Εγώ είμαι κοντά στα 9,000 kills αλλά έχω αρχίσει και το ψιλοβαριέμαι λίγο το παιχνίδι. Δεν φταίει το παιχνίδι αυτό καθ' αυτό αλλά πιο πολύ τα προβλήματα που έχει και τα οποία 3 μήνες μετά ακόμα δεν έχουν διορθωθεί: host ended game, lag όταν είναι πολλά άτομα στον χάρτη (το πολλά είναι σχετικό, το Resistance δεν είχε ποτέ πρόβλημα ούτε με 40 παίχτες
), party που διαλύονται καθώς οι μισοί μπαίνουν στο παιχνίδι και οι άλλοι μισοί μένουν απ' έξω κλπ.
Βέβαια μπορεί να χρειάζομαι και λίγο διάλειμα από τα online FPS καθώς τον τελευταίο χρόνο έχω κλείσει γύρω στις 900 ώρες και γύρω στα 40,000 kills σε RFOM, COD4 και UT3 και χρειάζομαι λίγη αποτοξίνωση. Μάλλον θα κάνω θεραπεία με Uncharted και Silent Hill Origins
[/b]
), party που διαλύονται καθώς οι μισοί μπαίνουν στο παιχνίδι και οι άλλοι μισοί μένουν απ' έξω κλπ.Βέβαια μπορεί να χρειάζομαι και λίγο διάλειμα από τα online FPS καθώς τον τελευταίο χρόνο έχω κλείσει γύρω στις 900 ώρες και γύρω στα 40,000 kills σε RFOM, COD4 και UT3 και χρειάζομαι λίγη αποτοξίνωση. Μάλλον θα κάνω θεραπεία με Uncharted και Silent Hill Origins

[/b]
Άστα Ηλία συμφωνώ και επαυξάνω
Ειδικά χτές από ένα σημείο και μετά κάθε φορά που δοκίμαζα να κάνω accept τα invite σου όλο error μου έβγαζε
Όντως με τα party γίνεται μεγάλο show αφού πρέπει να κάνεις τάμα για να μπορείς να παίξεις σε παιχνίδι με όλους τους συμπαίχτες σου μαζί. Και αν από θαύμα γίνει αυτό τότε χρειάζεται μία ακομή προσευχή για να έχει lag σε επίπεδα που να μην πρέπει να ρίξεις 5.000 σφαίρες σε κάποιον για να κάνεις ένα kill. Αν ξεπεράσεις και αυτό τότε ίσως βρεθείς σε κάποιο game που να μπορείς να το χαρείς. Δυστυχώς είναι πολλά τα online προβλήματα του COD4 και ακόμη λύσεις δεν φαίνονται στο βάθος του ορίζοντα. Πάντως και εγώ έχω αρχίσει να βαριέμαι λίγο τα Fps και σίγουρα το Uncharted ήταν ένα πολύ ευχάριστο διάλειμμα. Ίσως πάω για το Burnout που έρχεται σε λίγο καιρό ή το Mercenaries 2 αν τελικώς βγεί στην ώρα του και όχι μετά από κανένα χρόνο!Αλλιώς με βλέπω να χαζέυω με το Oblivion που το έχω αφήσει και στην μέση
Comment