Announcement

Collapse
No announcement yet.

DmC: Devil May Cry

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• straier
    replied
    ο καινουργιος υποθετω θα φαινεται περισσοτερο ''lifestyle/fashion correct'' στα ματια της νεας γενιας
    Δηλαδή στη γενιά μας κυκλοφορούσαμε με άσπρα μαλλιά και με κόκκινη καπαρντίνα;
    Το ότι στα πρώτα βίντεο ήταν σαν πρεζάκιας δεν σε πείραζε ?
    Μόνο γι'αυτό νομίζω πως έχει βελτιωθεί πολύ από τον αρχικό.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ισχύει.Εύχομαι μόνο το target group τους να τους φτύσει αγοράζωντας κάνα fps της κακιάς ώρας,μπας και δούμε κανονικό sequel καμιά ώρα.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    πρεπει να πουλησουνε στους πιτσιρικαδες του 2012. οσο cool και αν ειναι ο dante που ξερουμε, ο καινουργιος υποθετω θα φαινεται περισσοτερο ''lifestyle/fashion correct'' στα ματια της νεας γενιας αλλα και ηλικιακα, δεν ειμαστε το βασικο tatget grp τους πλεον

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Δεν είναι θέμα εμφάνισης πλέον.
    Είναι γενικά το όλο concept.Κωλοδάχτυλα,κάμερες,τηλεπαρουσιαστές...πόσ ο fail πια.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    θεωρω αυτονοητο οτι θα βγει dlc με skin του dante που ξερουμε οποτε δεν καταλαβαινω προς τι η βαβουρα για την εμφανιση, στο 2012 ειμαστε οχι στο 2002

edit: εκτος και αν στα μισα του παιχνιδιου γινεται κανενα flashforward και ξαναπαιρνεις τον γνωστο dante

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Το ότι στα πρώτα βίντεο ήταν σαν πρεζάκιας δεν σε πείραζε ?

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    Den exei kati to idiaitero pou me xalaei afto pou mou thn spaei emena einai oti den einai o Dante.
    Αυτό!
    Αντί να βγει ένα Devil May Cry 5 με πρωταγωνιστή τον Vergil,πάνε και βγάζουν το DMC.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Den exei kati to idiaitero pou me xalaei afto pou mou thn spaei emena einai oti den einai o Dante.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Φατσα που αν αρχισεις να την κοπανας δυσκολα σταματας...

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Κοίτα εμένα στην αρχή δεν με χάλαγε τόσο όσο τους όλους τους άλλους που διάβαζα στο νετ, αλλά σε αυτό το trailer μου χτύπησε άσχημα. Γενικά πάντως δεν με χαλάνε ούτε τα μαλλιά ούτε τα ρούχα και το στυλ, η φάτσα είναι που μου την σπάει .

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Esy ftais

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Σωστό, αλλά μιλάω για την εμφάνιση του Vaan. Όχι ότι ο Tidus πήγαινε πίσω βέβαια . Αλλαζονικό χαρακτήρα είχε πάντα ο Dante, για το κωλόπαιδο συμφωνώ .

Pragmatika den nomizw na yparxei kanenas 13xronos pou na thewrei afton ton Dante poio cool apo ton prwhgoumeno, sovara twra...
    Τα 15χρονα στην πολυκατοικία μου και την γειτονιά μου έχουν αντίθετη άποψη για αυτό κατέληξα σε αυτήν άποψη.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Sorry alla o Vaan tou FF12 den einai etsi opws ton fantazetai o polys o kosmos.
    Aftos pou theleis na peis einai mallon o Tidus tou FF10.
    O Vaan me to zori paizei kapoio rolo sto story tou 12 kai aftos den exei kamia sxesh me allazoniko kwlopaido, einai poly poio sovaros apoti deixnei.

Pragmatika den nomizw na yparxei kanenas 13xronos pou na thewrei afton ton Dante poio cool apo ton prwhgoumeno, sovara twra...

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Σαν gameplay μου αρέσει ότι βλέπω, και από τότε που είχε γίνει announcement του dmc είχα πει ότι δεν έχω μεγάλο πρόβλημα με την εμφάνιση του Dante, αλλά η αλήθεια είναι πως ο συνδυασμός πιτσιρικάς με αλαζονικό χαρακτήρα μου την σπάει αρκετά . Αντίθετα η αλαζονια του παλιού Dante μου άρεσε πολύ.

Βέβαια ως ένα βαθμό καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτό, όταν είχε βγει το πρώτο dmc ήμουν 13-14 χρονών ο Dante ήταν ακριβώς ότι θεωρούσα cool,awesome και badass. Ο Dante του νέου dmc στοχεύει στους σημερινούς 13χρόνους-14χρόνους (με τα emo-anime μαλλιά, τα vans παπούτσια και τα χαμηλοκαβαλα μέχρι τα γόνατα παντελόνια) που το τι θεωρούν cool και stylish είναι αρκετά διαφορετικό. Πάρτε το χαμπάρι ρε μεγαλώνουμε και δεν στοχεύει σε εμάς o νέος Dante .

Eτσι όπως ο Vaan ήταν πρωταγωνιστής του FFXII έτσι και αυτός είναι ο πρωταγωνιστής του dmc. Και για να λέμε την αλήθεια ποτέ δεν πούλησαν τρελά τα dmc ειδικά το 4, ενώ πχ τα πιο casual friendly GΟW ήταν πιο επιτυχημένα οπότε ήταν πιθανό ότι κάποια στιγμή θα το κάνουν το reimagining. Και νατο τώρα . Θέλω να δω όμως πόσο θα πουλήσει και τι θα κάνει μετά η capcom.

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Ελάτε ρε παιδιά κάνει μια σοβαρή προσπάθεια να γίνει άνθρωπος, ας μην τον κράζουμε κι εμείς

Leave a comment:

Working...
X