Announcement

Collapse
No announcement yet.

DmC: Devil May Cry

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Psilo kalo fenetai afto to game, pws to lene? Giati DmC den einai.
    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
    Kindred, this blade and I.
    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
    Greek Gaming Videos
    Greek Final Fantasy Forum

Comment

DmC το λένε.Βέβαια δεν ξέρω τι σημαίνει γιατί όντως Devil May Cry δεν είναι.
      Carpe diem

Comment

Psilo kalo fenetai afto to game, pws to lene? Giati DmC den einai.
        Πού είναι ο paixtis να βάλει τα πράγματα στη θέση τους;
        Originally posted by Squall Leonhart
        I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
        Originally posted by 丹野
        Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
        Originally posted by Ryu_gr
        υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Δεν έχω καμμία σχέση με dmc οπότε τι να πω?Πάντως το συγκεκριμένο είναι reboot οπότε αρέσει δεν αρέσει ο χαρακτήρας είναι dmc.Το θέμα είναι να κρατηθεί το gameplay σε υψηλά επίπεδα και όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες!!!
          Nintendo I.D.: paixtis
          3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Na se dw na paizeis Zelda kai Mario me emo Link kai gay Mario kai tha sou pw egw DMC
            "

Greek Gaming Videos

Comment

Χαχα καλό!
              Με τον Mario πάντως κάναν την αρχή με το galaxy στο κουτί του παιχνιδιού...Χεχε!
              Nintendo I.D.: paixtis
              3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Demo imperessions:
                Το ντέμο αποτελείται από 2 κεφάλαια:
                1)Tutorial Level: Εδώ μαθαίνουμε τα βασικά όσον αφορά evades,weapons usage,launchers κ.ά
                Τίποτα ιδιαίτερο.
                2)Boss Fight:Ευχάριστη μάχη,εύκολη σχετικά,μου άρεσε που έχει και το gimmick της μέσα.

Συνολικές εντυπώσεις:Το σύστημα μάχης είναι αρκετά καλό και ευέλικτο,γρήγορες αποφυγές κι εναλλαγές όπλων.Πέρα από το σπαθί έχει ένα Δρεπάνι για πιο γρήγορες επιθέσεις,ενώ το Τσεκούρι είναι πιο αργό αλλά και πιο ισχυρό.προβληματίζει η απουσία lock on στα Ebony & ivory.
                O Dante δυστυχώς είναι ένα αμερικανάκι του κερατά,αλλά το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο σε αυτόν,αλλά στην όλη αισθητική που είναι σε αυτό το στυλ.Κάμερες,set pieces καταδίωξης και πολλές F-Bombs.

Σε γενικές γραμμές μου άρεσε.Είναι ένα πολλά υποσχόμενο hack n slash με τα μέχρι τώρα δεδομένα.Οκ αν δεν έφερε το βαρύ όνομα της σειράς δε θα με ένοιαζε ούτε η αισθητική που είναι πιο ανάλαφρη.Μ'άρεσει το κάτι διαφορετικό.Αλλά όχι εις βάρος της κανονικής σειράς ρε γαμώτο.
                Carpe diem

Comment

Giati den eixan ta arxidia na ksekinisoun kanourio francise pou tha sygrine o kosmos me to DmC.
                  "

Greek Gaming Videos

Comment

πως σου φάνηκαν τα 30fps για DMC;

και γω θα το κατεβάσω μόλις κυκλοφορήσει σήμερα στο pstore.
                    Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Για 30 fps έτρεχε πάρα πολύ καλά μπορώ να πω.

Comment

Originally posted by Grimmtak View Post
                        Για 30 fps έτρεχε πάρα πολύ καλά μπορώ να πω.
                        ^This.

Όσο για το demo, τίποτα το ιδιαίτερο. Ας ελπίσουμε το επόμενο (ναι, απο τώρα θα αρχίσω να μιλάω για το επόμενο) DMC να είναι απο Capcom.

Comment

Τα προηγούμενα ήταν στα 60 δηλαδή;
                          Napster tutorial έπαιξες μόνο,δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα από τον τίτλο.
                          Carpe diem

Comment

αρκετά καλό μου φάνηκε, δεν ειναι καθόλου άσχημο, σιγουρα καμιά σχέση με τη φώλα RE6 που σχεδόν δεν θυμίζει RE. Η αλλαγή της εμφάνησης του Δάντη δεν με ενόχλησε όσο θα περίμενα.

Comment

Originally posted by Altair View Post
                              Τα προηγούμενα ήταν στα 60 δηλαδή;
                              Napster tutorial έπαιξες μόνο,δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα από τον τίτλο.
                              Δε ξέρω για τα άλλα, το 4 πάντως ήταν στα 60.
                              Το παιχνίδι δεν με ενόχλησε και ούτε έχω πρόβλημα με τον καινούργιο Dante (ο οποίος δεν πιάνει μια μπροστά στον original), απλά θα προτιμούσα να έκανε το παιχνίδι η Capcom, that's all, θέλω περισσότερη τζαπανίλα στα παιχνίδια μιας Ιαπωνικής εταιρίας.

Comment

σχετικά με την εμφάνιση του Δάντη, ε σιγά στο πρώτο ήταν emo με μακρύ λευκό μαλλί και σε αυτο το dmc το έχει κοντό emo και βαμένο μαύρο, πάλι ο ίδιος καφρομαλάκας ειναι. Να πω επίσης πως και τα γραφικά είναι εξαιρετικά.

Comment

Working...