Announcement
Collapse
No announcement yet.
Halo 3
Collapse
X
-
Αναμενόμενο.
Από όσο είδα στο net,εικάζεται πως θα αφορά το campaign από την πλευρά του Arbiter-λογικά σε άλλες πίστες.Άντε να δούμε.
Leave a comment:
-
Μολις ειδα το teaser!!!!!!!!! ;!!
EXPANSION ΤΟΥ HALO 3
PREPARE TO DRΟP
Επειδη στο video φαινονται pods να πεφτουν απο τον ουρανο στην Metropolis στο παιχνιδι μαλλον θα ελεγχεις ODST.
Leave a comment:
-
Αντε να δουμε!Απο την E3 περιμενω την ανακοινωση,μακαρι να ειναι prequel(θελω πολλους Spartans
Τέσπα τα μεγαλά νέα επιτέλους έρχονται!!!
http://www.bungie.net/defaultsi.aspx
Σε 4 ώρες και 55 λέπτα (δλδ στις 17:00) ανακοινώνει η bungie το νέο Halo (απο οτι φαίνεται δλδ!)
Σήμερα το απόγευμα θα είναι απο τις ελάχιστες φορές που θα έρθω νωρίτερα στο γραφείο για "δουλειά"

[/b]
).1 ωρα εμεινε ακομα...
Leave a comment:
-
Ετσι όπως πάνε τα πράγματα αδερφέ με το ΧΒΟΧ720 με βλέπω να βάζω νετΕυχαριστη μουσικη διακοπη - Pilgrim βαλε live !!![/b]
Τέσπα τα μεγαλά νέα επιτέλους έρχονται!!!
http://www.bungie.net/defaultsi.aspx
Σε 4 ώρες και 55 λέπτα (δλδ στις 17:00) ανακοινώνει η bungie το νέο Halo (απο οτι φαίνεται δλδ!)
Σήμερα το απόγευμα θα είναι απο τις ελάχιστες φορές που θα έρθω νωρίτερα στο γραφείο για "δουλειά"
Leave a comment:
-
Παιδια τα νεα achievements προστεθηκαν στο παιχνιδι ( κοιταξτε τα ποσοστα στα gamercards και κλαψτε!!!) και αναλυτικα ολα υπαρχουν εδω http://www.bungie.net/News/content.aspx?ty...pnews&cid=15545 . Δεν εχουμε εκπληξεις και ουσιαστικα ειναι αυτα που ειχαμε ποσταρει και παλιοτερα . Anyway εγω περιμενω να δω τι θα γινει με το legendary map pack .
Ευχαριστη μουσικη διακοπη - Pilgrim βαλε live !!! -
Για το campain σας ζηλευω , μολις τελειωσω με τα μαθηματα οποτε θελετε θα ειμαι και εγω μεσα .
Leave a comment:
-
Γμτ να μην έχω νετ ρε τσογλάνια! Θα έριχνα πολλά headshots στον FiOth (καταλάθος βέβαια!)
Bungie teases new Halo
Ελα αρρώστια Bungie!!!The developer has also confirmed for the first time that the new game, which carries the tagline "keep it clean", does indeed take place in the Halo universe.
In the teaser's fake computer gibberish, which we bet Bungie's best writers spent ages coming up with, the post makes references to the UNSC, the Earth military organisation from the Halo games.[/b]
Leave a comment:
-
Αμην μωρη σαπιλα!Πέμπτη βράδυ λίγο μετά τα μεσάνυχτα πάει (έχω μάθημα μέχρι τότε) ας μπορείς TAL εγώ είμαι μέσα.Με το μαλακό πάντως παίδες οκ? Δεν το ξέρω και καλά το παιχνίδι.
FiOth η θεία από το Redmond μου το έκανε δώρο το καναρίνι. ;)
[/b]
ομορφα λοιπον παιδες κανονιστηκε για Πεμπτη μετα τις 12:00 πμ.Αν ειμαστε περισσοτεροι απο τεσσερις θα κανουμε δυο parties.Pls απλα να ειστε online, πολυ το εχουμε κουρασει το πραγμα.
Leave a comment:
-
Πέμπτη βράδυ λίγο μετά τα μεσάνυχτα πάει (έχω μάθημα μέχρι τότε) ας μπορείς TAL εγώ είμαι μέσα.Με το μαλακό πάντως παίδες οκ? Δεν το ξέρω και καλά το παιχνίδι.Πεμπτη πρωι δινω το τελευταιο μαθημα, ψηνεστε για πεμπτη βραδυ μεχρι οσο παει? Να το κανονισουμε απο τωρα αν ειναι. 4 ατομα.
[/b]
FiOth η θεία από το Redmond μου το έκανε δώρο το καναρίνι. ;)
Leave a comment:
-
Πεμπτη πρωι δινω το τελευταιο μαθημα, ψηνεστε για πεμπτη βραδυ μεχρι οσο παει? Να το κανονισουμε απο τωρα αν ειναι. 4 ατομα.
Leave a comment:
-
Legendary ε ? πρεπει να προπονηθω περισσοτερο για να μπορεσω να σας φτασω εχετε φτασει σε πολυ υψηλα επιπεδα καψηματος
Leave a comment:
-
Ναι ρε σαπιε, αλλα πως θα παιξεις αφου δε παιρνεις τα ποδια σου να πας μεχρι μια τραπεζα να βγαλεις χρεωστικη για να εχεις gold!;!
Leave a comment:
Leave a comment: