Announcement

Collapse
No announcement yet.

Halo 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Azrael
    replied
    Kαλα οι παροχοι ειναι μεγαλο θεμα.Δεν ειναι αξιοπιστοι οι περισσοτεροι, εχω τρελαθει στα dc τις τελευταιες μερες.Αν καποιος θελει σταθερη συνδεση να πλερωσει λιγο παραπανω και να βαλει conn-x.Εχουν πολυ καλυτερη συντηρηση στους κομβους τους.

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Το τραγικό είναι ότι παίζεις με όλο τον κόσμο ανετότατα και έρχεται η στιγμή που θές να παίξεις με τους φίλους σου και σου κάνει νερά. Δοκιμάσαμε και αργά το βράδυ με τον Tim και ήταν μια χαρά αλλά επειδή ήταν αργά δεν το συνεχίσαμε. Το ίδιο πρόβλημα με το lag είχαμε και παλιότερα στο L4D PC με την Leita, οπότε υποπτεύομαι ότι φταίνε οι πάροχοι στην Ελλάδα και όχι το Live. Μπορεί να μην είναι σύμπτωση που Leita και Tim είναι στην Πατρα και οι 2 τους. Με DjSolid και crpl παίξαμε παλιότερα τριπλό coop σε Halo 3 και ήταν άψογο.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Γιατι ρε μορτες, το live που πλερω δεν ειναι αξιοπιστο;

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Δυστιχώς μπάλα δεν παίχτηκε καθώς το γήπεδο είχε πολύ lag

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Σήμερα στις 21:00 θα παιχτεί μεγάλη μπάλλα, δηλαδή θα παίξουμε ODST. Όσοι πιστοί προσέλθετε.

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Βρε αθεόφοβε,τζόγλανε Jedah αφού με βλέπεις στο Live να παίζω το ρημάδι το Dragon Age με τον Zevran τον φούστη (κλείστε τα μάτια στην σκηνή) κάνε μου ντριν ντριν να μου πεις " Ρε Ρένο είσαι για ένα ODST να γουστάρουμε;Μην φοβάσαι,δεν είμαι Βάζελος.:xp:

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Αύριο βολευει και εμένα πολύ αλλά και σήμερα κανένα πρόβλημα. Βασικά όποτε κανονήσετε θα μπορώ

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Έχουμε όλοι στην friend list τους άλλους οπότε μπορούμε να κανονιστούμε. Εγώ πάντως άυριο βράδυ μάλλον δεν θα είμαι διαθέσιμος.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Μέσα και εγώ με τα 1000.Να ξέρετε όμως είμαι κομματάκι αρχάριος στο χαλο.

Με τα skulls δεν ξέρω καθόλου τι παίζει.Πρέπει να τις βρω πρώτα στο campaign για να μπορέσω να παίξω μαζί σας;

Πότε σας βολεύει;Αύριο βράδι κατά τις 11 θα ήταν ιδανικά.

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Count me in , as always...

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Ανοικτή πρόσκληση για όλους

Επειδή το Halo 3 ακόμα παραμένει ένα απο τα καλύτερα παιχνίδια του 360, προτείνω σε όσους ψήνονται για replay(π.χ. Bart) ή ξεκίνησαν να παίζουν τώρα(π.χ. Deus) να δηλώσουν εδώ αν θέλουν και πότε μπορούν να παίξουμε coop campaign με skulls.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Να'σαι καλά!
    Crpl ήσουν τυχερός και μου τέλειωσε το διήμερο. Θα αγοράσω όμως κάποιο κωδικό απ'ότι φαίνεται, γι'αυτο προετοιμάσου....

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Ευχαριστώ απο τη καρδιά μου το Burai για την ευγενική χορηγία της 48ωρης.
    Η θριαμβευτική νίκη του Αποσπερίτη οφείλεται σε εσένα, Burai.
    Tπτ ρε αρχηγέ.
    Χαίρομαι που βρήκε σωστή χρήση.

Leave a comment:

• Ntei
    replied
    Εισται τυχαιροί που δεν έχω 360 γιατι αν είχα, θα σας γάζωνα όλους και δε θα ξέρατε από που σας ήρθε.

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Πω ρε shepherd τι τσο&λο έφαγες!! LOL!!

Leave a comment:

Working...
X