Announcement

Collapse
No announcement yet.

Call of Duty 4: Modern Warfare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Δυστυχώς τα έχει ακόμη Marvell και τώρα απέκτησε και περισσότερο lag μάλιστα. Κρίμα που δεν το υποστήρίζουν όσο θα έπρεπε το COD4. Θα μπορούσε να είναι το ιδανικό fps για κάθε παίχτη αλλά και για clans και clan wars. Μακάρι να είχε την υποδομή και το στήσιμο γενικά που έχει το online του resistance! θα ήταν απλά το τέλειο.
    [/b]
    Δυστυχώς εγώ το έκοψα ουσιαστικά το COD4, τις τελευταίες 3-4 βδομάδες ζήτημα να έχω παίξει 2-3 φορές... Κρίμα ένα τόσο καλό παιχνίδι να έχει τόση λίγη υποστήριξη. Είμαστε 4 μήνες μετά την κυκλοφορία του και αντί τα πράγματα να βελτιώνονται, χειροτερεύουν... Ούτε καινούριοι χάρτες, ούτε πιο εργονομικό online μενού, το lag πάει σύνεφο και πλέον έχουμε και το καινούριο φρούτο με τα χρωματιστά ονόματα και τα σύμβολα στα clan tags... Resistance και πάλι Resistance (αν και το Resistance έχασε πολύ μετά το patch που διέλυσε την ισοροπία των όπλων...).

Comment

Και εγω εχω σταματησει να παιζω COD4 εκτος απο μερικες εξαιρεσεις αυτο το host ended the game ειδικα με ειχε τρελανει τις τελευταιεσ φορες

Aντρέας Παγουλάτος

Comment

Το προβλημα σου (και οχι μονο δικο σου) επιτελους λυνεται οπως ολα δειχνουν. Να τι ειπωθηκε στην GDC (source - joystiq):

Make no mistake, Call of Duty 4 players: Infinity Ward is listening.

If you need evidence, you need look no further than the slew of updates and changes that are coming to the game in the coming months, which we talked with IW community relations manager Robert Bowling about today at GDC.

The first in the pipeline is a feature patch that's just been sent to Microsoft for Xbox 360 certification and will soon go to the PS3 for certification.

Arguably the most important new addition is host migration. In short, if a host leaves a game, all players stay together, a suitable replacement is chosen and the game begins anew. Though the game doesn't continue uninterrupted, it should help to keep a host departure from being so jarring.

From a gameplay perspective, the patch will improved sniper rifle accuracy, as well as the accuracy on the ACOG scope.

The sniper fix (as well as the host migration feature, for that matter) was born of direct feedback from the community, according to Bowling.

The same can be said of the other features like an expanded Kill Cam with all weapons, including claymores, airstrikes and grenades, getting the feature.

Also, expect nine new spawn points in every map, a quick mute feature and an improved spectator cam that allows a first-person view as well as being fully rotatable in 3rd person.

Though the changes are numerous, Bowling said he doesn't expect it to be the last such update, especially if fans remain vocal.

"We never assume that we're done, we never pat ourselves on the back, wipe our hands and assume that we're finished."[/b]

Comment

Το ποσταρα και στα "δικα σας video" αλλα το βαζω και εδω μια και ειναι το ιδιο σχετικο με το θεμα.. Πειραματιζομαι με την capture card μου και το pinnacle studio 11 για να φτιαξω ενα καλο montage στο COD 4, το τελευταιο video που εφτιαξα σημερα παιζοντας 4 συνεχομενα παιχνιδια ειναι αυτο(barrett only ηθελα αλλα μου τλειωσαν οι σφαιρες και πηρα R700 απο κατω.. ):

http://www.youtube.com/watch?v=14v-OQ-MMIQ

Ακομα lvl 50 ειμαι τα challenges markman και expert τα παιρνω σε αυτα τα παιχνιδια στο video.. Μετα το patch θελω να φτιαξω κατι καλο μιας και θα προσθεσουν 1st person view στον spectator οποτε θα μπορω να γραφω και gameplay φιλων μου...

Εχω και μερικα αλλα αν πατησετε "more from:" αλλα ειναι ψιλομουφες για testing περισσοτερο... anyway

B)

Comment

Ευγε, πολυ καλη δουλεια.. Μουσικη οσο "καφρικη" απαιτουν οι περιστασεις και αφθονο αποθεμα skills. Αποψε φανταζομαι θα φυγουν εορταστικα headshots... Να τα 100στησεις (in a row).

Comment

Πάει θάφτηκε το θεματάκι του CoD! Πρόσφατα αγόρασα το παιχνίδι αυθεντικό(εννοείται πως δεν το είχα πειρατικό απλά έπαιζα από net cafe σε cracked servers),αλλά επειδή για πολλούς λόγους δεν ήθελα πλέον να το κάνω αυτό αποφάσισα να το αγοράσω και να παίζω σαν τον...άνθρωπο σε κανονικούς servers.Επιτέλους απολαμβάνω τα modes που θέλω,σε πολύ καλούς servers,με αξιόλογους αντιπάλους.Συνήθως μπαίνω στον server της clan Heat μιας και είναι ελληνικός,αλλά μπαίνω και σε αρκετούς ξένους.Αυτό που με έχει ενθουσιάσει είναι το Hardcore Mode με το οποίο δεν είχα ασχοληθεί καθόλου παλιά.Μου πήρε λίγο χρόνο να εξοικειωθώ,αλλά τώρα δεν ξεκολλάω ώρες ώρες από hardcore servers

Κατά τα άλλα το Σάββατο παίζω με το team μου για τη 2η φάση του Hgl Cup στα gnet.Σκούρα τα βλέπω τα πράγματα και οι πιθανότητες είναι μάλλον 50-50 για να περάσουμε.Ίδωμεν Εσείς τι λέει παίζετε ακόμα στα Ps3/Xbox/Pc σας ή το γυρίσατε σε άλλα FPS?
              Μου αρέσει να τρώω μικρά παιδάκια.

Comment

bump

για όποιον ασχολείται ακόμα με τον τίτλο:
                CoD4: New Gametypes Being Tested (barebones TDM, Hardcore HQ & FFA)
                http://iamfourzerotwo.com/
                NDS themes

Comment

Nice. Αν και ασχολούμαι, πλέον, κυρίως με Search and Destroy 5on5 Cups και Ladders στο clanbase με το team μου (HEAT) τα βρήκα ενδιαφέροντα αυτά τα modes,ειδικά το Team Deathmatch χωρίς perks. Γενικά για όσους ασχολούνται με το παιχνίδι στο PC υπάρχει ένα mod που λέγεται Gungame και έχει πολύ χαβαλέ. Ξεκινάς με το μικρό Pistol, κάθε 2 kills ανεβαίνεις level, συνεχίζεις με τα επόμενα Pistols, μετά assaults, smgs, lmgs, snipers, grenades και τέλος μόνο μαχαιριά. Όποιος φτάσει στο τελευτάιο level πρώτος κερδίζει. Το κορυφαίο είναι ότι αν φας μαχαιριά κάνεις delevel, ενώ αν μαχαιρώσεις ανεβαίνεις απευθείας ένα level. Γενικά στο PC υπάρχουν αρκετά ωραία mods,αν το ψάξεις λιγάκι.
                  Μου αρέσει να τρώω μικρά παιδάκια.

Comment

Working...
                  X