Announcement

Collapse
No announcement yet.

Halo 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Xeno
    replied
    Just a teaser, οποτε υπομονη για πιο solid info....

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Αναμενόμενο.
    Από όσο είδα στο net,εικάζεται πως θα αφορά το campaign από την πλευρά του Arbiter-λογικά σε άλλες πίστες.Άντε να δούμε.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    μόλις το είδα κι εγώ.άντε να δούμε.

Leave a comment:

• greengr
    replied

Μολις ειδα το teaser!!!!!!!!&#33 ;!!

EXPANSION ΤΟΥ HALO 3

PREPARE TO DRΟP

Επειδη στο video φαινονται pods να πεφτουν απο τον ουρανο στην Metropolis στο παιχνιδι μαλλον θα ελεγχεις ODST.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    rebooting λέει εδώ και κάμποση ώρα.άντε τελείωνε

Leave a comment:

• greengr
    replied

Τέσπα τα μεγαλά νέα επιτέλους έρχονται!!!
    http://www.bungie.net/defaultsi.aspx
    Σε 4 ώρες και 55 λέπτα (δλδ στις 17:00) ανακοινώνει η bungie το νέο Halo (απο οτι φαίνεται δλδ!)
    Σήμερα το απόγευμα θα είναι απο τις ελάχιστες φορές που θα έρθω νωρίτερα στο γραφείο για "δουλειά"
    [/b]
    Αντε να δουμε!Απο την E3 περιμενω την ανακοινωση,μακαρι να ειναι prequel(θελω πολλους Spartans ).1 ωρα εμεινε ακομα...

Leave a comment:

• Pilgrim
    replied
    Ευχαριστη μουσικη διακοπη - Pilgrim βαλε live !!![/b]
    Ετσι όπως πάνε τα πράγματα αδερφέ με το ΧΒΟΧ720 με βλέπω να βάζω νετ

Τέσπα τα μεγαλά νέα επιτέλους έρχονται!!!
    http://www.bungie.net/defaultsi.aspx
    Σε 4 ώρες και 55 λέπτα (δλδ στις 17:00) ανακοινώνει η bungie το νέο Halo (απο οτι φαίνεται δλδ!)
    Σήμερα το απόγευμα θα είναι απο τις ελάχιστες φορές που θα έρθω νωρίτερα στο γραφείο για "δουλειά"

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Παιδια τα νεα achievements προστεθηκαν στο παιχνιδι ( κοιταξτε τα ποσοστα στα gamercards και κλαψτε!!!) και αναλυτικα ολα υπαρχουν εδω http://www.bungie.net/News/content.aspx?ty...pnews&cid=15545 . Δεν εχουμε εκπληξεις και ουσιαστικα ειναι αυτα που ειχαμε ποσταρει και παλιοτερα . Anyway εγω περιμενω να δω τι θα γινει με το legendary map pack .

Ευχαριστη μουσικη διακοπη - Pilgrim βαλε live !!! -

Για το campain σας ζηλευω , μολις τελειωσω με τα μαθηματα οποτε θελετε θα ειμαι και εγω μεσα .

Leave a comment:

• Pilgrim
    replied
    Γμτ να μην έχω νετ ρε τσογλάνια! Θα έριχνα πολλά headshots στον FiOth (καταλάθος βέβαια!)

Bungie teases new Halo
    The developer has also confirmed for the first time that the new game, which carries the tagline "keep it clean", does indeed take place in the Halo universe.
    In the teaser's fake computer gibberish, which we bet Bungie's best writers spent ages coming up with, the post makes references to the UNSC, the Earth military organisation from the Halo games.[/b]
    Ελα αρρώστια Bungie!!!

Leave a comment:

• TAL
    replied
    Μεσα εγω ειπαμε!

Leave a comment:

• FiOth
    replied
    Πέμπτη βράδυ λίγο μετά τα μεσάνυχτα πάει (έχω μάθημα μέχρι τότε) ας μπορείς TAL εγώ είμαι μέσα.Με το μαλακό πάντως παίδες οκ? Δεν το ξέρω και καλά το παιχνίδι.

FiOth η θεία από το Redmond μου το έκανε δώρο το καναρίνι. ;)
    [/b]
    Αμην μωρη σαπιλα! ομορφα λοιπον παιδες κανονιστηκε για Πεμπτη μετα τις 12:00 πμ.Αν ειμαστε περισσοτεροι απο τεσσερις θα κανουμε δυο parties.Pls απλα να ειστε online, πολυ το εχουμε κουρασει το πραγμα.

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Πεμπτη πρωι δινω το τελευταιο μαθημα, ψηνεστε για πεμπτη βραδυ μεχρι οσο παει? Να το κανονισουμε απο τωρα αν ειναι. 4 ατομα.
    [/b]
    Πέμπτη βράδυ λίγο μετά τα μεσάνυχτα πάει (έχω μάθημα μέχρι τότε) ας μπορείς TAL εγώ είμαι μέσα.Με το μαλακό πάντως παίδες οκ? Δεν το ξέρω και καλά το παιχνίδι.

FiOth η θεία από το Redmond μου το έκανε δώρο το καναρίνι. ;)

Leave a comment:

• TAL
    replied
    Πεμπτη πρωι δινω το τελευταιο μαθημα, ψηνεστε για πεμπτη βραδυ μεχρι οσο παει? Να το κανονισουμε απο τωρα αν ειναι. 4 ατομα.

Leave a comment:

• Ieon
    replied
    Legendary ε ? πρεπει να προπονηθω περισσοτερο για να μπορεσω να σας φτασω εχετε φτασει σε πολυ υψηλα επιπεδα καψηματος

Leave a comment:

• FiOth
    replied
    Ναι ρε σαπιε, αλλα πως θα παιξεις αφου δε παιρνεις τα ποδια σου να πας μεχρι μια τραπεζα να βγαλεις χρεωστικη για να εχεις gold!;!

Leave a comment:

Working...
X