Announcement

Collapse
No announcement yet.

Halo 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ren_of_Heavens
    replied
    Πέρα από την πλάκα και επειδή για τον α' ή β' λόγο δεν μπορούσα να παρερευθώ στην σύναξή σας πείτε μου πότε θα κανονίσετε να παίξουμε ένα campaign σε αυτό το μουφοπαίχνιδο.Γουστάρω να παίζω χαζά FPS...

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Παιδιά πόσο θα ήθελα να μπορούσα και'γω να παίξω μαζί σας. Είμαι ειδικός πια στο Halo Legendary, μεταπτυχιακό έχω πάρει.
    Πρέπει να είναι πολύ κάψιμο το co-op σε online.

Leave a comment:

• FiOth
    replied
    Mεσα και γω για ματσακια !! αν και προειδοποιω ειμαι n00b
    [/b]
    Ieon μιλαμε για Legendary λιωσιματικη ολονυχτια.Αν ενδιαφερεσαι στειλε ενα πμ και ξεκιναμε μολις μιλησουμε ολοι, θα ειμαστε τεσσερις.

Leave a comment:

• Ieon
    replied
    Mεσα και γω για ματσακια !! αν και προειδοποιω ειμαι n00b

Leave a comment:

• FiOth
    replied
    παιδες περιμενα χθες μεχρι τις 2 και κατι και επειδη ειδα οτι o greengr μπηκε και βγηκε κατα τις 1μιση και τα friend requests μου δεν εγιναν accepted, υπεθεσα οτι κατι ετυχε και δεν θα μπαινατε. τελικα μπηκατε?
    [/b]
    Ολη νυχτα φυτευα καροτα ρε μαν! (Viva Pinata ftw!!!).Δε με ειδες;Τελος παντων, ενας ακομα και παιζουμε, δε λεει να ειμαστε τρεις.

Leave a comment:

• TAL
    replied
    Θα ήμουν κι εγώ μέσα, αλλά φεύγω για Αθήνα σήμερα :/ . Αν δεν έχει κανονιστεί τίποτα μέχρι την επόμενη βδομάδα, τα λέμε τότε ;) .
    [/b]
    παιδες περιμενα χθες μεχρι τις 2 και κατι και επειδη ειδα οτι o greengr μπηκε και βγηκε κατα τις 1μιση και τα friend requests μου δεν εγιναν accepted, υπεθεσα οτι κατι ετυχε και δεν θα μπαινατε. τελικα μπηκατε?

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Θα ήμουν κι εγώ μέσα, αλλά φεύγω για Αθήνα σήμερα :/ . Αν δεν έχει κανονιστεί τίποτα μέχρι την επόμενη βδομάδα, τα λέμε τότε ;) .

Leave a comment:

• FiOth
    replied
    FiOth (me ), greengr και TAL για την ωρα.Οποιος αλλος ενδιαφερεται ας το πει να παιξουμε επιτελους, πολυ το εχουμε κουρασει, εναν μηνα το συζηταμε.

Leave a comment:

• TAL
    replied
    Ενας ακομα να κανουμε τετραδα!

Leave a comment:

• TAL
    replied
    Προτεινω οποτε παιξουμε να ειμαστε 4 ατομα,η απολυτη εμπειρια
    [/b]
    Mεσα ειμαι!

Leave a comment:

• greengr
    replied
    Φιλε μου αν εισαι μεσα κατα τις 1-2 πμ να το ξεκινησουμε συμφωνω.Μπορω ανα πασα στιγμη να μιλησω και με τον πρασινο ;) .
    [/b]

Προτεινω οποτε παιξουμε να ειμαστε 4 ατομα,η απολυτη εμπειρια

Leave a comment:

• FiOth
    replied
    Φιλε μου αν εισαι μεσα κατα τις 1-2 πμ να το ξεκινησουμε συμφωνω.Μπορω ανα πασα στιγμη να μιλησω και με τον πρασινο ;) .

Leave a comment:

• TAL
    replied
    Λοιπον παιδες προτεινω Halo 3 Legendary fest αποψε, Σαββατο 13/9.Οποιος ενδιαφερεται ας στειλει πμ, ψαχνω για αλλα τρια ατομα.

ΥΓ.NO - SCREWING - AROUND !!!
    [/b]

ψηνετε κανεις για μετα το ματσακι σημερα, κατα τις 12?

Leave a comment:

• FiOth
    replied
    Λοιπον παιδες προτεινω Halo 3 Legendary fest αποψε, Σαββατο 13/9.Οποιος ενδιαφερεται ας στειλει πμ, ψαχνω για αλλα τρια ατομα.

ΥΓ.NO - SCREWING - AROUND !!!

Leave a comment:

• greengr
    replied
    Halo Studio gearing up for next-gen

http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=234458

Leave a comment:

Working...
X