Announcement

Collapse
No announcement yet.

DmC: Devil May Cry

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Enpsty
    replied
    Κυκλοφορεί μία φήμη για leaked ending.

Στο τέλος εμφανίζεται ο παλιός Dante.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Που τα βλεπετε τα καλα γραφικα ρε παιδες?? Αλλο παιχνιδι παιζω? Μετριοτατα στην καλυτερη μπορω να τα πω..

Leave a comment:

• Napster
    replied
    Μιας και το κατέβασα στο δικό μου PS3 και έπαιξα και τα 2 (πίστα+boss):
    Τα γραφικά είναι ωραία και το περιβάλλον, ο σχεδιασμός των τεράτων άσχημος. Η μουσική μου άρεσε (!) και δεν μου αρέσει καθόλου το συγκεκριμένο είδος. Ειδικά η μουσική στο boss. To mini-zoomάρισμα στα combos μου αρέσει.
    Ο καινούργιος Dante έχει ωραίο στυλάκι όταν τον βλέπεις αλλά άμα δεις την φάτσα του τότε άντε γεια...Γέλασα με τον Vergil που τον έδειξε στο videάκι.

Boss: Your mother is whore!!!
    Dante: Yeah.

Dante: Fuck you.
    Boss: Fuck you.
    Dante: Fuck you.

Αυτοί είναι διάλογοι ρε!

Originally posted by Altair View Post
    Υ.Γ. Το RE6 είναι τόσο φόλα που δε μου κάνει όρεξη ούτε το ντέμο να δοκιμάσω.Σε αντίθεση με το DmC που ανυπομονούσα.Και ναι,θεωρώ τον εαυτό μου πιο πολύ RE Fan παρά DMC Fan.
    Και 'γω είμαι περισσότερο DMC fan παρά RE και θεωρώ το RE6 μέτριο έως καλό παιχνίδι και σίγουρα όχι φόλα άμα το πάμε έτσι αλλά σε λάθος topic το συζητάμε, whatevah...lol.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Όχι και ΕΜΟ ο DANTE.O dante ίσως αλλά και πάλι δε θα το'λεγα.
    Όπως και να'χει το παιχνίδι φαίνεται και παίζει απίστευτα καλά και ας είναι στα 30 αντί στα 60.
    Είχατε και στο χωρίο σας 60 να πούμε.

Υ.Γ. Το RE6 είναι τόσο φόλα που δε μου κάνει όρεξη ούτε το ντέμο να δοκιμάσω.Σε αντίθεση με το DmC που ανυπομονούσα.Και ναι,θεωρώ τον εαυτό μου πιο πολύ RE Fan παρά DMC Fan.
    Τo RE5 κατέβασα ιαπωνικό ντέμο κάνοντας πατέντες για να το παίξω.Από τότε δεν ξανασχολήθηκα,παρόλο που τον έχω τον τίτλο.Την ίδια ανυπομονησία είχα και για το RE Revelations το οποίο είναι πολύ καλύτερο.

Υ.Γ.2 Το πρώτο Υ.Γ. βγήκε πιο μεγάλο απ'όσο υπολόγιζα.Μην απαντήσετε στο Υ.Γ και βγούμε εκτός θέματος,παρά μόνο αν γίνει μέσω υστερόγραφου.

Leave a comment:

• Napster
    replied
    Το μαλλί του Dante δεν είναι καν visual-kei-esque, πόσο μάλλον emo.

Υ.Γ. Το RE6 δεν είναι φόλα, φχαριστώ.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Oute kan ti malli exoun oi EMO kserete mou fenetai.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    ειχε emo μαλλι και ο πρώτος, φλωράκος δηλαδή.

Επίσης με βάση το ντέμο το game φαίνεται να μου αρέσει, σε καμιά περίπτωση δεν έχω τις αρνητικές εντυπώσεις που ειχα παιζοντας το ντέμο του RE6.

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Καλά βασικά κανένας από τους δυο δεν είναι καθεαυτού emo. Ο ορίτζιναλ ήταν pre-emo και ο τωρινός post-emo . Εμφανισιακά πάντα γιατί σε χαρακτήρα απέχουν και οι δυο πολύ.

Τα 60 fps τώρα είναι συνυφασμένα με το dmc gameplay, οπότε για εμένα είναι το βασικό αρνητικό του καινούριου τίτλου, τα υπόλοιπα δεν με χαλάνε όπως άλλους . Ομολογώ όμως ότι για 30 fps μοιάζει πολύ smooth.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Οχι και emo ο πρωτος Dante!!! Ποζερι οκ να το δεχτω αλλα καμια σχεση με emo..

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Originally posted by BigBOSS View Post
    αρκετά καλό μου φάνηκε, δεν ειναι καθόλου άσχημο, σιγουρα καμιά σχέση με τη φώλα RE6 που σχεδόν δεν θυμίζει RE. Η αλλαγή της εμφάνησης του Δάντη δεν με ενόχλησε όσο θα περίμενα.
    Δεν χρειάζεται να θυμίζει και δεν είναι φόλα...
    Ειχε τη φρατζα των emo ground!

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Kamia sxesh me emo sta prohgoumena DmC o Dante, h den exeis paiksei dmc h den ksereis ti einai emo mou fenetai.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    σχετικά με την εμφάνιση του Δάντη, ε σιγά στο πρώτο ήταν emo με μακρύ λευκό μαλλί και σε αυτο το dmc το έχει κοντό emo και βαμένο μαύρο, πάλι ο ίδιος καφρομαλάκας ειναι. Να πω επίσης πως και τα γραφικά είναι εξαιρετικά.

Leave a comment:

• Napster
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Τα προηγούμενα ήταν στα 60 δηλαδή;
    Napster tutorial έπαιξες μόνο,δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα από τον τίτλο.
    Δε ξέρω για τα άλλα, το 4 πάντως ήταν στα 60.
    Το παιχνίδι δεν με ενόχλησε και ούτε έχω πρόβλημα με τον καινούργιο Dante (ο οποίος δεν πιάνει μια μπροστά στον original), απλά θα προτιμούσα να έκανε το παιχνίδι η Capcom, that's all, θέλω περισσότερη τζαπανίλα στα παιχνίδια μιας Ιαπωνικής εταιρίας.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    αρκετά καλό μου φάνηκε, δεν ειναι καθόλου άσχημο, σιγουρα καμιά σχέση με τη φώλα RE6 που σχεδόν δεν θυμίζει RE. Η αλλαγή της εμφάνησης του Δάντη δεν με ενόχλησε όσο θα περίμενα.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Τα προηγούμενα ήταν στα 60 δηλαδή;
    Napster tutorial έπαιξες μόνο,δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα από τον τίτλο.

Leave a comment:

Working...
X