Announcement
Collapse
No announcement yet.
Halo 3
Collapse
X
-
Πέρα από την πλάκα και επειδή για τον α' ή β' λόγο δεν μπορούσα να παρερευθώ στην σύναξή σας πείτε μου πότε θα κανονίσετε να παίξουμε ένα campaign σε αυτό το μουφοπαίχνιδο.Γουστάρω να παίζω χαζά FPS...
-
Παιδιά πόσο θα ήθελα να μπορούσα και'γω να παίξω μαζί σας. Είμαι ειδικός πια στο Halo Legendary, μεταπτυχιακό έχω πάρει.
Πρέπει να είναι πολύ κάψιμο το co-op σε online.
Leave a comment:
-
Ieon μιλαμε για Legendary λιωσιματικη ολονυχτια.Αν ενδιαφερεσαι στειλε ενα πμ και ξεκιναμε μολις μιλησουμε ολοι, θα ειμαστε τεσσερις.Mεσα και γω για ματσακια !! αν και προειδοποιω ειμαι n00b
[/b]
Leave a comment:
-
Ολη νυχτα φυτευα καροτα ρε μαν!παιδες περιμενα χθες μεχρι τις 2 και κατι και επειδη ειδα οτι o greengr μπηκε και βγηκε κατα τις 1μιση και τα friend requests μου δεν εγιναν accepted, υπεθεσα οτι κατι ετυχε και δεν θα μπαινατε. τελικα μπηκατε?
[/b]
(Viva Pinata ftw!!!).Δε με ειδες;Τελος παντων, ενας ακομα και παιζουμε, δε λεει να ειμαστε τρεις.
Leave a comment:
-
παιδες περιμενα χθες μεχρι τις 2 και κατι και επειδη ειδα οτι o greengr μπηκε και βγηκε κατα τις 1μιση και τα friend requests μου δεν εγιναν accepted, υπεθεσα οτι κατι ετυχε και δεν θα μπαινατε. τελικα μπηκατε?Θα ήμουν κι εγώ μέσα, αλλά φεύγω για Αθήνα σήμερα :/ . Αν δεν έχει κανονιστεί τίποτα μέχρι την επόμενη βδομάδα, τα λέμε τότε ;) .
[/b]
Leave a comment:
-
Θα ήμουν κι εγώ μέσα, αλλά φεύγω για Αθήνα σήμερα :/ . Αν δεν έχει κανονιστεί τίποτα μέχρι την επόμενη βδομάδα, τα λέμε τότε ;) .
Leave a comment:
-
FiOth (me
), greengr και TAL για την ωρα.Οποιος αλλος ενδιαφερεται ας το πει να παιξουμε επιτελους, πολυ το εχουμε κουρασει, εναν μηνα το συζηταμε.
Leave a comment:
-
Mεσα ειμαι!Προτεινω οποτε παιξουμε να ειμαστε 4 ατομα,η απολυτη εμπειρια
[/b]
Leave a comment:
-
Φιλε μου αν εισαι μεσα κατα τις 1-2 πμ να το ξεκινησουμε συμφωνω.Μπορω ανα πασα στιγμη να μιλησω και με τον πρασινο ;) .
[/b]
Προτεινω οποτε παιξουμε να ειμαστε 4 ατομα,η απολυτη εμπειρια
Leave a comment:
-
Φιλε μου αν εισαι μεσα κατα τις 1-2 πμ να το ξεκινησουμε συμφωνω.Μπορω ανα πασα στιγμη να μιλησω και με τον πρασινο ;) .
Leave a comment:
-
Λοιπον παιδες προτεινω Halo 3 Legendary fest αποψε, Σαββατο 13/9.Οποιος ενδιαφερεται ας στειλει πμ, ψαχνω για αλλα τρια ατομα.
ΥΓ.NO - SCREWING - AROUND
!!!
[/b]
ψηνετε κανεις για μετα το ματσακι σημερα, κατα τις 12?
Leave a comment:
-
Λοιπον παιδες προτεινω Halo 3 Legendary fest αποψε, Σαββατο 13/9.Οποιος ενδιαφερεται ας στειλει πμ, ψαχνω για αλλα τρια ατομα.
ΥΓ.NO - SCREWING - AROUND
!!!
Leave a comment:
-
Leave a comment:
Leave a comment: