Για να πεφτουν οι τονοι σιγα σιγα, εκτος αν οντως θελετε να το τραβηξουμε τοσο περα.
Ο καθενας εχει δικαιωμα να λεει ο,τι θελει οσο δε γινεται προσβλητικος κατα των αλλων.
Σιγα μην ορισουμε και επιτροπη που θα αξιολογει το ποσο ουσιαστικα posts κανει ο καθενας.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Halo 3
Collapse
X
-
Δεν το κατάλαβες καθόλου και για αυτό πέταξες την βλακεία σου. Τράβα να διαβάσεις λίγο και άσε το forum για όταν έχεις καθαρό μυαλό.Originally posted by Ramparter View PostJedah τα μισα post που βλεπω σε forums ειναι ενθουσιασμου, οπως αυτου του Altair, επειτα απο καποια ανακοινωση, trailer, εικονες κλπ. Αν καταλαβα καλα αυτο που λες τοτε θα εκανες καριερα στα bans.
Υ.Γ. Evans μην ασχολείσαι άλλο...
Leave a comment:
-
Ωχ, πάλι νύχτα θα φύγω
. Θα πάρω το Ferryman και θα πάμε στο Θιβέτ για προπόνηση.
Leave a comment:
-
Εσυ που το παιζεις μαγκας και τους βαζεις ολους στη θεση τους (εγω θα σε βγαλω απο τη θεση σου τη Δευτερα παντως, κανονισε να "ευκαιρεις" - no is not an option) πως μεταφραζεις στα ελληνικα το your friendly neighbourhood; Σαν φραση οντως στεκει βεβαια.
Αντε γιατι μας εφαγε η μαρμαγκα εδω μεσα
.
Leave a comment:
-
Όπως και κάποιοι άλλοι δεν έχουν βαρεθεί να πετάνε μπηχτές σε κάποιους άλλους. Α ρε Altair-άκο πήγες και συ να κάνεις ένα ποστάκι να χαλαρώσεις από το στρατό και σου την πέσανε! Xeno πήγες να το παίξεις μάγκας αλλά αυτή τη φορά ο Spidey σε έβαλε στη θέση σου :xp:.Originally posted by Evans View PostΌπως και κάποιοι πλέον, περισσότερο αγοράζουν παρά απολαμβάνουν.
Το trailer δεν με χάλασε, νιώθω βέβαια ότι εκβιάζει το συναίσθημα. Παρόλα αυτά δεν νομίζω να το παίξω, θα με καλύψει το Halo 3 πιστεύω, όχι βέβαια ότι το ODST δεν έχει να προσφέρει κάτι καινούργιο, αλλά ντάξει θα προτιμήσω άλλο είδος παιχνιδιού όταν και αν τελειώσω το 3.
Leave a comment:
-
Προσωπικά μου αρέσει γιατί πάντα μου την έσπαγε να ψάχνω να βρω health items.Αλλά οκ δε με χαλάει κανένα σύστημα αρκεί να είναι καλός ο τίτλος.
Leave a comment:
-
Καλα, χαλαρα κι εγω κανα αστειο με την καλοπεραση του στρατου ηθελα να κανω σε 2η φαση.
Προσωπικα θελω να αρχισει να βγαινει το health regeneration παντως στα fps .. Ιδιως τελευταια εχει παραγινει το κακο με το hide and seek.
Αυτη η αλλαγη μου αρεσει αρκετα, κατα τ' αλλα βεβαια δεν καιγομαι για να παιξω καποιο fps anytime soon.
Leave a comment:
-
Όπως και κάποιοι πλέον, περισσότερο αγοράζουν παρά απολαμβάνουν.Κάποιοι πλέον,περισσότερο γκρινιάζουν παρά απολαμβάνουν.
Raphael όταν τερμάτισα το HALO 2 ήμουν απίστευτα ενθουσιασμένος. Σκηνοθετικά το βρήκα απίστευτο, δεν περίμενα να δω τέτοιο πράγμα. Η κάθε σκηνή ήταν ουσιαστική και το γενικότερο αίσθημα ήταν απερίγραπτο. Δυστυχώς το 3 τα κατέστρεψε όλα, δεν έμεινε τίποτα από εκείνον τον ενθουσιασμό και από όλες εκείνες τις φοβερές στιγμές. Ευτυχώς που λίγους μήνες μετά το Η3 έπαιξα τα δύο επεισόδια του HL2. Τότε έστρωσε το πράγμα για τα καλά
.
BTW ο bart είπε πολύ καλά αυτά που ήθελα να πω εγώ και δεν τα κατάφερα.
Leave a comment:
-
Μας ταϊζουνε καλά εκεί στο στρατό.Πάντως γραμματικά είναι σωστό να ξέρεις.Διάβασε κάνα comics Spider-Man για την επιβεβαίωση.Εκτός κι αν τόσα χρόνια το γράφουνε λάθος,dunno.
Και μιας και ξεφύγαμε εντελώς να πω κάτι ακόμα που το παρέλειψα πριν.
Που είναι το κακό σε σχόλια σαν το δικό μου;Καλό είναι μερικές φορές να επικρατεί ο ενθουσιασμός και όχι ο σκεπτικισμός.Άλλωστε κάπου εκεί χάνεται το νόημα και η ουσια της αγαπημένης μας ασχολίας.Κάποιοι πλέον,περισσότερο γκρινιάζουν παρά απολαμβάνουν.
Leave a comment:
-
Το ODST δεν έχει καμία σχέση με τα 3 προηγούμενα παιχνίδια της σειράς.Καταρχήν δεν θα υπάρχει health regeneration,αντίθετα θα χρησημοποιείς medkits.Θα υπάρχει νυχτερινή όραση η οποία δεν θα παίζει διακοσμητικό ρόλο και γενικά προτού πείτε κάτι διαβάστε κάνα preview,hands on κλπ.Originally posted by Bart_Simpson View Post
@Αltair , το Halo και με το ODST και με το Reach αργότερα και με την ταινία φένεται πως παραμένει στο ίδιο μοτίβο , στα συστατικά που την έκαναν μία από τις καλύτερες σειρές fps όλων των εποχών...Αυτό το οποίο δεν μου αρέσει είναι το συνεχές ξεζούμισμα των τίτλων , όπως δεν μου αρέσει και στο mario ξέρω γω...
Εγώ το έκανα ήδη preorder πάντως.
Φιλικά πάντα...your friendly neighbourhood Altair.;)
Leave a comment:
-
Jedah τα μισα post που βλεπω σε forums ειναι ενθουσιασμου, οπως αυτου του Altair, επειτα απο καποια ανακοινωση, trailer, εικονες κλπ. Αν καταλαβα καλα αυτο που λες τοτε θα εκανες καριερα στα bans.
Η επιχειρηματολογια σιγουρα βοηθαει στο διαλογο απο κει και περα ομως κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να στηριξει την αποψη του ποσο μαλλον τον ενθουσιασμο του.
Leave a comment:
-
Φίλε Raphael πιστεύω πως η παρατήρηση του Evans προς τον Altair προέρχετε από όλα εκείνα τα posts που κατα καιρούς κάνουν την εμφάνισή τους σε διάφορα forums ενίοτε και στο δικό μας , στα οποία εκθιάζονται παιχνίδια τα οποία προσφέρουν το ίδιο και το ίδιο συνεχώς χωρίς κάποια ιδιαίτερη προσθήκη ή αναβάθμιση.Ο Εvans πιστεύω πως ήθελε απλά να καταλάβει γιατί κάποια άτομα επικροτούν προσπάθειες οι οποίες δεν έχουν σχέση με το gaming αλλά το milking ενός τίτλου και την είσοδό του στη μεγάλη οθόνη , η οποία προσπάθεια φένεται να μην ξεφεύγει στο ελάχιστο από τα τετριμένα και αυτό που πλασάρει ο Αμερικάνικος κινηματογράφος ειδικά στο action είδος.
Μαγκιά του καθενός να πιστεύει αυτό που πιστεύει και να γράφει αυτά που γράφει αιτιολογόντας τα όμως έστω και ελάχιστα.
@Αltair , το Halo και με το ODST και με το Reach αργότερα και με την ταινία φένεται πως παραμένει στο ίδιο μοτίβο , στα συστατικά που την έκαναν μία από τις καλύτερες σειρές fps όλων των εποχών...Αυτό το οποίο δεν μου αρέσει είναι το συνεχές ξεζούμισμα των τίτλων , όπως δεν μου αρέσει και στο mario ξέρω γω...
Leave a comment:
-
Βασικά δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που λέτε ότι χάνει την ταυτότητά του.Μια σειρά αλλάζει και εξελίσσεται με το πέρασμα του χρόνου,μην περιμένετε να μείνει στο ίδιο μοτίβο με όταν πρωτοκυκλοφόρησε.Το αν αρέσει σε κάποιον ή όχι αυτό είναι καθαρά δικό του θέμα.Εγώ προσωπικά γουστάρω την όλη προσέγγιση.
Leave a comment:
Leave a comment: