Announcement
Collapse
No announcement yet.
Halo 3
Collapse
X
-
Οι σοβαρές απόψεις ακολουθούνται πάντα και από 1 τουλάχιστον σοβαρό επιχείρημα. Το ότι ο καθένας έχει την αποψή του είναι γνωστό. Αλλά το να την λές χωρίς να την στηρίζεις, είναι σαν να την απογυμνώνεις σε φωτοβολίδα, ή όπως έυστοχα λένε μερικοί, σε μια πορδή.Σεβάσου τις απόψεις των άλλων ακόμα και αν δε συμβαδίζουν με τις δικές σου, και ειδικά όταν εκφράζονται χωρίς ερειστική διάθεση. Και εννοείται πως δεν είναι υποχρεωμένος να κάτσει να εξηγήσει κιόλας γιατί του άρεσε για να μην τα ακούσει!
Αν ήμουν Moderator θα προσπαθούσα να πείσω τους χρήστες να έχουν πάντα επιχειρήματα. Αν κάποιοι δεν το έκαναν αυτό μετά από αρκετό καιρό προσπάθειας συμμόρφωσης, θα τους έριχνα ban γιατί θα μου τρώγανε πολύτιμο bandwidth και χώρο στην βάση δεδομένων.
Leave a comment:
-
Παντως χωρις να εχω ασχοληθει με τη σειρα για να ξερω τι παιζει το trailer μου φανηκε καλο(γι αυτο που ειναι) και νομιζω οτι στοχευει στο σωστο target group αν κρινουμε απ'τη μεγαλη επιτυχια του τιτλου στην Αμερικη.
Leave a comment:
-
Κοίτα το Halo 3 και εμένα με απογοήτευσε με την αμερικανιά του και γενικά με τη τροπή που πήρε το σενάριο, το Halo 2 προετοίμαζε για κάτι το πολύ επικό, το Halo 3 γείωσε. Απλά πριν είχα άλλο ένα λόγο για να εκθειάζω τη σειρά (όταν ήμουνα 13 και έγραφα για το σενάριο και με κράζανε...αχχ..) ενώ τώρα απλά κατάλαβα οτι το Halo τελικά απέτυχε σε ένα τομέα, την ιστορία. Ευτυχώς απο gameplay ξεπέρασε τις πιο ψηλές προσδοκίες μου.
Ο jedah είπε κάτι που το είχα καταλάβει στην ουσία αλλά δεν το είχα σκεφτεί συνειδητά. Το ζουμί του Halo είναι άλλο, χάνει την ταυτότητά του έτσι όπως το πάνε, δεν είναι δράμα, δεν είναι Black Hawk Down, είναι ένα πάρα πολύ καλό shooter (με στοιχεία χιούμορ μάλιστα) που λαμβάνει χώρα σε διαστημικές κυρίως τοποθεσίες. Ακριβώς όπως το είπε ο Jedah, space soap opera.
Κατα τα άλλα σαν σποτάκι είναι αρκετά flashy και ψαρωτικό απλά δεν θα δούμε ούτε κατά προσέγγιση τέτοια πράγματα στο ODST.
Leave a comment:
-
Καλά δεν έχεις και άδικο, απλώς πραγματικά απορώ με την τόση πώρωση που έχει προκαλέσει αυτό το trailer. Ίσως η αντίδραση μου να πηγάζει και από ένα κόλλημα που έχω με όλα αυτά τα χαζο-αμερικάνικα πρότυπα και με τη γενικότερη αισθητική που, τουλάχιστον θεωρώ, ότι έχει το HALO. Ίσως απλώς να έχω κουραστεί με τα όσα διαβάζω στο net για τα HALO και για την.. επικότητα ( ; ) τους και το βαθύ σενάριο που δεν έχουν. Ανεξάρτητα από το εριστικό ύφος μου όμως, όντως θα ήθελα να μου πει κάποιος τι το τόσο ωραίο βρίσκει σε κάτι τέτοιο.
Με τον altair τα έχουμε πει 2-3 φορές μέσω πμ και πιστεύω ότι δε με παρεξηγεί και δε θήγεται. Για αυτό και έχω το "θάρρος" να εκφράζομαι έτσι μερικές φορές απέναντί του, δεν ήθελα ούτε να τον προσβάλλω ούτε να το μειώσω.
Leave a comment:
-
Evans, πραγματικά δε θέλω να φανώ ούτε στο ελάχιστο επιθετικός αλλά το να λέει κάποιος πως του αρέσει κάτι και να απαντάς εσύ:
Τι σου άρεσε δηλαδή; Για πες μας γιατί το μόνο που βλέπουμε είναι αβάσιμες απόψεις τύπου "ΠΩΠΩ ΤΙ ΓΑΜΑΤΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΛΙΩΝΩ." Για παράδειγμα, σου άρεσε αισθητικά; Σου προκάλεσε έντονη συγκίνηση το τελείως μιλιταριστικό κλίμα και η αίσθηση του πολέμου; Η φοβερή μουσική ή οι πρωτότυπες σκηνές δράσης με ένα brute/elite δεν κατάλαβα (χάλια σχεδιασμένο) να μουγκρίζει; Ή μήπως βρήκες ωραίες τις φάτσες των στρατιωτών και του φοβερού τύπου που επίσης μουγκρίζει;
...σαν να σου βλασφήμησε την οικογένεια, είναι τουλάχιστον ανόητο. Ο καθένας έχει τις απόψεις του, εγώ συμφώνησα με μία άποψη που δεν κολακεύει το αγαπημένο μου franchise, εντάξει, μα όχι και να την μπεις του παιδιού που απλά του άρεσε. Και στο κάτω κάτω και εμένα μου άρεσε πολύ σαν σποτάκι, είναι διαφορετικό το ένα με το άλλο.
Σεβάσου τις απόψεις των άλλων ακόμα και αν δε συμβαδίζουν με τις δικές σου, και ειδικά όταν εκφράζονται χωρίς ερειστική διάθεση. Και εννοείται πως δεν είναι υποχρεωμένος να κάτσει να εξηγήσει κιόλας γιατί του άρεσε για να μην τα ακούσει!
Επαναλαμβάνω πως δεν θέλω να φανώ επιθετικός και ούτε θα ήθελα να αντιμετωπίσω επιθετική συμπεριφορά όπως ο altair.
Leave a comment:
-
Τι σου άρεσε δηλαδή; Για πες μας γιατί το μόνο που βλέπουμε είναι αβάσιμες απόψεις τύπου "ΠΩΠΩ ΤΙ ΓΑΜΑΤΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΛΙΩΝΩ." Για παράδειγμα, σου άρεσε αισθητικά; Σου προκάλεσε έντονη συγκίνηση το τελείως μιλιταριστικό κλίμα και η αίσθηση του πολέμου; Η φοβερή μουσική ή οι πρωτότυπες σκηνές δράσης με ένα brute/elite δεν κατάλαβα (χάλια σχεδιασμένο) να μουγκρίζει; Ή μήπως βρήκες ωραίες τις φάτσες των στρατιωτών και του φοβερού τύπου που επίσης μουγκρίζει;
Παίρνουν κάτι που δεν είναι σοβαρό στα σοβαρά. ΙΜΟ έτσι μόνο τη σειρά τους καταφέρνουν να χαλάσουν. Και εντάξει, μπορώ να δεχτώ με το ζόρι ότι σε κάποιον θα αρέσει. Θα ήθελα όμως να ακούω και το λόγο για τον οποίο του αρέσει, μπας και καταλάβω γιατί του αρέσει. Και σιγά που είναι μπροστά η Bungie σε θέματα σκηνοθεσίας και διαφήμισης, αναρωτιέμαι τι χρηματοδότηση πέφτει από την MS και ποιος σχεδιάζει αυτά τα πράγματα. Σκηνοθετικά πάντως είναι τελείως κοινότυπο trailer, αυτό και άλλες 100 χιλιάδες αμερικάνικες ταινίες κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα.
Το μόνο live action που μου άρεσε (σχετικό με ΗALO) ήταν του 3, που έδειχνε δύο απόστρατους σε ένα δάσος ή κάτι τέτοιο. Εκείνο είχε κάποιο ενδιαφέρον, επειδή μιλούσαν για τον ερχομό του Masterchief. Βέβαια το 3 είχε τόσο μέτριο σενάριο και σκηνοθεσία που κατάφερε να με ξενερώσει αρκετά ώστε να μην ασχοληθώ ξανά.
Leave a comment:
-
Ρίγος και ανατριχίλα.Μα πόσο ΤΕΛΕΙΟ Trailer;Α ρε Bungie,είσαι πολύ μπροστά.Originally posted by Pilgrim
Leave a comment:
-
+100000Το Halo είναι space soap opera σεναριακά, οποιαδήποτε μορφή σοβαροφάνειας διαλύει αυτή την εικόνα.
.
Leave a comment:
-
Τι ηλίθιο trailer. Το έχουν σοβαρέψει ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μου φαίνεται. Το ίδιο κάνανε και στο Halo 2 και γέλαγανε και οι πέτρες. Το Halo είναι space soap opera σεναριακά, οποιαδήποτε μορφή σοβαροφάνειας διαλύει αυτή την εικόνα. Είναι πλάον κάτι παραπάνω απο φανερό ότι στην Bungie δεν έχουν ακόμα καταλάβει τι έκανε το πρώτο παιχνίδι τόσο τέλειο.Originally posted by Pilgrim
Leave a comment:
Leave a comment: