36 και ειναι πολυ δυνατο
η γραφη ειναι οντως καλη μαλλον θα την χαραχτηριζα ''standard'' για το ειδος απλα δεν γινεται τοσο ''διθυραμβικη'' οσο μας εχουνε συνηθισει οι τελευταιες (rpg και μη) κυκλοφοριες αλλα να πω την αμαρτια μου απο ενα σημειο και επειτα τα sidequests (οχι των factions) σταματησα να τα διαβαζω και απλα σπαμαρω x
η καμερα του εχει προκαλεσει αρνητικες αντιδρασεις, δεν ξερω ειμαι αρκετα ανεχτικος σε θεματα καμερας...το μονο που μπορω να πω ειναι οτι ωρες ωρες κανει τα δικα της ειδικα οταν σε κυκλωσουνε πολλα mobs δεν βλεπεις πισω σου, εκει κανονικα θα επρεπε να ξεζουμαρει περισσοτερο , αλλα ειναι καπως κινηματογραφικη και αυτο μου αρεσει
το art direction generic...ισως για τα δεδομενα στο pc στις κονσολες δεν βλεπεις και καθε μερα τοσο διαχυτο high fantasy... απο εκει και περα πολυ πρασινο αδερφακι μου,
ειδικα στο 1/3 του χαρτη γιατι μετα βλεπεις και αλλα μερη , εντονη χρωματικη παλετα ζωηρα χρωματα καλο animation και ικανοποιητικη ποικιλια εχθρων (oι συνηθεις υποπτοι αραχνες, goblins , orcs κτλ)θα αναφερθω καποια αλλη στιγμη και στο συστημα μαχης και το ποσο πιστευω οτι ψηλο~χαντακωνεται εντελει απο την ανυπαρκτη δυσκολια
Κάτι άλλο που ξέχασα να πω είναι τα πάρα πολύ ωραία εφέ των όπλων, το πόσο responsive είναι ο χειρισμός για τα μέτρα ενός console port αλλά και το πολύ καλό loot, στα πρότυπα του WoW.
επισης εχει πολυ καλο design σε weapons armors κατι που , στο δικο μου μυαλο ειναι ΤΡΟΜΕΡΑ σημαντικο
Leave a comment: