Announcement
Collapse
No announcement yet.
Halo 3
Collapse
X
-
Kαλα οι παροχοι ειναι μεγαλο θεμα.Δεν ειναι αξιοπιστοι οι περισσοτεροι, εχω τρελαθει στα dc τις τελευταιες μερες.Αν καποιος θελει σταθερη συνδεση να πλερωσει λιγο παραπανω και να βαλει conn-x.Εχουν πολυ καλυτερη συντηρηση στους κομβους τους.
-
Το τραγικό είναι ότι παίζεις με όλο τον κόσμο ανετότατα και έρχεται η στιγμή που θές να παίξεις με τους φίλους σου και σου κάνει νερά. Δοκιμάσαμε και αργά το βράδυ με τον Tim και ήταν μια χαρά αλλά επειδή ήταν αργά δεν το συνεχίσαμε. Το ίδιο πρόβλημα με το lag είχαμε και παλιότερα στο L4D PC με την Leita, οπότε υποπτεύομαι ότι φταίνε οι πάροχοι στην Ελλάδα και όχι το Live. Μπορεί να μην είναι σύμπτωση που Leita και Tim είναι στην Πατρα και οι 2 τους. Με DjSolid και crpl παίξαμε παλιότερα τριπλό coop σε Halo 3 και ήταν άψογο.
Leave a comment:
-
Σήμερα στις 21:00 θα παιχτεί μεγάλη μπάλλα, δηλαδή θα παίξουμε ODST. Όσοι πιστοί προσέλθετε.
Leave a comment:
-
Βρε αθεόφοβε,τζόγλανε Jedah αφού με βλέπεις στο Live να παίζω το ρημάδι το Dragon Age με τον Zevran τον φούστη (κλείστε τα μάτια στην σκηνή) κάνε μου ντριν ντριν να μου πεις " Ρε Ρένο είσαι για ένα ODST να γουστάρουμε;Μην φοβάσαι,δεν είμαι Βάζελος.:xp:
Leave a comment:
-
Αύριο βολευει και εμένα πολύ αλλά και σήμερα κανένα πρόβλημα. Βασικά όποτε κανονήσετε θα μπορώ
Leave a comment:
-
Έχουμε όλοι στην friend list τους άλλους οπότε μπορούμε να κανονιστούμε. Εγώ πάντως άυριο βράδυ μάλλον δεν θα είμαι διαθέσιμος.
Leave a comment:
-
Μέσα και εγώ με τα 1000.Να ξέρετε όμως είμαι κομματάκι αρχάριος στο χαλο.
Με τα skulls δεν ξέρω καθόλου τι παίζει.Πρέπει να τις βρω πρώτα στο campaign για να μπορέσω να παίξω μαζί σας;
Πότε σας βολεύει;Αύριο βράδι κατά τις 11 θα ήταν ιδανικά.
Leave a comment:
-
Ανοικτή πρόσκληση για όλους
Επειδή το Halo 3 ακόμα παραμένει ένα απο τα καλύτερα παιχνίδια του 360, προτείνω σε όσους ψήνονται για replay(π.χ. Bart) ή ξεκίνησαν να παίζουν τώρα(π.χ. Deus) να δηλώσουν εδώ αν θέλουν και πότε μπορούν να παίξουμε coop campaign με skulls.
Leave a comment:
-
Να'σαι καλά!
Crpl ήσουν τυχερός και μου τέλειωσε το διήμερο. Θα αγοράσω όμως κάποιο κωδικό απ'ότι φαίνεται, γι'αυτο προετοιμάσου....
Leave a comment:
-
Tπτ ρε αρχηγέ.Ευχαριστώ απο τη καρδιά μου το Burai για την ευγενική χορηγία της 48ωρης.
Η θριαμβευτική νίκη του Αποσπερίτη οφείλεται σε εσένα, Burai.
Χαίρομαι που βρήκε σωστή χρήση.
Leave a comment:
-
Εισται τυχαιροί που δεν έχω 360 γιατι αν είχα, θα σας γάζωνα όλους και δε θα ξέρατε από που σας ήρθε.
Leave a comment:
Leave a comment: