[YOUTUBEHD]MEPzbLHMztA[/YOUTUBEHD]
ένα πορτ πουρί από screenshots του 3 και του ODST
No comments....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Halo 3
Collapse
X
-
Deus μια χαρά παίζεις, believe me!
Όσο για το χαβαλε με βρισκεις 100% σύμφωνο. Θα μπορούσαμε να παίξουμε πιο συγκεντρωμένα και "τσάτσικα" και καλά για να πάμε για τη νίκη, αλλά χάνεται η πλάκα!
Οπότε παίρνουμε τις γουρούνες και τα τζιπάκια και γουστάρουμε και σπέρνουμε τον πανικό!
Leave a comment:
-
Originally posted by Ryu_gr@r@s View PostDeus σε βρίσκω προκλητικότατο. Κάποιοι από εμάς στο φόρουμ ΔΕΝ έχουν Halo 3 και λογικό είναι να έχουν κάποια κόμπλεξ. Δείξε λίγο σεβασμό. Ειδικά όταν πρόκειται για admin. Πώς μπορείς και γράφεις μπείτε ΟΛΟΙ μέσα;
Μα επίτηδες τα κάνω αυτά τα ποστ για να τους τσιγκλησω για να μπουν να παίξουν.
Πάντως παιδιά περνάω πολύ καλά όταν παίζω με σας.Δεν τα πάω και πολύ καλά,αλλά οκ κάτι κάνω.Εξάλλου ο χαβαλές είναι που έχει αξία.
Άντε να ξανακανονίσουμε μέσα στην βδομάδα.Ίσως να μπορώ αύριο βράδυ αλλά δεν υπόσχομαι τίποτα,άμα είναι μιλάμε.
Leave a comment:
-
Σε λίγο θα έχει και αυτός ;) Το καλό που του θέλω να το λιώσει , όπως κάνουμε και εμείς σαν καλά παιδάκια και να δώσει το καλό παράδειγμα σε κάτι άτομα που δεν το έχουν ανοίξει καν γκουχ ferryman γκουχ .
Τέσπα , χθες παίχτηκε μέγιστη μπάλα ! Για μια ακόμα φορά δείξαμε οτι η ελληνική ψυχή και ψ.....λη ειναι μεγάλες
Well done μάγκες
Leave a comment:
-
Deus σε βρίσκω προκλητικότατο. Κάποιοι από εμάς στο φόρουμ ΔΕΝ έχουν Halo 3 και λογικό είναι να έχουν κάποια κόμπλεξ. Δείξε λίγο σεβασμό. Ειδικά όταν πρόκειται για admin. Πώς μπορείς και γράφεις μπείτε ΟΛΟΙ μέσα;
Leave a comment:
-
Ειμαι που ειμαι μεσα στο σπιτι, επρεπε να ειχα ενα Halo 3, θα μπαινα να σας τρολαρω λιγο.
Leave a comment:
-
00:00 όλοι για Halo 3!!!! Το ωράριο είναι ελαστικό!! Πάω να φάω μπορεί να αργήσω αλλά θα μπω!
Leave a comment:
-
Μέσα για ότι θες , όποτε θες και όπως το θες από την επόμενη εβδομάδα
Leave a comment:
-
27 χρονος νέος μοναχικός (μεχρί πρότινος), δραστήριος, ευστοχος με μεγάλα προσόντα στο gaming αναζητεί σοβαρούς κυριους για μοναδικές εμπειρίες στο halo 3, halo odst, gears 2!
Διαθέσιμος μετα τις 6 το απόγευμα. Σοβαρές προτάσεις δεν γίνονται δεκτές.
Ελα να περάσουμε καλά!
Leave a comment:
Leave a comment: