Announcement

Collapse
No announcement yet.

Call of Duty 4: Modern Warfare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Εγώ είμαι κοντά στα 9,000 kills αλλά έχω αρχίσει και το ψιλοβαριέμαι λίγο το παιχνίδι. Δεν φταίει το παιχνίδι αυτό καθ' αυτό αλλά πιο πολύ τα προβλήματα που έχει και τα οποία 3 μήνες μετά ακόμα δεν έχουν διορθωθεί: host ended game, lag όταν είναι πολλά άτομα στον χάρτη (το πολλά είναι σχετικό, το Resistance δεν είχε ποτέ πρόβλημα ούτε με 40 παίχτες ), party που διαλύονται καθώς οι μισοί μπαίνουν στο παιχνίδι και οι άλλοι μισοί μένουν απ' έξω κλπ.

Βέβαια μπορεί να χρειάζομαι και λίγο διάλειμα από τα online FPS καθώς τον τελευταίο χρόνο έχω κλείσει γύρω στις 900 ώρες και γύρω στα 40,000 kills σε RFOM, COD4 και UT3 και χρειάζομαι λίγη αποτοξίνωση. Μάλλον θα κάνω θεραπεία με Uncharted και Silent Hill Origins
    [/b]

Άστα Ηλία συμφωνώ και επαυξάνω Ειδικά χτές από ένα σημείο και μετά κάθε φορά που δοκίμαζα να κάνω accept τα invite σου όλο error μου έβγαζε Όντως με τα party γίνεται μεγάλο show αφού πρέπει να κάνεις τάμα για να μπορείς να παίξεις σε παιχνίδι με όλους τους συμπαίχτες σου μαζί. Και αν από θαύμα γίνει αυτό τότε χρειάζεται μία ακομή προσευχή για να έχει lag σε επίπεδα που να μην πρέπει να ρίξεις 5.000 σφαίρες σε κάποιον για να κάνεις ένα kill. Αν ξεπεράσεις και αυτό τότε ίσως βρεθείς σε κάποιο game που να μπορείς να το χαρείς. Δυστυχώς είναι πολλά τα online προβλήματα του COD4 και ακόμη λύσεις δεν φαίνονται στο βάθος του ορίζοντα. Πάντως και εγώ έχω αρχίσει να βαριέμαι λίγο τα Fps και σίγουρα το Uncharted ήταν ένα πολύ ευχάριστο διάλειμμα. Ίσως πάω για το Burnout που έρχεται σε λίγο καιρό ή το Mercenaries 2 αν τελικώς βγεί στην ώρα του και όχι μετά από κανένα χρόνο!

Αλλιώς με βλέπω να χαζέυω με το Oblivion που το έχω αφήσει και στην μέση

Comment

2o prestige ειμαι με 8500 kills 7900 deaths, εφτιαξε λιγο το k/d ratio αλλα με headquarters που παιζω συνεχεια δεν παιζει να ανεβει πανω απο 1.10(οχι οτι με ενδιαφερει και πολυ.. ) επαιξα μια φορα free for all και ειναι ολοι οι ασχετοι τελειωσα πρωτος με μεγαλη ευκολια 35-6 η κατι τετοιο.. αν επαιζα εκει απο την αρχη θα ειχα πανω απο 4.00 k/d ratio....

Θα κανω 10 prestige δεν παιζω αλλο game μεχρι το καλοκαιρι... :blink: :blink:

Comment

2o prestige ειμαι με 8500 kills 7900 deaths, εφτιαξε λιγο το k/d ratio αλλα με headquarters που παιζω συνεχεια δεν παιζει να ανεβει πανω απο 1.10(οχι οτι με ενδιαφερει και πολυ.. ) επαιξα μια φορα free for all και ειναι ολοι οι ασχετοι τελειωσα πρωτος με μεγαλη ευκολια 35-6 η κατι τετοιο.. αν επαιζα εκει απο την αρχη θα ειχα πανω απο 4.00 k/d ratio....
        Θα κανω 10 prestige δεν παιζω αλλο game μεχρι το καλοκαιρι... :blink: :blink:
        [/b]

το COD4 το έχεις σε xbox XxUnfeelingxX?

Comment

2o prestige ειμαι με 8500 kills 7900 deaths, εφτιαξε λιγο το k/d ratio αλλα με headquarters που παιζω συνεχεια δεν παιζει να ανεβει πανω απο 1.10(οχι οτι με ενδιαφερει και πολυ.. )
          [/b]
          Εμένα το headquarters μου φαίνεται ο καλύτερος τρόπος να ανεβάσεις το k/d σου. Και δεν εννοώ να κάθεσαι σε μια γωνία και να περιμένεις να σκοτώσεις, εγώ πάντα είμαι ο πρώτος που τρέχω να βρω το HQ ή να το υπερασπιστώ (και είναι απίστευτο σπάσιμο να πηγαίνεις πρώτος στο HQ και οι άλλοι της ομάδας σου να κωλοβαράνε στην άλλη άκρη του χάρτη...). Απλώς είναι αρκετά προβλέψιμο πού θα είναι οι αντίπαλοι στον χάρτη και ειδικά αμα είσαι εξοπλισμένος με silencer και UAV jammer μπορείς να κάνεις τρελά k/d. Άσε που για όσους κάνουν prestige τα HQ είναι απ? τους καλύτερους τρόπους να μαζέψουν βαθμούς και να ανέβουν επίπεδα.

Τέλος πάντων, όπως έγραψα και πιο πάνω το έχω ψιλοβαρεθεί ήδη το παιχνίδι μετά από 80 - 90 ώρες περίπου, χρειάζεται επειγόντως νέους χάρτες και να λυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν με το online. Το μόνο που περμένω είναι μπας και βγάλουν επιτέλους το patch για το PS3 στην Ευρώπη να μπορέσω να παίξω με τους φίλους μου απ? την Αμερική.

Α με την ευκαιρία, χθες ήμουνα με την clan μου και δείχναμε ο ένας στον άλλο τα glitches μερικών χαρτών (πως να πηγαίνεις σε μέρη που δεν υποτίθεται οτι μπορείς να πας και πως να κάνεις πράγματα που αντιβαίνουν τους νόμους της φυσικής ? όπως το να χειρίζεσαι τα στημένα πολυβόλα από απόσταση!! ), όποιος θέλει να του τα δείξω το κανονίζουμε. Εγώ δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτε glitches ούτε στο RFOM ούτε στο COD4 αλλά καλό είναι να τα ξέρεις και να τα έχεις υπόψην σου αν τα εκμεταλεύονται οι άλλοι ;)

Comment

Εμένα το headquarters μου φαίνεται ο καλύτερος τρόπος να ανεβάσεις το k/d σου. Και δεν εννοώ να κάθεσαι σε μια γωνία και να περιμένεις να σκοτώσεις, εγώ πάντα είμαι ο πρώτος που τρέχω να βρω το HQ ή να το υπερασπιστώ (και είναι απίστευτο σπάσιμο να πηγαίνεις πρώτος στο HQ και οι άλλοι της ομάδας σου να κωλοβαράνε στην άλλη άκρη του χάρτη...). Απλώς είναι αρκετά προβλέψιμο πού θα είναι οι αντίπαλοι στον χάρτη και ειδικά αμα είσαι εξοπλισμένος με silencer και UAV jammer μπορείς να κάνεις τρελά k/d. Άσε που για όσους κάνουν prestige τα HQ είναι απ? τους καλύτερους τρόπους να μαζέψουν βαθμούς και να ανέβουν επίπεδα.

Τέλος πάντων, όπως έγραψα και πιο πάνω το έχω ψιλοβαρεθεί ήδη το παιχνίδι μετά από 80 - 90 ώρες περίπου, χρειάζεται επειγόντως νέους χάρτες και να λυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν με το online. Το μόνο που περμένω είναι μπας και βγάλουν επιτέλους το patch για το PS3 στην Ευρώπη να μπορέσω να παίξω με τους φίλους μου απ? την Αμερική.

Α με την ευκαιρία, χθες ήμουνα με την clan μου και δείχναμε ο ένας στον άλλο τα glitches μερικών χαρτών (πως να πηγαίνεις σε μέρη που δεν υποτίθεται οτι μπορείς να πας και πως να κάνεις πράγματα που αντιβαίνουν τους νόμους της φυσικής ? όπως το να χειρίζεσαι τα στημένα πολυβόλα από απόσταση!! ), όποιος θέλει να του τα δείξω το κανονίζουμε. Εγώ δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτε glitches ούτε στο RFOM ούτε στο COD4 αλλά καλό είναι να τα ξέρεις και να τα έχεις υπόψην σου αν τα εκμεταλεύονται οι άλλοι ;)
            [/b]
            Ναι σε Xbox 360 το εχω jper75, αλλιως θα παιζαμε μαζι συνεχεια...

Με το HQ ειναι περιεργα τα πραγματα, αν σε βγαλει με καλη ομαδα μπορεις να κανεις παππαδες αν οχι αντε γεια με δυσκολια να εχω ενα 1.50 k/d ratio στην πιστα, και εγω rush κανω δε μπορω να το παιξω stealth το COD..

Μερικες φορες τραβαει η ομαδα και ολα καλα αλλα αν οχι εχεις κατι ηττες 250-0 χωρις να καταλαβεις καν πως εγινε.. για level up βεβαια ειναι το καλυτερο μαζι με το search and destroy, παντως σε αυτα τα 2 modes παιζουν οι καλυτεροι παιχτες αυτο εχω καταλαβει..

Comment

Ξεκόλλα απ' τα achievements και τα gamerpoints UEG (δεν μου κάθεται καλά αυτό το unfeeling με τα φιλάκια μπρος και πίσω, μου φέρνει σε emo ) και παρ' το σε PS3 να παίζουμε μαζί, δεν θα μας κοντράρει κανείς B) B)

Comment

Ξεκόλλα απ' τα achievements και τα gamerpoints UEG (δεν μου κάθεται καλά αυτό το unfeeling με τα φιλάκια μπρος και πίσω, μου φέρνει σε emo ) και παρ' το σε PS3 να παίζουμε μαζί, δεν θα μας κοντράρει κανείς B) B)
                [/b]

Με αυτά που βλέπω να παίζουν online τώρα τελευταία με βλέπω να αλλάζω τακτική ;θα γίνω καρανουμπίδης! θα κυκλοφορώ με m60 me AGOC, stopping power ή douple tap, deep impact και claymores ίσως σε συνδιασμό με overkill με κανά όπλο ακόμη με grenade launcher

θα βρίσκω μία όμορφη μικρή ζεστή και ήρεμη γωνίτσα στο χάρτη (κατά προτίμηση κάπου ψήλα με θέα) και αφού στήσω το τσαρδί μου με τα claymores θα το παίζω ράμπο! (ότι έκανε και το παιδί στις ταινίες του) ούτε τακτικές ούτε τίποτα! Δεν θα το κουνάω ρούπι βρέξει χιονίσει! άντε να ρίχνω καμιά 100αριά σφαίρες από κανένα παράθυρο ή θα περιμένω με το όπλο στην πόρτα μέχρι να φέξει!

ή ακόμη με overkill και με πρώτο όπλο sniper rifle και δεύτερο το m60 Ετσι θα κάνω snipping με το Μ60!
                από έξω εμφάνιση και από μέσα άνεση!

Comment

Παιδια εγω ντρεπομαι να βαλω τα στατιστικα μου
                  Αλλα θα βαλω μονο το accuracy που εκει νομιζω οτι τα πηγαινω καλα.
                  Αccuracy->20,83%

Comment

[/b]
                    Αμα μου τελειωσει το Gold(οπου να'ναι νομιζω..) και δε μπορεσω να ανανεωσω με καρτα αυτο θα κανω.. ;) ;)

Ολο χαζομαρες gamertag βαζω Με ειχε πρηξει ενας φιλος στο call και οχι μονο "Αντε ρε nooba νιωσε επιτελους νιωσε σου λεω.." μου ελεγε απο κει το εβγαλα.. Τα Χχ ειναι για το εφε δεν ειναι φιλακια..

Hideo accuracy 20% εισαι πολυ καλα εγω εχω 16.9% ποσταρε και τα αλλα στατιστικα μην ακους τι λεει ο Marvell...

jper75 ωραιες στρατηγικες σιγουρα θα τις δοκιμασω, M60 με acog ε..?? μου κινησες την περιεργεια..

Comment

Hideo accuracy 20% εισαι πολυ καλα εγω εχω 16.9% ποσταρε και τα αλλα στατιστικα μην ακους τι λεει ο Marvell... [/b]
                      Το ξερω οτι ειναι καλο το accuracy αλλα αν δωσω τα αλλα... θα πεσει γελιο
                      Θα τα ποσταρω ομως

Αντε με το καλο να σε δουμε στην παρεα μας στο COD4

Comment

Το ξερω οτι ειναι καλο το accuracy αλλα αν δωσω τα αλλα... θα πεσει γελιο
                        Θα τα ποσταρω ομως
                        [/b]
                        Πόσα μου δίνεις να μην τα βγάλω όλα στην φόρα; B) ;) Για να μαι στο κλίμα της εποχής θα φτιάξω DVD με τα στατιστικά σου και θα το βγάλω σε δημοπρασία

Comment

Πόσα μου δίνεις να μην τα βγάλω όλα στην φόρα; B) ;) Για να μαι στο κλίμα της εποχής θα φτιάξω DVD με τα στατιστικά σου και θα το βγάλω σε δημοπρασία
                          [/b]

Ειμαι καθαρος.
                          Ειμαι μετριος στα fps και το εχω πει απο την αρχη.μπλα μπλα...μπλα μπλα μπλα..ποσα θες?

Comment

Πάντως μου κάνει εντύπωση καθώς απ' οτι φαίνεται (απ' την συμμετοχή στην συζήτηση) απ' τα 125 μέλη του φόρουμ μόνο 4-5 φαίνεται να έχουν ασχοληθεί με το παιχνίδι που όχι μόνο πούλησε πάρα πολύ σε 360 / PC / PS3 αλλά θεωρείται και ένα απ' τα καλύτερα της χρονιάς

Βρε ξεκολλήστε λίγο από τα Νιντέντο και τα RPG μόνο να δείτε και κάτι παραπέρα!!!

Comment

Πάντως μου κάνει εντύπωση καθώς απ' οτι φαίνεται (απ' την συμμετοχή στην συζήτηση) απ' τα 125 μέλη του φόρουμ μόνο 4-5 φαίνεται να έχουν ασχοληθεί με το παιχνίδι που όχι μόνο πούλησε πάρα πολύ σε 360 / PC / PS3 αλλά θεωρείται και ένα απ' τα καλύτερα της χρονιάς

Βρε ξεκολλήστε λίγο από τα Νιντέντο και τα RPG μόνο να δείτε και κάτι παραπέρα!!!
                              [/b]

Όντως πολύ σωστό αυτό που λες Marvell

Πάντως με χάλασαν λίγο τα νέα που διάβαζα χτές στο ign και το gamespot.

Haze (Delayed)
                              Battlefield Bad Company (Delayed)
                              Killzone 2 (μάλλον από του χρόνου)
                              Mercenaries 2 (λένε για το καλοκαίρι τώρα)
                              GTA4 (ένας θεός ξέρει)

Όλα τα αναμενόμενα παιχνίδια πάνε πολύ πίσω. Τι γίνεται ρε γμτ?

Comment

Δεν είναι τόσο άσχημα. Οι καθυστερήσεις θα μας δώσουν την ευκαιρία να ασχοληθούμε με παιχνίδα που έχουν ήδη κυκλοφορήσει πριν τα Χριστούγεννα αλλά δεν είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε μέχρι τώρα (στην δική μου περίπτωση τα UT3, Time Crisis 4, GT5 Prologue που έχω παίξει σχετικά λίγο και το Uncharted που δεν έχω παίξει καθόλου. Και το Timeshift φαίνεται καλούτσικο αμα το βρω φτηνό θα το πάρω μάλλον).

Και μέχρι να έρθει το Haze θα βγούνε τα Devil May Cry 4 και Lost Planet (το οποίο αν και παλιό θα είναι μάλλον καλή αγορά αφού θα βγει σε χαμηλή τιμή) οπότε νομίζω δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα.

Λοιπόν, jper, unfeeling, hideo κλπ πάρτε UT3 να το στρώσουμε λίγο και εκεί ;)

Comment

Working...
                                X