Announcement

Collapse
No announcement yet.

Halo 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• FiOth
    replied
    Watch out, Alexandros' lamedom is approaching at blinding speeds...πραγματικα μλκ ειχα ξενερωσει τοσο ασχημα την τελευταια φορα που αν σε ειχα μπροστα μου θα σε ειχα δαγκωσει στη μυτη!!!

Leave a comment:

• Alexandros
    replied
    Πάντα (όχι το ζώο)

Leave a comment:

• greengr
    replied
    Ο Fioth είπε σήμερα ότι δεν θέλει να παίξει co-op δυστυχώς. Νομίζω πως φοβάται μη χάσει στο σκορ πάλι ;)
    [/b]
    Alexandros εσυ εισαι μεσα?

Leave a comment:

• Alexandros
    replied
    Ο Fioth είπε σήμερα ότι δεν θέλει να παίξει co-op δυστυχώς. Νομίζω πως φοβάται μη χάσει στο σκορ πάλι ;)

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Count me in , από Παρασκευή και μετά όποτε γουστάρετε

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Aντε σιγα σιγα να μαζευωμαστε...Θα γινει χαμος,και εγω γυριζω Αιγιο για λιωσιμο
    [/b]
    Για να είμαι ειλικρινής 31 Αυγούστου επιστρέφω.Δεν μπορώ καθόλου νωρίτερα οπότε αν βιάζεστε αρχίστε ένα campaign αλλά όταν γυρίσω δεύτερη πατρίδα και τακτοποιηθώ και μου πείτε όχι θα κλάψω.

Leave a comment:

• greengr
    replied
    Aντε σιγα σιγα να μαζευωμαστε...Θα γινει χαμος,και εγω γυριζω Αιγιο για λιωσιμο

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Θα έρθω Πάτρα και μετά έχει τσόντα.Τ&#39;ακούς FiOth? <_< (κι εσύ φανταστικέ Πανάθα?)

Leave a comment:

• greengr
    replied
    Μαγκες ειστε απο εβδομαδα να αρχισουμε το campaign στο legendary που λεγαμε?Ποιος γουσταρει?FiOth και Alexandros ειστε μεσα ακομα?Κανενας αλλος που να ενδιαφερεται?

Leave a comment:

• FiOth
    replied
    Για τα πρακτικά να δηλώσω οτι δεν έχω σύνδεση στο ιντερνετ στο σπίτι και για αυτό δεν έχω και live
    [/b]
    Ρε κουκλε το μυριστηκαμε τοσο καιρο, ημαρτον δλδ .

Leave a comment:

• Pilgrim
    replied
    -Μπορουν να προσφερουν καποιον εναλλακτικο τροπο παροχης του περιεχομενου (οπως να το κυκλοφορησουν σε καποιο DVD).[/b]
    Δεκτόν αλλά (πάλι αλλά ) απο τη στιγμή που το halo έχει την μεγαλύτερη online κοινότητα στο live και ίσως στα Vgs γενικότερα δεν νομίζω η bungie (και καμία bungie δλδ) να μπεί στο κόπο να κυκλοφορήσει ένα expansion σε DVD ενώ άνετα και ωραία μπορεί να το διανέμει μέσω live και να έχει τεράστια κέρδη&#33; Δεν είναι δλδ σαν το oblivion που κυκλοφόρησε το expansion σε DVD όντας καθαρά single player εμπειρία. Για αυτό τον λόγο και είμαι αντίθετώς σε expansion του Halo3 (αν είχα live βέβαια δεν θα είχα κανένα πρόβλημα ) )
    Τέσπα υποθετική τελείως η κουβέντα, προσωπικά θεωρώ απίθανο να κυκλοφορήσει expansion.

Για τα πρακτικά να δηλώσω οτι δεν έχω σύνδεση στο ιντερνετ στο σπίτι και για αυτό δεν έχω και live

Leave a comment:

• FiOth
    replied
    Σε καταλαβαινω κουκλε μου αλλα (παντα υπαρχει ενα αλλα):

-H MS λειτουργει εδω και χρονια με βαση το online κοινο της κονσολας.
    -Ειναι πολυ ευκολο να βαλεις Live αν και πολλοι δε μπαινουν στον κοπο ή δε διαθετουν καποιο μεσο (οπως συνδεση DSL).
    -Μπορουν να προσφερουν καποιον εναλλακτικο τροπο παροχης του περιεχομενου (οπως να το κυκλοφορησουν σε καποιο DVD).

Οπως βλεπει το νομισμα εχει δυο οψεις.

Leave a comment:

• Pilgrim
    replied
    Φιλαράκι FiOth δεκτή η αποψή σου αλλά (πάντα υπάρχει ένα αλλά&#33;) δεν θα είναι άδικο για μένα (και λοιπούς νουμπάδες) να χάνουμε γεγονότα που επηρεάζουν την ιστορία του παιχνιδιού επειδή δεν έχουμε σύνδεση στο live? Το να μην μπορώ να κατεβάσω map editor ή επιπλέον χάρτες για multi ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει αλλά θα με ενοχλήσει αφάνταστα να βγάλουν επιπλέον υλικό για το campaign και εγώ να μην μπορώ να το παίξω λόγω έλλειψης ιντερνετ.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    συμφωνώ FiOth αλλά πολλά ζητάς

Leave a comment:

• FiOth
    replied
    Bungie Teases Future at Edge Awards
    http://xbox360.ign.com/articles/898/898431p1.html

Δείξτους ρε Bungie τι σημαίνει υποστήριξη&#33; B)
    [/b]
    Καποιου τυπου expansion με γεγονοτα παραλληλα στον τριτο τιτλο θα ηταν πιστευω καλυτερη προσθηκη απο οτι ενας map editor...γνωμη μου παντα...

Leave a comment:

Working...
X