Announcement

Collapse
No announcement yet.

DmC: Devil May Cry

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ^Στο boss fight έχει πιο ωραίους διαλόγους.

Boss: Your mother is whore!!!
    Dante: Yeah.
    Dante: Fuck you.
    Boss: Fuck you.
    Dante: Fuck you.

Comment

• ναι αυτα τα δυο σημεια που ειπατε ειναι για facepalms το script , δεν ειναι παντου fail καγκουρας ομως, ο dante δειχνει μικρα(!) σημαδια χαραχτηρα που νοιαζεται σε καποια σκηνικα (για την kat κυριως), γενικα παντως εχουνε ξεφυγει απο τα ιαπωνικα standards , ο nazi wannabe vergil ειναι το κερασακι στην τουρτα

Comment

• Επαιξα τα 2 πρωτα levels και μου αρεσε αρκετα μπορω να πω.. Ενταξει fail ο Dante και το σπαστικο "i dont give a shit, fuck" teenage στυλακι του εννοειται αλλα ελπιζω οτι

Τωρα που εμαθε ποιος ειναι θα "στρώσει" καπως για να προχωρήσει η ιστορία παρακάτω..

Comment

• Το παίζω στο δύσκολο, είμαι στο 5 mission. Βαρεμάρα. Δεν μου αρέσει η ατμόσφαιρα και τα τοπια, πολύ pop-hollywood κατάσταση. Το battle system είναι αρκετά καλοφτιαγμένο με ποικιλία.

Achievements δεν υπάρχουν μιας και το παίζω στο PC, το παιχνίδι δεν μπορώ να πω ότι με κέρδισε, και πάλι συνεχίζω να ψάχνω για secrets και τρόπους να τα κάνω όλα. Ανωμαλία μου. Θα χαλαρώσω να το προχωρήσω πιο γρήγορα να δω που θα με βγάλει.

Comment

• Άλλο ένα φοβερό quote πριν τον τελευταίο αρχηγό.

Dante: I'm stronger.
            Vergil: I'm smarter.
            Dante: I'm better looking.
            Vergil: I got bigger dick.

Edit: Ξέχασα, το postαρε ήδη ο ground. Damn. xD

Comment

• Καλά ρε τι είναι αυτά τα spoilers? Να παρακαλέσω να σβηστούν. Χαλάτε την μαγια του παιχνιδιού.

Comment

• Thn poian.....?
                "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                Kindred, this blade and I.
                "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                Greek Gaming Videos
                Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Την μαγια, αυτό που βάζουμε όταν φτιάχνουμε γλυκό. Αφού ξέρεις ότι κάνω convert από greeklish επειδή προσπαθώ να σέβομαι τους κανόνες, αντίθετα με σένα.

Έχει και τραγούδι του justin bieber μέσα? Άσε μην μου πείτε! Θέλω να έχω αγωνια.

Θα δούμε... Σήμερα τη φίλη μας την

Comment

• Kala den enwousa thn orthografia.
                    Gia thn mageia lew, les kai exei mageia gia na thn xasei.

Den einai kai akrivws Tactics Ogre: LUCT, h FFT: War of Lions oi dialogoi gia na tous kanoume kai spoil.
                    "

Greek Gaming Videos

Comment

• Ah ok. Όσο για το spoil που λες, I know I know, ειρωνικά το είπα. Το παιχνίδι βασικά είναι fighting, μονο αυτό έχει, και όπως σου έχω πει δεν είμαι τον fighting. Η ατμόσφαιρα είναι αθλια, πέραν από κάποιες ας το πούμε καινοτομίες, για το γούστο μου τουλάχιστον. Άντε πάω να παίξω να το τελειώνω να... τελειώνουμε.

Comment

• Originally posted by Ground_zero View Post
                        Den einai kai akrivws Tactics Ogre: LUCT, h FFT: War of Lions oi dialogoi gia na tous kanoume kai spoil.
                        dat comparison vs DMC

Comment

• Το τελειωσα πριν λίγο επιτέλους. Ok, μέτριο, πολύ. Ίσος να είναι και λάθος η περίοδος που το έπαιξα, ίσος να το εκτιμούσα περισσότερο σε κάποια άλλη φάση. Who knows...

Εκεί που έχει κάποια πολύ καλά χαραχτηριστικά, κάτι δεν δένει μεταξύ τους και χαλάει. Τα τοπια είναι σαν να βγήκαν από photoshop, πολύ contrast, όμως αν και δείχνουν καλοφτιαγμένα δεν είναι του γούστου μου. Δεν μου αρέσει η πόλη σαν background, προτιμώ τα gothic structures του προτού.

Οι χαραχτήρες είναι εντάξει, εκτος από τον Dante και τον Vergil. Ο Vergil είναι... Αχαραχτήριστος. Σαν μια κακή ερμηνεία. Ο Dante είναι σχεδόν ότινάνε, πολύ pop φάση, όμως... Σε σχέση με τον Dante του DMC3, αυτός είναι πιο ολοκληρωμένος. Τι εννοώ: Ο Dante του DMC3 ήταν ένας gothic φαινομενικά τύπος που το γύριζε σε emo και ταυτόχρονα συμπεριφερόταν σαν να είναι μέσα σε παιδική χαρά. E ο Dante αυτού του DmC έχει πάνω κάτω αυτή την συμπεριφορά, αλλα έχει και την εικόνα, but I guess δεν είναι τόσο badass after all.

Ο καλύτερος Dante είναι του DMC1, χωρίς να θυμάμαι αυτόν του 2, και χωρίς να έχω παίξει το DMC4 ακόμα. Του 1 ήξερε να είναι ακριβώς πάνω στην γραμμή του cool χωρίς όμως να ξεφεύγει.

Οι διάλογοι δεν είναι τόσο τραγικοί στην τελική, δεν είναι τόσο αταίριαστοι με την εικόνα και τον κόσμο του παιχνιδιού. Κάτι που μου άρεσε είναι τα expressions τον χαραχτήρων, έγινε καλή δουλειά. Οι bad guys επίσης μου άρεσαν.

Η μουσική ok, κανονικά πράματα. Το κομμάτι στα credits μου άρεσε.

Το battle system δείχνει massive, και είναι. Πολλές επιλογές, να φαν κί κότες που λέμε. Κάποιου που θα του αρέσει η ατμόσφαιρα του game και του αρέσει να ασχολείται βαθύτερα με τέτοια παιχνίδια, θα το βρει παράδεισο. Σε αναγκάζει κυριολεκτικά να χρησιμοποιήσεις το battle system του από όλες τις πλευρές. Κάτι που όμως με ενόχλησε είναι το ότι σου βγάζει από την αρχή 1000 πράματα και αν δεν κάτσεις να τα μάθεις τότε δεν θα τα χαρείς/εκτίμησης ιδιαιτερα.

Κάτι άλλο που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, είναι το ποσο υπερβολικά εύκολο είναι. Μιλάμε ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ. Ίσος το πιο εύκολο παιχνίδι που έχω παίξει. Το έπαιζα στο δύσκολο mode εξαρχής και είναι τόσο εύκολο που δεν χρησιμοποίησα ποτε items ούτε gold orb για continue, έτσι για το γαμώτο. Αφού είναι γεμάτο check points, και οι εχθροί δεν έχουν challenge. Ίσος στα modes που ξεκλειδώνονται όταν το τελειώσεις να είναι πολύ πιο δύσκολο (υπάρχει mode που με ένα χτύπημα πεθαίνεις), όμως πάλι είναι τραγικό τα main difficulties του παιχνιδιού να είναι ΤΟΣΟ εύκολα.

Όπως και να έχει, δεν πρόκειται να το ξαναγγίξω.

Comment

• Eida tis pwlhseis apo periergeia.
                            Oute 1m mexri stigmhs, xeirotera apo tou DMC2, xeromai ligo mesa mou.
                            "

Greek Gaming Videos

Comment

• Κακίες. Αφού εσένα το battle system σε ενδιέφερε περισσότερο στην σειρά, και το DmC μια χαρά το έχει.

Comment

• Κι εγώ χαίρομαι Ground.Άντε μπας και δούμε κάνα σωστό Devil May Cry 5!
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X