Announcement

Collapse
No announcement yet.

Call of Duty 4: Modern Warfare

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Ο Μarvell ειναι noob σε ενα ακομα fps τι πρωτοτυπο.. στο resistance επαιρνε το LAARK και εδω P90 με juggernaut..

    Καταρχην ειμαι και εγω commander lvl 55 και θα κανω prestige ετσι για την ποζερια και γιατι μπορω... εφαγα πολυ χρονο και θυσιασα αρκετα το k/d ratio (ειμαι στο 0.92 αλλα θα το παω 1.50 ευκολα πλεον) για να κανω τα challenges των περισσοτερων οπλων γιατι ηθελα τα digital camouflage etc θα μπορουσα να εχω ratio ανω του 2.00 αν επαιρνα το sniper και καμπερονομουν η το M16 με stopping power που ειναι τα αγαπημενα μου οπλα και επαιζα με αυτο στο μυαλο μου.. anyway παμε στα classes τωρα:

    Παιζω συνηθως HQ και SnD γιατι ανεβαινεις level ευκολοτερα τα custom classes μου ειναι ετσι:

    All around:
    M16/red tiger camo
    red dot
    3X frags
    stopping power
    Deep penetration

    ειναι το class που χρησιμοποιω συχνοτερα στο HQ και γενικοτερα γιατι ειναι great all around... ;)

    Sniper:
    M40Α3/digital camo
    claymore X2
    Stopping power
    Iron lungs

    Αυτο χρησιμοποιω περισσοτερο για sniper βαζω claymores και καμπερονομαι, συνηθως τελειωνω με διψηφιο αριθμο kills και μονοψηφιο deaths.. ;) το πιο πρασφατο ηταν 26/7 στη bog.. ;) Αρχιζω να δοκιμαζω και το barrett .50 cal. αλλα μου φαινετε πολυ αστοχο μεχρι στιγμης και οχι τοσο δυνατο οσο επρεπε οποτε Μ40 FTW..

    Search and destroy:

    MP5/digital camo
    Silencer
    Bandolier
    UAV jammer
    Dead Silence

    Αυτο εχω για το search and destroy και works like a dream.. ;) κρυβεσαι στις γωνιες και δεν ξερουν απο που τους ερχεται..

    Αυτα ειναι τα στανταρ τα υπολοιπα αλλαζουν με τη διαθεση, τα 2 που εχω τωρα ειναι:

    Destroy:
    RPD
    Grip (replaces perk 1)
    stopping power η double tap
    last stand

    Αυτο ειναι για πολυ καταστροφη και trigger happy καταστασεις...

    Old school:
    M14/digital camo
    red dot η silencer
    Frags X3
    Stopping power
    Steady aim η deep penetration αναλογα την πιστα..

    Το Μ14 αρχιζει να γινεται το δευτερο αγαπημενο μου οπλο, αν και πολυ δυσχρηστο λογο recoil αν το συνηθισεις θες 2 γρηγορες βολες για να ριξεις καποιον και μια για headshot το δοκιμαζω και με σιγαστηρα που μειωνει το recoil της δευτερης βολης αλλα τα iron sights του ειναι χαλια οποτε μαλλον με red dot θα μεινω...

    kαμια φορα αν θελω να τη δω noobas βαζω:

    Noob:
    P90/digital camo
    Red dot
    3X frags
    double tap η stopping power
    steady aim

    Δεν υπαρχει καλυτερο για closed encounters αλλα ειναι λιγο cheap...

    Και ξαναλεω οτι το K/D ratio δε λεει τιποτα απλα δειχνει τον τροπο που παιζεις, μπορει εγω να θελω να κανω ολα τα challenges να κανω rush συνεχεια και να πειραματιζομαι με νεα οπλα και perks συνεχεια ενω καποιος αλλος να εχει καταληξει και να παιζει με τα ιδια συνεχεια.. ;)

    Comment


    • #17
      Ο Μarvell ειναι noob σε ενα ακομα fps τι πρωτοτυπο.. στο resistance επαιρνε το LAARK και εδω P90 με juggernaut.. [/b]
      Αυτός ξέρει πολλά για μένα, λες να είναι στην πραγματικότητα η γυναίκα μου και να γράφει απ' το άλλο δωμάτιο;

      Καταρχην ειμαι και εγω commander lvl 55 και θα κανω prestige ετσι για την ποζερια και γιατι μπορω... εφαγα πολυ χρονο και θυσιασα αρκετα το k/d ratio (ειμαι στο 0.92 αλλα θα το παω 1.50 ευκολα πλεον) για να κανω τα challenges των περισσοτερων οπλων γιατι ηθελα τα digital camouflage etc [/b]
      0.92 σε level 55;; Και εγώ έχω τελειώσει σχεδόν όλα τα challenges και έχω ξεκλειδώσει σχεδόν τα πάντα αλλά δεν έχω τόσο ρόμπα k/d

      Και ξαναλεω οτι το K/D ratio δε λεει τιποτα απλα δειχνει τον τροπο που παιζεις, μπορει εγω να θελω να κανω ολα τα challenges να κανω rush συνεχεια και να πειραματιζομαι με νεα οπλα και perks συνεχεια ενω καποιος αλλος να εχει καταληξει και να παιζει με τα ιδια συνεχεια.. ;)
      [/b]
      Το k/d λέει τα πάντα :icon_twisted: Έχεις γίνει μαλθακός με κάτι Gears of Wars και άλλες σαχλαμάρες που ασχολείσαι στο χαζοκούτι της Microsoft, για σοβαρέψου λίγο και πέσε και πέρνε online ώρες σε ποιο σοβαρά FPS Αλήθεια, το UT3 θα το πάρεις να παίξουμε καθόλου;

      Comment


      • #18
        Ναι lvl 55 με 3700 kills οχι 5500 παιζοντας search and destroy απο την αρχη ομως.. ;) Εχω digital camo(το αγαπημενο μου) και Acog scope για ολα τα οπλα πραγμα που σημαινει οτι εφαγα ποση ωρα να προσπαθω να κανω headshots με το χαζο G3 etc... για να παρω τα challenges του Μ14 και του G3 τελειωνα μερικες πιστες με 10kills/20deaths γιατι δε μπορεις να σημαδεψεις χωρις red dot με αυτα.. και κατι αλλο πολυ σημαντικο x360 players >>>> PS3 players ;) :icon_twisted: :icon_twisted:

        Τωρα ειμαι στο 0.93 sniper FTW!! σε καθε παιχνιδι ανεβαινω 0.1 στανταρ, πλεον εχω στανταρ 5 kills παραπανω απο deaths οσο ασχημα και αν παει το παιχνιδι, περιμενε εσυ και σου ερχομαι... :icon_twisted: :icon_twisted: μη με κανεις να το παρω και για το ps3 τωρα..

        Θα παρω unreal αν και δε νομιζω να ασχοληθω και πολυ λογο joypad PS3 περισσοτερο, με τα triggers δεν εχω προβλημα αλλα τα analog του τα θεωρω χαλια για FPS.. ;)



        Comment


        • #19
          Και ξαναλεω οτι το K/D ratio δε λεει τιποτα απλα δειχνει τον τροπο που παιζεις, μπορει εγω να θελω να κανω ολα τα challenges να κανω rush συνεχεια και να πειραματιζομαι με νεα οπλα και perks συνεχεια ενω καποιος αλλος να εχει καταληξει και να παιζει με τα ιδια συνεχεια.. ;)
          [/b]
          Καλά εγώ είμαι challenge freak.Μια φορά με είχε πιάσει το πείσμα μου και ήθελα να κάνω το "Misery Loves Company"(έτσι το έλεγαν νομίζω) που πρέπει να τρέχεις με τη βόμβα στο χέρι,να σκάσει πάνω στα μούτρα σου και να πάρεις μαζί σου ένα αντίπαλο,συνολικά δέκα φορές αν θυμάμαι καλά.Εκεί να δεις "uber" scores Γενικά ορισμένα challenges είναι πολύ δύσκολα,αλλά νιώθεις τρομερή ικανοποίηση όταν τα κάνεις(πυροβόλα με Deep Impact μέσα από μία επιφάνεια την Claymore ενός αντιπάλου η οποία πρέπει και να σκοτώσει και κάποιον...OMG και 3 LOL δηλαδή ).
          Μου αρέσει να τρώω μικρά παιδάκια.

          Comment


          • #20
            Mολις τερματησα το single στο hardened.Δεν μου φανηκε μικρο το παιχνιδι.Βεβαια δεν το ελιωσα με την μια αλλα επαιζα μ.ο 2-3 μερες την εβδομαδα απο λιγη ωρα.Ενταξει καταπληκτικο απο την αρχη μεχρι το τελος και εχοντας ασχοληθει δεκαδες ωρες με το αψογο(εκτος απο τα προβληματακια που δεν εχουν σχεση με το gameplay) online του,μπορω να πω με σιγουρια οτι δεν μετανιωνω ουτε στιγμη για αυτην την αγορα.

            Comment


            • #21
              Eκανα prestige εγω σημερα και εχασα τα παντα...

              Ξαναεφτασα lvl 21 και τωρα θα παιξω χωρις να κανω κανενα challenge(αν και ειναι εθιστικα ρε γμτ.. ) για να ανεβασω το K/D ratio(ειμαι 0.94 τωρα..) που δειχνει τα παντα και για να μη με κοροιδευει ο Marvell... ;) ;)

              Comment


              • #22
                Καλημέρα παιδιά! Είναι το πρώτο μου post στο site και φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι σε άλλο παιχνίδι από το COD4 Και εγώ φανατικός του είδους.

                Με τον Marvell έχουμε περάσει πολλές ώρες μαχόμενοι στην πρώτη γραμμή Από την εποχή του Resistance! Σύντροφε με ακούς?

                Ως προς τα στατιστικά έχουμε βαλθεί να ξεπεράσει ο ένας τον άλλο Στο resistance ήταν ο δάσκαλος και εγώ ο άτακτα κινούμενος noob Τώρα στο COD4 έχω ένα πολύ ελαφρύ προβάδισμα άλλα έρχεται δυναμικά να με φτάσει Αυτά μου κάνει ο ηλίας και δεν θα ξεκολλήσω ποτέ από το COD


                ως προς τα στατιστικά:


                kills: 17500 περίπου
                K/D ratio: 1.83
                kill streak: 30 (είχα την χαρά να βγάλω ένα FFA με 30-0)
                win streak: 40
                Level (1st prestige 44) Δυστυχώς μου έκανε μία τσαχπινιά το COD και χάθηκε έτσι απλά ένα ολόκληρο prestige μιας και όταν πάτησα για να ξεκινήσω το 2ο απλά με πήγε ξανά στην αρχή του 1ου

                Ως προς τις τακτικές που συνήθως χρησιμοποιώ αυτά δεν είναι και πολύ standar. Γενικώς μου αρέσει να δοκιμάζω διάφορους συνδιασμούς. Πάντως χρησιμοποιώ πολύ το MP5 με stopping power για πίστες που είναι κλειστές μαζί με martyrdome. Σε πιο ανοικτές πίστες μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το Μ4 με double tap αλλά τώρα τελευταία έχω αρχίσει να δοκιμάζω ένα συνδιασμό όπλων. Έχω 2 ζευγάρια (AK 47-red dot, M14-red dot) και (MP5 red dot, M16 red dot) και κυρίως το δεύτερο είναι αρκετα αποτελεσματικός συνδιασμός για στόχους σε μικρή και μεγάλη απόσταση. Το μόνο που πρέπει να συνηθίσει κανείς είναι να μπορεί γρήγορα να κάνει τις εναλλαγές των όπλων.
                Σε όλες τις επιλογές όπλων πάντα χρησιμοποιώ claymores από τις οποίες έχω μαζέψει άπειρα kills και με έχουν γλυτώσει από πάρα πολλά deaths. Για μένα είναι must γιατί πέρα από το ότι μπορείς να μαζέψεις kills, μπορείς να κόψεις την φόρα της αντίπαλης ομάδας όταν είσαι σε παιχνίδια domination η headquarters ενώ το πιό βασικό είναι ότι ακόμη και αν δεν χτυπήσεις τίποτα είναι ένα σύστημα προειδοποίησης. Ξέρεις ότι κάποιος σου έρχεται και δεν σε πιάνουν στον ύπνο!

                Πολύ θέλω να δοκιμάσω τον συνδιασμό UAV/JAM με σιγαστήρα και μειωμένο θόρυβο σε όλες τις classes που χρησιμοποιώ αλλά φοβάμαι ότι επειδή είμαι του στυλ Run & Gun μάλλον θα το μετανιώσω στο τέλος

                Ελπίζω να φτιάξουν κάποια στιγμή και τα sniper rifles πάντα ήταν η αγαπημένη μου επιλογή στο resistance αλλά στο COD υπάρχει μεγάλο προβλημα στο hit detection. Είχα δοκιμάσει να χτυπήσω με το Barret έναν αντίπαλο που ήταν ακίνητος από τα 5 μέτρα και αντί για headshot πήγε στο γάμο του καραγκιόζη!Τρία πουλάκια κάθονταν δηλαδή!


                Comment


                • #23
                  Κλάψ... Για κάποιο λόγο το k/d μου έχει κολλήσει γύρω στο 1.75 και δεν ανεβαίνει με τίποτα

                  Φυσικά δεν φταίω εγώ γι' αυτό. Οι άλλοι κλέβουν και το παιχνίδι έχει πρόβλημα στο hit detection

                  Πάντως πλέον παίζω μόνο με G36, silencer και UAV jammer, την έχω καταβρεί αφού είμαι πάντα εντελώς αόρατος στα ραντάρ. Και το red dot που νόμιζα οτι είναι απαραίτητο δεν μου λείπει καθόλου τώρα που δεν το έχω, silencer FTW!

                  Το έχω ψιλομετανιώσει που δεν άρχισα prestige αλλά τώρα που έχω φτάσει 7500 kills είναι λίγο αργά να το αρχίσω. Είχα ξενέρωσει και με την χαζομάρα που έγινε με τον jper που βρέθηκε από Αρχηγός ΓΕΣ κωλοφάνταρο μέσα σε μια μέρα μιας και του έσβησε το prestige που είχε κάνει.

                  Μιλώντας για τον jper είναι εγγύηση, ελάχιστα άτομα έχω βρει στα οποία να έχω τόση εμπιστοσύνη στο πεδίο της μάχης ;)

                  Comment


                  • #24
                    Κλάψ... Για κάποιο λόγο το k/d μου έχει κολλήσει γύρω στο 1.75 και δεν ανεβαίνει με τίποτα

                    Φυσικά δεν φταίω εγώ γι' αυτό. Οι άλλοι κλέβουν και το παιχνίδι έχει πρόβλημα στο hit detection

                    Πάντως πλέον παίζω μόνο με G36, silencer και UAV jammer, την έχω καταβρεί αφού είμαι πάντα εντελώς αόρατος στα ραντάρ. Και το red dot που νόμιζα οτι είναι απαραίτητο δεν μου λείπει καθόλου τώρα που δεν το έχω, silencer FTW!

                    Το έχω ψιλομετανιώσει που δεν άρχισα prestige αλλά τώρα που έχω φτάσει 7500 kills είναι λίγο αργά να το αρχίσω. Είχα ξενέρωσει και με την χαζομάρα που έγινε με τον jper που βρέθηκε από Αρχηγός ΓΕΣ κωλοφάνταρο μέσα σε μια μέρα μιας και του έσβησε το prestige που είχε κάνει.

                    Μιλώντας για τον jper είναι εγγύηση, ελάχιστα άτομα έχω βρει στα οποία να έχω τόση εμπιστοσύνη στο πεδίο της μάχης ;)
                    [/b]

                    Αυτά μου λέει συνέχεια ο Marvell οτί έχει κολλήσει το K/D του και όταν τον ξαναβλέπω είναι 0.10 πιο πάνω από την προηγούμενη φορά!

                    Τhanks για τα καλά σου λόγια Ηλία Και εγώ έχω να πώ τα ίδια και ακόμη περισσότερα Με τον Marvell στο πλευρό σου ξέρεις οτί ακομή και όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά στο game είναι πάντα εκεί να κάνει την διαφορά και να το πάρει όλο το game πάνω του.

                    Πάντως σαν Έλληνες έχουμε πολλές δυνατότητες στο online gaming αλλά το βασικό μας πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε (και σε αυτό!) καλή οργάνωση. Υπάρχουν πολλοί έλληνες που είναι κανονικά φονιάδες Ομώς πρέπει να μάθουμε να λειτουργούμε πιό αποτελεσματικά και σαν ομάδα και όχι μόνο σαν μονάδες. Εκεί υπάρχει η μεγάλη μας διαφορά με ομάδες του εξωτερικού.

                    (Και κάτι άσχετο σχετικά με τα claymores). Γενικά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα που γνωρίζει κανείς τις πίστες και τα "αδύνατα" σημεία τους όλοι λίγο πολύ ξέρουμε που είναι "λογικό" να μπουν claymores. Και αν είναι να τις χρησιμοποιήσεις σαν άμυνα τότε τις βάζεις σε θέσεις κλειδιά που σχεδόν όλοι οι έμπειροι παίχτες γνωρίζουν ότι πρέπει να τις περιμένουν. Οπότε λειτουργούν σαν άμυνα και προειδοποίηση.

                    Πάντως αν κανείς πάει για kills και δεν έχει σκοπό να μείνει εκεί που θα τις τοποθετήσει καλό είναι να πιάνεις στον ύπνο τον αντίπαλο. Πολλές φορές όσο και έμπειρος να είναι ένας παίχτης κάπου έχει μάθει ότι μέχρι ένα σημείο δεν έχει claymores και αρχίζει να κοιτάει όταν είναι να μπεί σε δωμάτιο ή σκάλα ή σε sniper points. Οπότε πολλές φορές είναι περισσότερο αποτελεσματικές όταν δεν τις περιμένουν. Π.χ. σε σημεία που δεν φαίνονται καλά και είναι π.χ. στην μέση ένος δρόμου (γενικώς σε περάσματα) Ειδικά σε ορισμένες πίστες με γρασίδι ή ξερόχορτα είναι ιδανικές τοποθεσίες για να αιφνιδιάσεις τον αντίπαλο. Αν το συνδιάσεις με το αν είναι σε σημείο με σκιά ή στον ήλιο (οπότε δεν φαίνονται σχεδόν καθόλου και οι αισθητήρες - κοκκινες γραμμες) το μόνο που προλαβαίνουν να ακούσουν είναι το clik

                    Comment


                    • #25
                      Τα claymore είναι πολύ καλή φάση, ειδικά σε headquarters αλλά όσες φορές προσπάθησα να παίξω με αυτά με σκοτωναν πάντα την στιγμή που έσκυβα να τα βάλω

                      Την έχω βρει έτσι και αλλιώς με τα 3 frag grenades - τα πετάς στον γάμο του καραγκιόζη και ελπίζεις για το καλύτερο - noob heaven B)

                      Comment


                      • #26
                        Τα claymore είναι πολύ καλή φάση, ειδικά σε headquarters αλλά όσες φορές προσπάθησα να παίξω με αυτά με σκοτωναν πάντα την στιγμή που έσκυβα να τα βάλω

                        Την έχω βρει έτσι και αλλιώς με τα 3 frag grenades - τα πετάς στον γάμο του καραγκιόζη και ελπίζεις για το καλύτερο - noob heaven B)
                        [/b]

                        Δεν είναι σπαστικό όταν συμβαίνει αυτό? παντώς παίζει και η άλλη φάση να βάζεις claymore και μισό δευτερόλεπτο μετά να την τρώει στα μούτρα κάποιος!

                        xaxa οντώς και ειδικά συνδιασμένες 3 frag grenades με sonic boom κατεδαφίζεις κανονικά τα πάντα έτσι

                        Ηλία έχει μήπως δοκιμάσει συνδιασμό sonic boom και RPG?

                        Comment


                        • #27
                          Xaireto ton stratigo (esto upostratigo) arxigo tou ges jper B)
                          xathikame ligo re giani!
                          i alithia einai pos epagkelmaties san tous jper kai marvell diskola sinantas kai sigoura ego den prokeite pote na gino pro san kai aftous afou spania exo tin dinatotita na eimai online kathimerines para kirios savat/ka an den exo pali douleia alla etsi kai alios to thema fps to exoun spoudasei ligo.
                          Alithia giani prepei na ertheis kai sto unreal siga siga ;)

                          Comment


                          • #28
                            Το sonic boom το είχα δοκιμάσει μια εποχή αλλά δεν είδα να σκοτώνω περισσότερο κόσμο με τις χειροβομβίδες μου Γενικά perks όπως sonic boom, juggernaut, stopping power δεν βλέπω να κάνουν καμία διαφορά <_< Το μόνο που μου φαίνεται οτι πραγματικά δουλεύει είναι το UAV jammer.

                            RPG δεν χρησιμοποιώ καθόλου καθώς αλλού το στοχεύεις και αλλού πηγαίνει Αχ, που είναι οι χρυσές εποχές του LAARK που πήγαινε συστημένο εκεί που το στελνες... :wub:

                            Comment


                            • #29
                              a nai ksexasa na po......o nickolas82 eimai


                              ksero ksero eimai liiiiiiiiiiiiigo offftopic

                              telos

                              Comment


                              • #30
                                a nai ksexasa na po......o nickolas82 eimai
                                ksero ksero eimai liiiiiiiiiiiiigo offftopic

                                telos
                                [/b]

                                ελα ρε συ nick καλησπέρα φίλε&#33; ρε συ μην τα παραλές&#33; όσες φορές σε είχαμε κατά λάθος αντίπαλο μιά χαρά μας καθάριζες αυτό που λές με το online είναι όντως σημαντικό γιατί αν το αφήσεις για κάποιο καιρό ένα game σε αφήνει και αυτό

                                Σχετικά με το Unreal αναμένω να εμφανιστεί στην τοπική αγορά


                                Τελικά το καλύτερο όπλο για silencer πιστέυεις ότι είναι το G36 Marvell? Πάντως σαν σκόπευτρο έχει καλό έτσι ώστε να μην θέλεις red dot. Από δύναμη δεν ξέρω αν τα πάει καλα.

                                Comment

                                Working...
                                X