Χωρις λόγια
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Halo 3
Collapse
X
-
Leave a comment:
-
To νεο Mode του ODST: Firefight!!
Παρόμοιο με το Horde του Gears! Tεσσερις παίχτες ενάντια σε ορδες εχθρών ενω σε κάθε level που περνας εκτος απο του ποιο δύσκολους εχθρούς ενεργοποιούνται και διαφορετικά skulls!!
Tρέλα! Πορωση! Αρρώστια!!:w0000t:
Επιβεβαιώθηκε επίσης οτι το Reach θα είναι Fps! αναμενόμενο ήταν βέβαια αλλά εγώ ήθελα μια διαφορετική προσεγγιση (TPS με Cover system!
) Βέβαια αν γινόταν κάτι τέτοιο θα είχαν πέσει να την φάνε την Bungie τα φυτα!
Leave a comment:
-
Mythic Map Pack Trailer
http://www.gametrailers.com/player/47760.html?type=flv
Aρρώστια Βungie!!

Leave a comment:
-
Εντελως off - topic
Rampater ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕ ΠΩΡΩΝΕΙΣ με τους avatars σου!Αμαν πια!
Leave a comment:
-
Halo MMO would be "challenging" - Bungie
http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=260118
DO NOT WANT.Kαλυτερα να βγαλετε κανενα Covenant spin-off(Elites vs Brutes :icon_twisted: ) να γουσταρουμε παρα ΜΜΟ..
Leave a comment:
-
Παλι καλα που το ακυρωσανε, φανταστειτε τη πλειοψηφια των κατοχων 360 να λιωνουν στο Halo και οι πωλησεις software να πεφτουν κατακορυφα.
Leave a comment:
-
Μή χάσεις!!!!Η λεξη CANCELED στο project αποδεικνυει πως υπαρχει θεος...(μηνυμα για οσους αρνουνται τη φυση του 117).
[/b]
Leave a comment:
-
Η λεξη CANCELED στο project αποδεικνυει πως υπαρχει θεος...(μηνυμα για οσους αρνουνται τη φυση του 117).
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
PHAILΓμτο, δεν μου αρεσουν τα stealth games...
[/b]
Τοτε δεν εχεις να ανησυχεις για τπτ bro, οπως μαλλιασε η γλωσσα τους να λενε ΔΕΝ προκειται για stealth game, απλα θα εισαγει μια κομματακι διαφορετικη προσεγγυση στις καταστασεις.
Leave a comment:
-
Αστικά περιβάλλοντα περίμενα απο το τότε απίστευτο trailer της E3 2003 αλλά τελικά πήραμε τ'αρκίδια τους. Κρίμα που δεν έχω 360 για να έχω να περιμένω κάτι πέρα απο το Order of Ecclesia (για το οποίο επίσης δεν έχω κονσόλα αλλά ευτυχώς μπορώ να βρω εύκολα).
Αλλά, ένα Halo είναι πάντα καλοδεχούμενο, γιατί πάντα ήταν καλό.
Leave a comment:

Leave a comment: