Καλα δεν μπορουσανε να κανουν την 8η και την 9η πιστα λιγο πιο δυσκολες ? γενικα ολη η φαση με τους μεταλαγμενους της flood ητανε για γελια, απλα εβρισκες ενα energy sword/gravity hammer και γινοτανε το παιχνιδι απο shooter σε first person hack n slash. Μην μιλησω για την 5η πιστα που βγηκε σε 20 λεπτα χωρις ουτε ενα load.
Αυτο το βλαμμενο monitor παλι, ακλαφτο εφυγε με 3 ρουκετες και 2 βολες απτο spartan laser, κουνησου λιγο ρε παιδακι μου, και αμα δεν μπορεις να κουνηθεις τουλαχιστον βαρα τον αντιπαλο σου με καλυτερη ακριβεια, γενικα αντε να χρειαστηκε να κανω load στη τελευταια πιστα 7-8 φορες. ( τις 3 επειδη εκανα βλακειουλες με το warthog
) Ας ειναι καλα και ο φφφφανταστικος arbiter που ητανε σε god mode, καταντουσε γελοιο να βγαινουν 10 μεταλαγμενοι μπροστα μου να πλακωνουν τον arbiter και οταν τους επαιρνα παραμαζωμα με το φλογοβολο αυτος να ειναι ακομα ορθιος :S
Να αναφερω εδω οτι στην 6η και την 7η επεσε πολλη χριστοπαναγια και λιωσιμο μεχρι να τις βγαλω ( marines με ειδικες αναγκες πανω σε οχηματα + scarab tanks = fail συνδυασμος, παλι καλα που μου εκοβε και τους εδινα rocket launcher και fuel rod gun ) οπως και στην πρωτη αν και εκει ητανε καθαρα δικο μου φτιαξιμο γιατι δεν ειχα ακομα εγκλιματιστει πληρως στον τροπο που γινεται το πιστολιδι και φυσικα στον χειρισμο παρολο που ειχα τελειωσει πιο πριν 3 πιστες στο heroic και ειχα παιξει λιγο multi.
Οπου ειχανε οι πιστες οχηματα παντως το ευχαριστιομουνα πολυ,ειδικα με το scorpion tank ( τι βλακεια και αυτη στο 1 να μην κουνιεται ο πυργισκος ανεξαρτητα απτο σασι ) κοντρα στα ghost και οταν εσκιζα τα banshee με το hornet, λιιιγο πιο μεγαλη διαρκεια να ειχε ( γυρω στις 40 ωρες παιχνιδιου μου εβγαλε απτην αρχη ως το τελος ) και θα ειμουνα ευχαριστημενος, τελικη βαθμολογια απολη την εμπειρια : 8/10 δυστηχως δεν μπορω να κανω τα στραβα ματια στον (περιστασιακο) οτινανισμο της AI τις αδικαιολογητες(για τις υποτιθεμενες δυνατοτητες του xbox ) ατελειες στα γραφικα και τα σπαστικοτατα ( ευτυχως και σπανια ) slowdown
Σειρα εχει το disaster στο wii που ειμαι ηδη αρκετα κοντα στο τελος και μετα ξεκιναω ODST που ετσι κι αλλιως εχω ακουσει οτι ειναι μικρο

Leave a comment: