Announcement

Collapse
No announcement yet.

Halo 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    Σε θέμα για το halo είδαμε αναφορές στα starcraft,virtua fighter,AOE,AΟΜ & Bloody Roar.Πόσο μπροστά είμαστε ρε φίλε.
    Όσον αφορά το rise of nations μου φαινόταν τελείως μούφα.Προτιμούσα το Praetorians-άσχετο(και να'ταν το μόνο )

Leave a comment:

• FiOth
    replied
    Kαταλαβαινω τι θες να πεις ομως αν και δε προκειται για την πιο "πιστη" στους φιλους των τιτλων της ομαδα τα παιχνιδια της ηταν ανεκαθεν καλοφτιαγμενα.Ισως λογω ελλειψης ισορροπιας να μην υπηρξαν ποτε ο,τι καλυτερο για ανταγωνιστικο gameplay ομως ακομα και σε ψιλοcasual επιπεδο μπορουσε να τα απολαυσει κανεις και σε καμια περιπτωση δεν ταλανιζοντουσαν απο κακοτεχνιες.Ενταξει, δε γινεται να ειναι ολα τα RTSs SC οπως δε γινεται να ειναι κι ολα τα fighting VF ομως πολλοι διασκεδαζουν και με τα Bloody Roar.You dig?

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    To Age of Empires, το 2 τουλαχιστον, ειχε ανυπαρκτη ΑΙ που εκλεβε στα δυσκολοτερα επιπεδα. Το Rise of Nations που δυστυχως λιγοι το ξερουν ειναι πολυ πιο γαματο AOE clone.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Wtf εχετε παιξει ποτε RTS σε competitive level;
    Αnyway.. Καποτε διασκεδαζα με Westwood και Ensemble, αλλα καπου τελειωσαν τα campaigns και παιζαμε μονο multi 1v1 ή και παραπανω... και καπου εκει φαινεται ποσο αδιαφοροι ηταν οι developers, αφου ποτε δε μπηκαν στον κοπο να κανουν μια σοβαρη προσπαθεια εξισορροπησης των παιχνιδιων τους, σε αντιθεση με αλλες εταιρειες που βγαζαν patches 9 χρονια μετα γιατι σεβονται το fanbase τους.

Leave a comment:

• FiOth
    replied
    Xμμμ...οχι τα παραλες.Προσωπικα ειμαι σχεδον καθολικα υπερ της εξελιξης ομως αν μη τι αλλο τα AoE & AoM (απορω γιατι δεν εκτιμας το τελευταιο) ειναι αξιολογες σειρες.Ακομα κι αν δε σου αρεσουν προσωπικα εχουν προσφερει πολλα στον χωρο των RTSs...Τελος παντων οπως και να εχει σεβαστη η αποψη κι ελπιζω το Halo Wars περα απο τελευταια δουλεια τους να ειναι και η καλυτερη.Η MS τους κρεμασε στεγνα αλλα τι να κανουμε...thats life for you suckers...

ΥΓ.Η απαντηση πηγαινε στον Xeno, πριν πατησω το post απλα με προλαβε ο βρωμερος ο Loggo !

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Ε καλά η Ensemble μπορεί να μην είναι Valve, αλλά μια χαρά παιχνίδια έβγαζε, και προσωπικά το Age of Empires, ειδικά για την εποχή, το θεωρώ πάρα πολύ καλό τίτλο.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Χαιρω πολυ. Εγω λεω τι γινεται οταν δεν υπαρχει ουτε το ενα, ουτε το αλλο.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Quality > Quantity
    Και η Valve λίγα παιχνίδια έχει βγάλει, αλλά αν δεν υπήρχε αυτή...σήμερα δε θα είχαμε Half-Life (OMG).

Leave a comment:

• Altair
    replied
    <div class='quotetop'>(Ramparter &#064; Oct 4 2008, 05&#58;49 PM) [snapback]40553[/snapback]</div>
    Μεχρι εδω νομιζα οτι αναφεροσουν στο Halo LOL, αλλωστε η περιγραφη ταιριαζει απολυτα αν εξαιρεσεις τα 10+ χρονια
    [/b]

ρε παλιοτρολ :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: .

πάντως κι εγώ την ensemble δεν την είχα σε τόση εκτίμηση μιας και συνέχεια τα ίδια πράγματα κυκλοφορούσε απλώς με καλύτερα γραφικά.βέβαια το age of mythology παραμένει ένα από τα αγαπημένα μου strategy.
    Βούλομαι.Δρυτόμος.Θηρευτής.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Τι αξια εχει ενα studio που εχει φτιαξει ενα franchise με 3 (τρια) παιχνιδια μεσα σε 10+ χρονια; Οσοι ασχολουνται σοβαρα ποτε δεν τα θεωρησαν καλα και αν δεν ειχαν τετοιο promotion θα ειχαν μεινει στα αζητητα.
    [/b]
    Μεχρι εδω νομιζα οτι αναφεροσουν στο Halo LOL, αλλωστε η περιγραφη ταιριαζει απολυτα αν εξαιρεσεις τα 10+ χρονια

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Τι αξια εχει ενα studio που εχει φτιαξει ενα franchise με 3 (τρια) παιχνιδια μεσα σε 10+ χρονια; Οσοι ασχολουνται σοβαρα ποτε δεν τα θεωρησαν καλα και αν δεν ειχαν τετοιο promotion θα ειχαν μεινει στα αζητητα.
    Α περαν αυτων εχουν και τα Age of Mythology.
    Meh.

Leave a comment:

• FiOth
    replied
    Τι εννοεις; Σοβαρα ειπα ο,τι ειπα στις υπολοιπες σειρες.
    [/b]
    Nαι αγορι το καταλαβα.Συμφωνω πως οσον αφορα τις δομες των τιτλων της η ομαδα αυτη εμεινε καπως στασιμη σχεδον απο την αρχη της ιστοριας της, δε μπορουμε ωστοσο να της στερησουμε το ενσημο της γενικοτερης ποιοτητας που χαρακτηριζε παντα τα δημιουργηματα της.

Οσον αφορα την Rare τωρα, η dev team το εχει οντως χασει τα τελευταια χρονια αν κι ορισμενα της δημιουργηματα (κυριως τα Viva Pinata κατα τη γνωμη μου) εχουν μια μοναδικοτητα στο στησιμο τους, χαρακτηριστικο της "μαμας" εταιρειας.

Leave a comment:

• Somari
    replied

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Τι εννοεις; Σοβαρα ειπα ο,τι ειπα στις υπολοιπες σειρες.

Leave a comment:

• FiOth
    replied
    @Pilgrim: Τι σε καιει η Ensemble; Ενα αμπαλο studio ηταν ρε νουμπα. Οκ, κι εγω επαιζα ΑοΕ το 1997, αλλα δε σημαινει πως ηταν καποιο ιδιαιτερο παιχνιδι.
    Το 2 δεν αλλαξε και πολλα και το 3 περασε σχεδον απαρατηρητο.
    Go Go MS, κρατα στη ζωη τα studio που πραγματικα αξιζουν, οπως η Rare καλη ωρα που μας δινει το ενα ΑΑΑ-game μετα το αλλο .
    [/b]
    Mεχρι να δω την τελευταια σειρα του post σου ημουν ετοιμος να πω wtf&#33;?&#33;

Leave a comment:

Working...
X