Ο Μarvell ειναι noob σε ενα ακομα fps τι πρωτοτυπο..
στο resistance επαιρνε το LAARK και εδω P90 με juggernaut..
Καταρχην ειμαι και εγω commander lvl 55 και θα κανω prestige ετσι για την ποζερια και γιατι μπορω...
εφαγα πολυ χρονο και θυσιασα αρκετα το k/d ratio (ειμαι στο 0.92 αλλα θα το παω 1.50 ευκολα πλεον) για να κανω τα challenges των περισσοτερων οπλων γιατι ηθελα τα digital camouflage etc θα μπορουσα να εχω ratio ανω του 2.00 αν επαιρνα το sniper και καμπερονομουν η το M16 με stopping power που ειναι τα αγαπημενα μου οπλα και επαιζα με αυτο στο μυαλο μου.. anyway παμε στα classes τωρα:
Παιζω συνηθως HQ και SnD γιατι ανεβαινεις level ευκολοτερα τα custom classes μου ειναι ετσι:
All around:
M16/red tiger camo
red dot
3X frags
stopping power
Deep penetration
ειναι το class που χρησιμοποιω συχνοτερα στο HQ και γενικοτερα γιατι ειναι great all around... ;)
Sniper:
M40Α3/digital camo
claymore X2
Stopping power
Iron lungs
Αυτο χρησιμοποιω περισσοτερο για sniper βαζω claymores και καμπερονομαι, συνηθως τελειωνω με διψηφιο αριθμο kills και μονοψηφιο deaths.. ;) το πιο πρασφατο ηταν 26/7 στη bog.. ;) Αρχιζω να δοκιμαζω και το barrett .50 cal. αλλα μου φαινετε πολυ αστοχο μεχρι στιγμης και οχι τοσο δυνατο οσο επρεπε οποτε Μ40 FTW..
Search and destroy:
MP5/digital camo
Silencer
Bandolier
UAV jammer
Dead Silence
Αυτο εχω για το search and destroy και works like a dream.. ;) κρυβεσαι στις γωνιες και δεν ξερουν απο που τους ερχεται..
Αυτα ειναι τα στανταρ τα υπολοιπα αλλαζουν με τη διαθεση, τα 2 που εχω τωρα ειναι:
Destroy:
RPD
Grip (replaces perk 1)
stopping power η double tap
last stand
Αυτο ειναι για πολυ καταστροφη και trigger happy καταστασεις...
Old school:
M14/digital camo
red dot η silencer
Frags X3
Stopping power
Steady aim η deep penetration αναλογα την πιστα..
Το Μ14 αρχιζει να γινεται το δευτερο αγαπημενο μου οπλο, αν και πολυ δυσχρηστο λογο recoil αν το συνηθισεις θες 2 γρηγορες βολες για να ριξεις καποιον και μια για headshot το δοκιμαζω και με σιγαστηρα που μειωνει το recoil της δευτερης βολης αλλα τα iron sights του ειναι χαλια οποτε μαλλον με red dot θα μεινω...
kαμια φορα αν θελω να τη δω noobas βαζω:
Noob:
P90/digital camo
Red dot
3X frags
double tap η stopping power
steady aim
Δεν υπαρχει καλυτερο για closed encounters αλλα ειναι λιγο cheap...
Και ξαναλεω οτι το K/D ratio δε λεει τιποτα απλα δειχνει τον τροπο που παιζεις, μπορει εγω να θελω να κανω ολα τα challenges να κανω rush συνεχεια και να πειραματιζομαι με νεα οπλα και perks συνεχεια ενω καποιος αλλος να εχει καταληξει και να παιζει με τα ιδια συνεχεια.. ;)
στο resistance επαιρνε το LAARK και εδω P90 με juggernaut..
Καταρχην ειμαι και εγω commander lvl 55 και θα κανω prestige ετσι για την ποζερια και γιατι μπορω...
εφαγα πολυ χρονο και θυσιασα αρκετα το k/d ratio (ειμαι στο 0.92 αλλα θα το παω 1.50 ευκολα πλεον) για να κανω τα challenges των περισσοτερων οπλων γιατι ηθελα τα digital camouflage etc θα μπορουσα να εχω ratio ανω του 2.00 αν επαιρνα το sniper και καμπερονομουν η το M16 με stopping power που ειναι τα αγαπημενα μου οπλα και επαιζα με αυτο στο μυαλο μου.. anyway παμε στα classes τωρα:Παιζω συνηθως HQ και SnD γιατι ανεβαινεις level ευκολοτερα τα custom classes μου ειναι ετσι:
All around:
M16/red tiger camo
red dot
3X frags
stopping power
Deep penetration
ειναι το class που χρησιμοποιω συχνοτερα στο HQ και γενικοτερα γιατι ειναι great all around... ;)
Sniper:
M40Α3/digital camo
claymore X2
Stopping power
Iron lungs
Αυτο χρησιμοποιω περισσοτερο για sniper βαζω claymores και καμπερονομαι, συνηθως τελειωνω με διψηφιο αριθμο kills και μονοψηφιο deaths.. ;) το πιο πρασφατο ηταν 26/7 στη bog.. ;) Αρχιζω να δοκιμαζω και το barrett .50 cal. αλλα μου φαινετε πολυ αστοχο μεχρι στιγμης και οχι τοσο δυνατο οσο επρεπε οποτε Μ40 FTW..
Search and destroy:
MP5/digital camo
Silencer
Bandolier
UAV jammer
Dead Silence
Αυτο εχω για το search and destroy και works like a dream.. ;) κρυβεσαι στις γωνιες και δεν ξερουν απο που τους ερχεται..
Αυτα ειναι τα στανταρ τα υπολοιπα αλλαζουν με τη διαθεση, τα 2 που εχω τωρα ειναι:
Destroy:
RPD
Grip (replaces perk 1)
stopping power η double tap
last stand
Αυτο ειναι για πολυ καταστροφη και trigger happy καταστασεις...
Old school:
M14/digital camo
red dot η silencer
Frags X3
Stopping power
Steady aim η deep penetration αναλογα την πιστα..
Το Μ14 αρχιζει να γινεται το δευτερο αγαπημενο μου οπλο, αν και πολυ δυσχρηστο λογο recoil αν το συνηθισεις θες 2 γρηγορες βολες για να ριξεις καποιον και μια για headshot το δοκιμαζω και με σιγαστηρα που μειωνει το recoil της δευτερης βολης αλλα τα iron sights του ειναι χαλια οποτε μαλλον με red dot θα μεινω...
kαμια φορα αν θελω να τη δω noobas βαζω:
Noob:
P90/digital camo
Red dot
3X frags
double tap η stopping power
steady aim
Δεν υπαρχει καλυτερο για closed encounters αλλα ειναι λιγο cheap...
Και ξαναλεω οτι το K/D ratio δε λεει τιποτα απλα δειχνει τον τροπο που παιζεις, μπορει εγω να θελω να κανω ολα τα challenges να κανω rush συνεχεια και να πειραματιζομαι με νεα οπλα και perks συνεχεια ενω καποιος αλλος να εχει καταληξει και να παιζει με τα ιδια συνεχεια.. ;)
).

Comment