Announcement

Collapse
No announcement yet.

Halo 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ren_of_Heavens
    replied
    Αν παιξουμε και ειμαι και εγω μεσα μαλλον θα νιωσεις πως εισαι τεραστια παιχτουρα .
    Δεν εχετε ιδεα ποσο ασχετος ειμαι στα console fps, πρεπει να το ζησετε κι αυτο μια φορα, ειναι εμπειρια ζωης .
    [/b]
    Δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα όταν γίνει αυτό.Πάνω από όλα ο χαβαλές και η καφρίλα διότι ειμαστε όλοι μια παρέα παλαβοί παίκτες

Υ.Γ.Κάτι πολύ άσχετο παίδες για να μην κάνω νέο ποστ.Αφιέρωσε κανείς αρκετό χρόνο με το Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood του DS(πέρα από τον Boy) να μου πει 5 πράγματα πόσο BioWare είναι ο τίτλος?Θα το αρχίσω κι εγώ σύντομα βέβαια.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Αν παιξουμε και ειμαι και εγω μεσα μαλλον θα νιωσεις πως εισαι τεραστια παιχτουρα .
    Δεν εχετε ιδεα ποσο ασχετος ειμαι στα console fps, πρεπει να το ζησετε κι αυτο μια φορα, ειναι εμπειρια ζωης .

Leave a comment:

• TAL
    replied
    Μολις ξυπνησα Το γαματο ειναι οτι κατα τις 7και που τελειωσαμε και ημουν πτωμα ο ren και ο fioth προσπαθουσαν να με πεισουν να μεινω για multiplayer.

Λοιπον, respect στα παιδια που ειναι κατα πολυ ανωτεροι μου. Το παιχνιδι απλα το κατεχουν, το εχουν σπουδασει(κολλουσαν plasma grenades στα drones) . Εγω μια φορα το ειχα βγαλει στο heroic, και μετα στο legendery με τον συγκατοικο μου και μετα τιποτα. Πολλες φορες εβρισκα τον εαυτο μου να ψαχνετε, αλλα παντα με καθοδηγουσαν ο ren και ο fioth.

Aπο αποψη στατιστικων πρωτος σε ποντους ο fioth, μετα ο ren και τελευταιος και καταιδρωμενος εγω. Τουλαχιστον πρεπει να ειχα λιγοτερα betreyals απο τον ren

Μετα απο αυτο ελπιζω να ακολουθησουν και αλλες παρομοιες εμεπειριες halo 3(και οχι μονο). Γιατι οπως ειπε ο ren το Halo 3 δεν είναι ένα συνηθισμένο FPS.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Chuck Norris may never sleep but wait, but Ren never sleeps.. He plays .

Leave a comment:

• OneWingedAngel
    replied
    Και όχι τίποτα άλλο! Ήταν σπίτι μου νωρίτερα o Ren και καιγόμασταν στο Earth Defence Force και στο SC4!!! Άλλο ένα σύνολο 6 ώρων!!! Γι'αυτό και δε μπήκα και εγώ... Δέν την πάλευα καθόλου! Αλλά υπόσχόμαι να είμαι την επόμενη φορά (αρκεί να μήν έχει έρθει o Ren νωρίτερα με αποτέλεσμα να έχω καεί από πρίν!! XD )

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Μονοκοπανια; Δεν υπαρχετε.
    Μ' αρεσει που σκεφτομουν κι εγω να κανω join κανα session, αλλα δεν ειμαι υπερ των... υπερωριων .

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Λοιπόν η <<Αγία Τριάδα>> (λέμε τώρα) TAL,FiOth και Ren of Heavens(αρρωστούλης και με πονοκέφαλο) ολοκληρώσαμε μονοκοπανιά Halo 3 campaign σε skullάτο (4 skulls - Tough Luck,Fog,Famine,Thunderstorm) Legendary.Πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για αυτή την επική εμπειρία των 6 ωρών που βιώσαμε.Ένα playthrough με σοβαρότητα και σωστή τακτική και με δόσεις καμμένου χιούμορ σε σημείο να τρώμε απανωτά ownage - hat-trick κυρίως στο τελευταίο επίπεδο τις περισσότερες φορές έπειτα από δικές μου οτινανιστικές προσπάθειες που ποικίλλουν από friendly kills/betrayals μέχρι και ρίξιμο grenades που κάνουν γκέλα στην μάπα μου.
    Περιττό να πω ότι και οι δύο μου συμπαίκτες σε συνολικό επίπεδο έπαιξαν πολύ καλά με τον FiOth να συγκεντρώνει τους περισσότερους πόντους.

Το κρατούμενο είναι ένα και γνωστό.Το Halo 3 δεν είναι ένα συνηθισμένο FPS...

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Μην ξεχαστει κανεις για σημερα ε?

Εxpansion δεν πιστευω να ειναι, πιστευω ειναι καινουργιο game.
    [/b]
    Γιατί όμως τότε έγραφε "Halo 3" στο τέλος;

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Πέρα απο την πλάκα ενας λόγος που μου αρέσει το συγκεκριμένο site είναι οτι δεν είναι δήθεν και σοβαροφανές (σε σχέση με τα περισσότερα τουλάχιστον) Κατα καιρούς έχω διαβάσει καφρίλες που ούτε ο dantesparda δεν θα μπορούσε να σκεφτεί.[/b]
    Aκριβώς αυτό. Είδαμε και την κουλτούρα του edge. No more, προτιμώ gamers.

Leave a comment:

• TAL
    replied
    Μην ξεχαστει κανεις για σημερα ε?

Εxpansion δεν πιστευω να ειναι, πιστευω ειναι καινουργιο game.

Leave a comment:

• FiOth
    replied
    Οντως το teaser ειναι κομματακι γενικο ομως κατα τη γνωμη μου οι εικασιες και η αναμονη για κατι σταθερο ειναι κι αυτα ενα ομορφο μερος της ολης επαφης με τον χωρο.

Leave a comment:

• Pilgrim
    replied
    Kαι απλά δεν γράφεις οτι δεν σου αρέσει το diablo αν θες να θεωρείσαι σοβαρός gamer&#33;&#33; ;)
    Πέρα απο την πλάκα ενας λόγος που μου αρέσει το συγκεκριμένο site είναι οτι δεν είναι δήθεν και σοβαροφανές (σε σχέση με τα περισσότερα τουλάχιστον) Κατα καιρούς έχω διαβάσει καφρίλες που ούτε ο dantesparda δεν θα μπορούσε να σκεφτεί.
    Τώρα περί του βιντεου έχω καποια παράπονα απο την (λατρεμένη κατα τα άλλα) bungie. Περιμέναμε ανακοίνωση απο την Ε3 οι οποία τελικά ακυρώθηκε (δεν εφταιγε η bungie για αυτό βέβαια) περάσαν τόσοι μήνες με φήμες περι νέου Halo απο την gearbox, νέο Halo με το νέο ΧΒΟΧ κλπ κλπ μας πετάξανε και μια 12ωρη αντίστροφή μέτρηση και τελικά μας ρίξανε ενα teaser το οποίο περισσότερα ερωτήματα δημιουργεί παρα απαντήσεις δίνει.
    Τέσπα, the hype begins again απο οτι φαίνεται. Εν αναμονή.

Leave a comment:

• FiOth
    replied
    Eχώ διαβάσει 30 διαφορετικές θεωρίες στο νετ και άκρη δεν βγάζω&#33; Για την ώρα θα κρατήσω το σχόλιο απο το eurogamer και θα περιμένω περισότερες info

Μα πόσο παρτάλια&#33;&#33;
    [/b]
    Απλα δε γραφεις κατι τετοιο αν θες να θεωρεισαι σοβαρο site...

Leave a comment:

• Pilgrim
    replied
    Eχώ διαβάσει 30 διαφορετικές θεωρίες στο νετ και άκρη δεν βγάζω&#33; Για την ώρα θα κρατήσω το σχόλιο απο το eurogamer και θα περιμένω περισότερες info
    Mystery still surrounds this extremely recent Halo project trailer from Bungie, just released after a twelve hour countdown on the Bungie site. We figure it&#39;s Halo related, because it says so. [/b]
    Μα πόσο παρτάλια&#33;&#33;

Leave a comment:

• Altair
    replied
    ή ίσως να αποτελεί εισαγωγή για έναν άλλο χαρακτήρα,που θα μας συνοδέυει ίσως στους επόμενους τίτλους της σειράς.αν και πιο πιθανό αυτό που λες Μπουράι.

Leave a comment:

Working...
X