Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
σήμερα τερμάτισα επιτέλους τον τίτλο μέσα σε 3 μέρες δηλαδή (έσπασα το ρεκόρ μου,λολ).τελικά ήταν πιο εύκολος απ'όσο νόμιζα στην αρχή.μόλις βρω χρόνο θα το ξεκινήσω στο heroic/legendary θα δείξει.
τρελό κλιφχάνγκερ το φινάλε.μου την έσπασε βέβαια το 8ο επίπεδο.πραγματικά πολύ εκνευριστικό αν και όχι χειρότερο από τη Library.η τελική σκηνή φοβερή.πραγματικά ένιωθες the way the world ends.
Παιχνιδάρα Παιχνιδάρα ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ!!!
κάτι που θέλω να θίξω εδώ.τα γραφικά του ΤΑ ΣΠΑΝΕ!!!κι αφήστε τους άλλους να κουρεύονται.
με βλέπω τώρα να ξεκινάω κάνα Gears of War ή κάνα Ocarina of Time.θα δείξει.
Ξεκίνησα επιτέλους χτες να παίζω το Halo 3.Στο νορμαλ επίπεδο δυσκολίας μου φαίνεται αρκετά εύκολο ως τώρα με μόνη παραφωνία 2 σημεία στην τρίτη πίστα που μου βγήκε το λάδι.πραγματικά ένιωθα λες κι έπαιζα στο Legendary.οι 2 επόμενες πίστες βέβαια μου φάνηκαν πανεύκολες.ως τώρα πρέπει να πω ότι έχω πωρωθεί απίστευτα με τον τίτλο.πραγματικά νιώθεις πως βρίσκεσαι σε ένα πεδίο μάχης.σε αυτό συμβάλλει βέβαια και η κλίμακα των τεκταινομένων η οποία πραγματικά είναι απίστευτα επική ειδικά σε σχέση με τους 2 προηγούμενους τίτλους.για τα γραφικά που είχε γίνει τόσος ντόρος για τη "χαμηλή" τους ποιότητα να πω πως είναι άνετα ένας από τους αρτιότερους τεχνικά τίτλους στο 360.για το gameplay τι να πω;είναι ήδη γνωστό πως στο συγκεκριμένο τομέα τα παιχνίδια της σειράς είναι over the top.μόνο που εδώ είναι "bigger,better and more badass"
?I am off to work more closely with Microsoft on the Halo franchise, so I shan?t be too far away," O?Connor wrote in his post.[/b]
oπότε 1 κι 1 κάνει 2, και δείτε και τα παραπάνω ποστ, το συμπέρασμα προφανές...
νέα Ηalo games
όσο για το τι ετοιμάζει η Βungie:
?It was very hard for me to make the decision to move on, but one thing that made it just a bit easier, was seeing the amazing work that?s coming down the pipe. I was busy working on a story for one of our next games, an experience that is destined to surprise, amaze and entertain like nothing we?ve ever made before. That game has an amazing team invested in it, and one that will be tasked with building the Next Big Thing. You should see what they?ve already achieved, you truly should.
?And there are other things rumbling at Bungie, just as secret, just as epic and just as incredible? So thanks again. And look forward to all that candy. They?re making it for you.?[/b]
άσχετο αλλά το jumping warthog που περιλαμβάνεται στη legendary edition του Halo 3 το έχετε παίξει;πως σας φάνηκε;εμένα μου φάνηκε ως άλλη μια πολύ απλή ιδέα έξυπνα υλοποιημένη,τόσο που μου θύμισε portal.άντε και το σαβ/κο μάλλον θα το ξεκινήσω και το main game.
Φυσικα και μιλουσα για δωρεαν περιεχομενο.Απλα,υπαρχουν πραγματα <εφικτα> στο campaign που δεν αξιοποιηθηκαν απο αυτο τον μηχανισμο,πχ. ολοκληρωση του σεναριου με ολα τα κρανια "on" κτλ.
Απο την αλλη ειμαι 100% υπερ του,αφου κατα τη γνωμη μου μπορει να ωθησει τον χρηστη στο να δοκιμασει πραγματα τα οποια υπο αλλες συνθηκες μπορει να μην επιχειρουσε.Σε πολλες περιπτωσεις αποτυγχανει οικτρα ομως σε πολλες αλλες τα καταφερνει μια χαρα.
Πάντως, από τα παιχνίδια που έχω παίξει και τερματίσει ως τώρα στο μηχάνημα (στο σύνολο τους 6 και έχω προχωρήσει αρκετά Kameo και Lost Odyssey), το Mass Effect, το Bioshock και το HALO 3 είχαν πολύ ωραία achievements τα οποία και βρήκα ουσιαστικά.
Δεν πιστεύω ότι το Halo 3 χρειάζεται νέα achievements να ανακτηθεί ξανά το ενδιαφέρον των παικτών.Το campaign του παιχνιδιού παίζεται το ίδιο ευχάριστα και χωρίς την προσθήκη νέων achievements.Αν από την άλλη προτιμήσουν να δώσουν τσάμπε δεν μας χαλάει...
Καλά και ευχάριστα τα achievements αλλά πιο πολύ το βλέπω σαν χρηματολαγνεία από την μεριά της Microsoft να προσελκύσει περισσότερους παίκτες(κάτι που από την μεριά της καλά κάνει όταν το κάνει στους τίτλους της) ενώ είμαι και αντίθετος σε αυτήν την λογική "προσθέτω ελαφρώς νέο περιεχόμενο με κανά νέο achievement επί πληρωμή",Μακάρι να ακολουθούσαν όλοι την τακτική της Irrational που έδωσε δωρεάν το νέο περιεχόμενο,οτιδήποτε συνεπάγεται σε αυτό.Το ότι έχουμε φτάσει σε σημείο να αγοράζουμε τίτλους
(όχι και πολύ αρεστούς) που χωρίς την υποστήριξη των achievements μάλλον ποτέ δεν θα σκεφτόμασταν να προμηθευτούμε είναι άλλο θέμα.
Το ενδιαφέρον μου για το κυνήγι των achievements έχει πέσει αρκετά μπορώ να πω καθώς η εύρεσή τους στην συντριπτική πλειοψηφία των games δεν προσφέρει κάποια ιδιαιτερότητα και αποτελεί κατ'εμέπερισσότερο ανούσια και χρονοβόρα διαδικασία παρά ουσιώδη λήψη εμπειριών.Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν καιγόμαστε πια με αυτό το "χομπάκυ"αλλά οπωσδήποτε δεν με απασχολεί τόσο πολύ.Η αλήθεια είναι ότι η Microsoft θα μπορούσε να πετύχει,προσφέρει,κερδίσει πολλά περισσότερα πράγματα αν είχε εκμεταλλευτεί αισθητά καλύτερα ή διαχειριστεί αυτό το νέο της σύστημα ή αλλιώς αυτήν την νέα της πηγή αύξησης του κεφαλαίου της.
Πάντως μέχρι στιγμής από άποψη software μία χαρά τα πάει...αλλά δεν είναι εκεί το ζήτημα.
Περναει ο καιρος και ξερετε τι μου εχει κανει εντυπωση;Δεν προσεθεσαν κανενα νεο achievement στον τιτλο,κατι ας πουμε για να κανει τους χρηστες να ξανασχοληθουν με το Campaign.Βλεπουμε πληθωρα τιτλων να εμπλουτιζονται με νεους στοχους αλλα το Halo 3 παραμενει εκει,στο 1000 (985 για μενα δεν εκανα 3 του multi και βαριεμαι - blasphemy ).Εσας θα σας ενδιεφερε κατι τετοιο;
Leave a comment: