Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ah ok. Όσο για το spoil που λες, I know I know, ειρωνικά το είπα. Το παιχνίδι βασικά είναι fighting, μονο αυτό έχει, και όπως σου έχω πει δεν είμαι τον fighting. Η ατμόσφαιρα είναι αθλια, πέραν από κάποιες ας το πούμε καινοτομίες, για το γούστο μου τουλάχιστον. Άντε πάω να παίξω να το τελειώνω να... τελειώνουμε.
Την μαγια, αυτό που βάζουμε όταν φτιάχνουμε γλυκό. Αφού ξέρεις ότι κάνω convert από greeklish επειδή προσπαθώ να σέβομαι τους κανόνες, αντίθετα με σένα.
Έχει και τραγούδι του justin bieber μέσα? Άσε μην μου πείτε! Θέλω να έχω αγωνια.
Το παίζω στο δύσκολο, είμαι στο 5 mission. Βαρεμάρα. Δεν μου αρέσει η ατμόσφαιρα και τα τοπια, πολύ pop-hollywood κατάσταση. Το battle system είναι αρκετά καλοφτιαγμένο με ποικιλία.
Achievements δεν υπάρχουν μιας και το παίζω στο PC, το παιχνίδι δεν μπορώ να πω ότι με κέρδισε, και πάλι συνεχίζω να ψάχνω για secrets και τρόπους να τα κάνω όλα. Ανωμαλία μου. Θα χαλαρώσω να το προχωρήσω πιο γρήγορα να δω που θα με βγάλει.
Επαιξα τα 2 πρωτα levels και μου αρεσε αρκετα μπορω να πω.. Ενταξει fail ο Dante και το σπαστικο "i dont give a shit, fuck" teenage στυλακι του εννοειται αλλα ελπιζω οτι
Τωρα που εμαθε ποιος ειναι θα "στρώσει" καπως για να προχωρήσει η ιστορία παρακάτω..
ναι αυτα τα δυο σημεια που ειπατε ειναι για facepalms το script , δεν ειναι παντου fail καγκουρας ομως, ο dante δειχνει μικρα(!) σημαδια χαραχτηρα που νοιαζεται σε καποια σκηνικα (για την kat κυριως), γενικα παντως εχουνε ξεφυγει απο τα ιαπωνικα standards , ο nazi wannabe vergil ειναι το κερασακι στην τουρτα
Έχοντας παίξει το ντεμο πάντως θα πω ότι είναι πολύ καλό παιχνίδι με πολύ καλά γραφικά και σύστημα μάχης με μεγάλη ποικιλία σε κινήσεις και μεγάλη δυνατότητα για καλά combos,απλά πρέπει να το δει κανείς σαν ένα νέο παιχνίδι και όχι σαν το επόμενο dmc.Οκ,ο νέος δάντης δεν είναι κουλ και ωραίος σαν τον παλιό όμως σαν παιχνίδι είναι εξαιρετικό και δεν βρίσκω λόγο να το απορρίψει κανείς εφόσον πειστεί ότι είναι κάτι νέο.
Leave a comment: