Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@Pilgrim: Τι σε καιει η Ensemble; Ενα αμπαλο studio ηταν ρε νουμπα. Οκ, κι εγω επαιζα ΑοΕ το 1997, αλλα δε σημαινει πως ηταν καποιο ιδιαιτερο παιχνιδι.
Το 2 δεν αλλαξε και πολλα και το 3 περασε σχεδον απαρατηρητο.
Go Go MS, κρατα στη ζωη τα studio που πραγματικα αξιζουν, οπως η Rare καλη ωρα που μας δινει το ενα ΑΑΑ-game μετα το αλλο .
Νέο τρειλερ του Halo Wars http://www.gametrailers.com/player/40830.html
Απο οτι έχω δει μέχρι τώρα το παιχνίδι φαίνεται οτι εκτος απο το όνομα (το βαρυ σαν ιστορία όνομα θα έλεγα!) έχει και τη χάρη!
Α ρε Ensemble κατάρα στη MS που σε έκλεισε, ΚΑΤΑΡΑ!! σνιφ κλαψ λυγμ!
Jedah δεν ηξερα οτι μιλουσες για 22''.Ετσι κι αλλιως δυσκολα θα παρεις σωστο ratio σε αυτο το μεγεθος, αν θελεις δε και split screen θα παιδευτεις πολυ.
Χμμ το είχα ψάξει και γω φίλε Jedah αλλά η μοναδική επιλογή ήταν να αλλάξεις τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης με αποτέλεσμα να χάνει πολύ το παιχνίδι στον οπτικό τομέα. Τώρα το γεγονός οτι παίζεις σε 22αρα κάνει πολύ ποιο τραγικά τα πράγματα! Στην 32αρα πάντως είναι υποφερτό το παιχνίδι σε splitscreen co-op.
Μπορει να μην εχουν σιγουρη βαση, ομως το setting του trailer θυμιζει κατι απο την ιστορια του graphic novel "Second Sunrise over New Mombasa" οποτε δε θα μου κανει εντυπωση αν η θεματολογια του νεου υλικου περιστρεφεται γυρω απο αυτο το σεναριο.Θα μου αρεσε να το δω, σιγουρα θα ειναι κατι διαφορετικο.
[/b]
To ποιό;Τι έχω χάσει;
Edit:Τώρα είδα πως μιλάτε για νεο campaign,όχι game,το έχω δει ναι,λολ,σομαρι phail.
Συγγνώμη για να καταλάβω, το Halo 2 κόβει την οθόνη κάθετα και το 360 μόνο οριζόντια και κάνει παράλληλα squeeze για να κρατήσει το aspect ratio; ΤΡΑΓΙΚΟ. Το viewport που τελικά αντιστοιχεί σε κάθε παίκτη, είναι μικρό σαν θυρίδα γραμματοκιβωτίου. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να stretchάρεις manually την οθόνη για να πάρεις ένα καλό αποτέλεσμα. Κρίμα γιατί η 22" οθόνη μου τελικά δεν είναι αρκετά μεγάλη για να παίξεις απο κάποια απόσταση με το φιλαράκι σου. Wasted opportunity.
Αγόρασα κι εγώ σήμερα το 360 μαζί με GTA IV. Το Halo3 το είχα πάρει πρίν το μηχάνημα και έχω μια ερώτηση: Υπάρχει επιλογή στο splitscreen co-op να γεμίζει όλη η οθόνη; Υπάρχει επιλογή να χωρίζεται κάθετα όπως στο 2; Η εμπειρία ήταν χάλια μέχρι στιγμής με τα τεράστια μάυρα borders και το οριζόντιο split....
[/b]
Tα borders υπαρχουν για να δινεται και στους δυο παικτες το ιδιο (και σωστο) aspect ratio (16:9).Για καθετο διαχωρισμο δε γνωριζω κατι ομως ισως να μπορεις να πειραματιστεις λιγο με την TV σου για καλυτερα αποτελεσματα (δοκιμασε να το γυρισεις σε 4:3 πχ και δες πως αποδιδει).
Με γειες και η κονσολα Jedah, ελπιζω να την χαρεις ;) .
Αγόρασα κι εγώ σήμερα το 360 μαζί με GTA IV. Το Halo3 το είχα πάρει πρίν το μηχάνημα και έχω μια ερώτηση: Υπάρχει επιλογή στο splitscreen co-op να γεμίζει όλη η οθόνη; Υπάρχει επιλογή να χωρίζεται κάθετα όπως στο 2; Η εμπειρία ήταν χάλια μέχρι στιγμής με τα τεράστια μάυρα borders και το οριζόντιο split....
Μπορει να μην εχουν σιγουρη βαση, ομως το setting του trailer θυμιζει κατι απο την ιστορια του graphic novel "Second Sunrise over New Mombasa" οποτε δε θα μου κανει εντυπωση αν η θεματολογια του νεου υλικου περιστρεφεται γυρω απο αυτο το σεναριο.Θα μου αρεσε να το δω, σιγουρα θα ειναι κατι διαφορετικο.
Φημολογείται οτι το καινούργιο campaign θα είναι cel-shaded και θα ακολουθεί την αισθητική των comics.
If the visual presentation of the teaser is anything to be read into, we may be seeing content that looks remarkably different to what we?ve seen in the Halo universe to date. Aside from the real-life documentary style marketing that was used in Halo 3?s ?Believe? advertisements, the look of the teaser trailer is different from what we?ve seen before. Certain shots of the city look cel-shaded and this visual approach is something we?ll be seeing more of in the gaming world. The most notable mention is of course the upcoming Prince of Persia title. Imagine a cel-shaded romp in the Halo universe; the sci-fi setting would certainly suit the visual style to say the least and if the narrative is spawned from the comics/novels then it would also make sense. In particular, the dialogue window that kicks in 30 seconds into the video looks completely out of context with the colour palate and design of Halo.
gameplayer.com.au
Νομίζω οτι είναι αμελητέο, η έρευνά τους δεν βασίζεται κάπου στέρεα.
Κι εγω με τη σειρα μου να ευχαριστησω τα παιδια για το πολυ ομορφο, heavy - weight playthrough που μου προσεφεραν.Η εμπειρια ηταν μοναδικη μιας κι εμπεριειχε απειρη τεχνικουρα και τρελλη καμμενια!
Πωπω ρε αδέρφια και εγώ είμαι τεράστιο φυτό με το Halo 3 αλλά μονοκοπανιά δεν θα την παλευα με τπτ!
Ευγε φυτούκλες μου ;)
Μόνο για τον ρεν δεν είχα αμφιβολία!
Ολόσωμη φωτο του Ρεν μετά απο 39 ώρες συνεχόμενου gaming (οι 22 στο Halo 3)
Και συνεχίζει......
Leave a comment: