Announcement
Collapse
No announcement yet.
Halo 3
Collapse
X
-
Τι σχέση έχει αυτό που είπα με τα παραδείγματα που φέρνεις; Εντελώς άκυρα και τα δύο. Το ένα αποτελεί μία μυθολογία που αναπτύχθηκε ξεκάθαρα εκτός των ταινιών, ενώ τα δύο βασικότατα μέρη του (Τριλογία και μετά) είναι πλήρως αυτοτελείς ιστορίες. Ειδικά η πρώτη ολοκληρώνεται με το τέλος των ταινιών και συνεχίζεται με το Online και τα συναφή. Next time σκέψου κάτι καλύτερo.
Ήμουν σαφέστατος πιστεύω. Θεωρώ απαράδεκτο να μη δίνονται πληροφορίες μέσα στο ίδιο το παιχνίδι για πράγματα που εμφανίζονται σε αυτό. Documentaries, σύντομες αλλά ουσιαστικές αναφορές ή μία περίληψη των novels σε extra dvd θα ήταν υπεραρκετό.
Leave a comment:
-
Oπως να υποθεσω καταλαβαινει κανεις στο επακρο τα Star Wars ή τα Matrix αν δεν εχει ελενξει και το επιπλεον υλικο...ημαρτον.
Leave a comment:
-
Πωπω όταν ακούω ότι για να κατανοήσεις το σενάριο ενός παιχνιδιού πρέπει να διαβάσεις και άλλο υλικό που δε σου δίνεται στο παιχνίδι τα παίρνω. Worst case ever, πέφτει κατακόρυφα στα μάτια μου με τη μία (καλά όχι ότι περίμενα το HALO για σενάριο μετά το Xenosaga
).
Τέλος πάντων, ανοίγω σήμερα στον ταχυδρόμο και βλέπω δέμα από Γερμανία. WTF λέω, ΟΚ τι είναι όμως; Τελικά ήταν το game disc του HALO με κουτί διαφορετικό και από τις τρεις εκδόσεις (αν και νομίζω ότι είναι το game disc του legendary) με το δίσκο μέσα, manual και έντυπο. Φυσικά no essentials
. Pathetic, παίρνω τηλέφωνο και μου λένε ότι το έστειλαν άλλη μέρα το essentials. Microsoft+service=lol. Τρεις μήνες για να κάνουν αυτό που έλεγαν ότι γίνεται σε 4 βδομάδες maximum, μηδαμινή εξυπηρέτηση (κανένας δεν ήξερε τίποτα, εδώ ο ένας μου έλεγε ότι το παιχνίδι δεν εστάλει και ο άλλος, μετά από μία βδομάδα, μου είπε ότι το έστειλαν πριν από δύο βδομάδες). Είμαι σίγουρος ότι αν ξαναπάρω θα μου πουν ότι δεν υπάρχει stock και να πάρω την επόμενη βδομάδα.
Leave a comment:
-
<div class='quotetop'></div>Thanks mate μπηκα στο http://halo.wikia.com/wiki/Main_Page και διαβαζοντας καποια πραγματα ( κυριως το plot του ghosts of onyx ) καταλαβα τι γινεται και τι ειναι αυτο που δειχνει . Οταν βρω χρονο θα προσπαθησω να διαβασω και τις νουβελες ψαχνoντας στο internet...Πολυ ψαρωτικο παντως!!!!Διαβασε τις νουβελες,ειδικα το "Ghosts of Onyx" και θα καταλαβεις τι εμφανιζεται στο τελος[/b]
Leave a comment:
-
Ελαβε τελος και το legendary του halo 3. Ενας πραγματικος παραδεισος μιας και το ευχαριστηθηκα πολυ περισσοτερο απο το heroic. Ειναι το καλυτερο setting για να παιξει καποιος τον τιτλο προκειμενου να βιωσει ολο το μεγαλειο ειδικα στην περιπτωση που εχει ασχοληθει με τους προηγουμενους τιτλους στα πιο υψηλα επιπεδα δυσκολιας.. Το μονο σημειο που πραγματικα πιστευα οτι δε θα το βγαλω ποτε ηταν στην tsavo highway εκει που πεφτουν απειροι brutes απο τα phantoms...btw καλυτερη πιστα ever the covenant. Απο το επιπλεον κομματι του τερματισμου δεν καταλαβα παντως ακριβως τι...
Λογικα θα υπαρξουν και αλλα playthroughs μιας και το campain ειναι υπεροχο + terminals + ολα τα skulls και σιγουρα online.
[/b]
Δεν ακολουθει spoiler αλλα οι πολλοι ευαισθητοι πανω στο θεμα ας αποφυγουν να το διαβασουν.
Διαβασε τις νουβελες,ειδικα το "Ghosts of Onyx" και θα καταλαβεις τι εμφανιζεται στο τελος.
Leave a comment:
-
Ελαβε τελος και το legendary του halo 3. Ενας πραγματικος παραδεισος μιας και το ευχαριστηθηκα πολυ περισσοτερο απο το heroic. Ειναι το καλυτερο setting για να παιξει καποιος τον τιτλο προκειμενου να βιωσει ολο το μεγαλειο ειδικα στην περιπτωση που εχει ασχοληθει με τους προηγουμενους τιτλους στα πιο υψηλα επιπεδα δυσκολιας.. Το μονο σημειο που πραγματικα πιστευα οτι δε θα το βγαλω ποτε ηταν στην tsavo highway εκει που πεφτουν απειροι brutes απο τα phantoms...btw καλυτερη πιστα ever the covenant. Απο το επιπλεον κομματι του τερματισμου δεν καταλαβα παντως ακριβως τι...
Λογικα θα υπαρξουν και αλλα playthroughs μιας και το campain ειναι υπεροχο + terminals + ολα τα skulls και σιγουρα online.
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
το παραθέτω εδώ επειδή πιστεύω έχει περισσότερο σχέση:
Multiplayer Patch for Halo 3 is Out
SHORT CHANGE LIST
(There are many, many more items in the change list which are not being published here, to prevent potential abuse, but none of these are major items.)
*M?l?e contests have been rebalanced
*Dying while performing a m?l?e or weapon lunge will no longer accelerate the dead player
*The Elite Commando shoulder armor variant has been unlocked for all players
*Improved the ?Prefer Good Connection? option
*Added backend hopper support for DLC custom game variants
*Fixed a problem with the Theater when a player tried to view a saved film for a DLC map he or she doesn?t own
*Fixed a UI error in the Theater when a party leader selects a film that is invalid for a party client
*Fixed a bug that under rare conditions could allow a BXB sequence
*Fixed a Dirty Disc Error that could occur when loading the same DLC map twice in a row
*Added a visible version string to the Halo 3 main menu[/b]
πλήρης λίστα αλλαγών εδώ:
http://www.bungie.net/News/content.aspx?ty...pnews&cid=13280
Leave a comment:
-
<div class='quotetop'></div>Ναι αυτο εννοω...οπως και η σταση των φυλων εκτος των elites μετα τα γεγονοτα του τιτλου...Τώρα για την ιστορία υποθέτω μιλάμε για Flood κτλ;[/b]
<div class='quotetop'></div>για τα κρυμμένα terminals και ναφορές στους ''Our Fathers'' [/b]
Ναι , ως προς τις διαφορες αναφορες που τελικα σε αφηνουν να υποθετεις χωρις να ξεκαθαριζουν (κατι το οποιο υπαρχει απο το πρωτο παιχνιδι )... Περιμενω να δω τι θα γινει και στο legendary για να μπορω να πω κατι πιο συγκεκριμενο...
<div class='quotetop'></div>True , υπαρχει πολυ ψωμι και μπορει να γινει πολυ ωραια κουβεντα.Τέσπα το όλο Ηalo-verse σηκώνει ωραία συζήτηση,ίσως στο αντίστοιχο τόπικ.[/b]
Leave a comment:
-
Ναι αυτό λέω, στο legendary το δείχνει. Βασικά αλλάζει άρδην τα δεδομένα και φέρνει ακόμα περισσότερες απορίες και αγωνία για...δεν μπορώ να πω περισσότερα
Τώρα για την ιστορία υποθέτω μιλάμε για Flood, για τα κρυμμένα terminals και ναφορές στους ''Our Fathers'' κτλ; όντως κι εκεί δεν έκλεισαν κάποια κενά.
Τέσπα το όλο Ηalo-verse σηκώνει ωραία συζήτηση,ίσως στο αντίστοιχο τόπικ.
Leave a comment:
-
Ναι το ειδα ... απλα απ'οτι ξερω υπαρχει ενα επιπλεον κομματι που το βλεπεις μονο στο legendary , οποτε προς το παρον δεν μπορω να μιλησω για ''τελος''. Ανεξαρτητα ωστοσο με το αν το επιπλεον video αφηνει υπονοουμενα , το βασικο story εχει αφησει ανοιχτα καποια θεματα τα οποια βεβαια δε ξερω αν θα ''λυθουν'' με sequel μιας και με μιλαμε για τριλογια.
Ναι οι brutes ειναι ενα θεμα. Anyway μπορει να το δοκιμασαν και για να διευκολυνουν τους νεους στη σειρα , παρ'ολα αυτα το legendary κραταει καλα και με το παραπανω.
Leave a comment:
-
Σωστά, κι αυτό οφείλεται στους brutes κυρίως. Btw, δεν ξέρω αν είδες το βιντεάκι μετά τα ending credits... ;)Το campain μου φανηκε ελαφρως μικροτερο απο αυτο των προηγουμενων παιχνιδιων και το heroic αρκετα κατεβασμενο ως προς τον πηχη δυσκολιας . Σεναριακα η ιστορια κλεινει (?!) με εναν πολυ καλο τροπο ωστοσο πολλα πραγματα δεν ξεκαθαριζονται και νεα ερωτηματα βγαινουν στο φως ..παρ'ολα αυτα το παιχνιδι συνεχιζει να ιντριγκαρει σεναριακα ακριβως οπως και το 2.[/b]
Τέλος και τα skulls, τα κρυμμένα easter eggs κτλ. αξίζουν ΙΜΗΟ.
Leave a comment:
-
H τριλογια ελαβε τελος...τερματισα το halo 3 στο heroic και ενα απο τα ''masterpieces'' του χρονικου των video games ''εκλεισε''. Καταρχην δεν μου εχει ερθει εδω και μια εβδομαδα η gold card απο το play ( και εχω αρχισει να ανησυχω ) οποτε δεν μπορω να μιλησω για το online. Το campain μου φανηκε ελαφρως μικροτερο απο αυτο των προηγουμενων παιχνιδιων και το heroic αρκετα κατεβασμενο ως προς τον πηχη δυσκολιας . Σεναριακα η ιστορια κλεινει (?!) με εναν πολυ καλο τροπο ωστοσο πολλα πραγματα δεν ξεκαθαριζονται και νεα ερωτηματα βγαινουν στο φως ..παρ'ολα αυτα το παιχνιδι συνεχιζει να ιντριγκαρει σεναριακα ακριβως οπως και το 2. Οκ , για τα γραφικα αναθεωρω τις αποψεις μου καθως παρ'τι υπαρχει το προβλημα το aliasing ο κοσμος ειναι απο τους πιο ομορφους που εχω δει σε video game. Και μιας που ειπα ο κοσμος , το halo 3 ειναι το πιο σωστο παραδειγμα που μπορει να φερει καποιος για ορισει την εξελιξη ενος τιτλου καθως αυτος περναει απο την μια γενια στην αλλη . Εν ολιγοις οι νεες γραφικες δυνατοτητες υπαρχουν οχι για να κανουν τον τιτλο πιο ομορφο αλλα πιο ρεαλιστικο και με τετοια δομη ωστε να βοηθαει τοσο το ΑΙ οσο και τον παικτη να μπορει να ''δημιουργει'' . Καθε δεντρο , καθε πετρα καθως και οποιοδηποτε κομματι του κοσμου μπορει να χρησιμοποιηθει απο τον παικτη ωστε να αλλαξει την τροπη των πραγματων. Μεσες ακρες ο πανεμορφος αυτο κοσμος που παλιοτερα δεν μπορουσε να δοθει με αυτον τον τροπο , υπαρχει για να αλλαζει τις δομες του gameplay σε σχεση με το παρλθον κανοντας την εμπειρια των μαχων πολυ πιο εντονη. Να αναφερω επισης πως ολη η σειρα αποτελει μια απο τις καλυτερες εμπειριες που εχω ζησει ως gamer :icon_twisted:
Αυτα... α τωρα παιζω στο legendary που ειναι ενας πραγματικος παραδεισος...γενικα θα το προτεινα σε οσους εχουν ασχοληθει με το heroic των προηγουμενων τιτλων αφου ριξανε το συγκεκριμενο setting στο 3... Ναι ειναι πολυ δυσκολο αλλα και σκετη απολαυση... Αντε να ερθει η gooold
ΥΓ Τελικα δεν εχασα το μαθημα της τεταρτης λογω κακοκαιριας οποτε απο αυριο την εχω βαψει...διαβασμα!!!!!!
Leave a comment:

Leave a comment: