Announcement

Collapse
No announcement yet.

Risen 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• deus_d0pe
    replied
    To Risen δεν μου είπε κάτι τότε οπότε δεν βλέπω το λόγο να δω το sequel τώρα. Αν ασχοληθεί κάποιος θα ήθελα να διαβάσω εντυπώσεις για το setting κυρίως, πως διαχειρίζεται το όλο "pirate theme" ο τίτλος καθώς κι αν έχουν υπάρξει τίποτα βελτιώσεις στο σύστημα μάχης.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    ειμαι αναμεσα στο risen 2 και το bloodforge , τελικα μαλλον θα επικρατησει η κουλτουρα μεσα μου και θα κατεβασω το δευτερο

το setting με τους πειρατες δεν με τρελαινει αυτη την χρονικη στιγμη αν και πιστευω θα ειναι οτι ποιο κοντα σε Jack Sparrow, yohohoho και το ρουμι μου απο οτιδηποτε αλλο εχει κυκλοφορησει ποτε

Leave a comment:

• Titus
    started a topic Risen 2

Risen 2

Δε βρήκα κάπου θέμα για το παιχνίδι, οπότε ανοίγω - αν υπάρχει δώστε λινκ και θα το διορθώσωμεν.

Metacritic aggregates music, game, tv, and movie reviews from the leading critics. Only Metacritic.com uses METASCORES, which let you know at a glance how each item was reviewed.

Και κάμποσα από τα revews του παιχνιδιού. Δεν περίμενα από τα μεγάλα sites τύπου IGN (6,5) να το στηρίξουν, ειδικά αφού βγήκε την ίδια χρονιά με το Mass Effect 3, αλλά έχει φάει θάψιμο και από το κοινό. Προσωπικά δεν πιστεύω κανέναν και τίποτα και θα το παίξω οπωσδήποτε.

Να ένα πιο ουσιαστικό κείμενο από το Destructiod, στο οποίο γκρινιάζει υπερβολικά για τη δυσκολία - οπότε το παιχνίδι θα είναι μια χαρά

Working...
X