http://uk.ign.com/videos/2012/09/01/...14-minute-demo
Πάρτε extended gameplay demo να ξεχάσετε και πως σας λένε!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Collapse
X
-
Εγώ θα το πάρω στο PS3 σεβόμενος την ιστορία του. ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!! Θα δω επικές μάχες πάλι!
Leave a comment:
-
Οπότε μιλάμε για bigboss λογικά ε?Σχετίζεται με άτομα από τοpeace walker
Ένα ευχάριστο νέο είναι ότι θα το παίξουμε και στο xbox360.Επιτέλους!
Leave a comment:
-
ρε ασχετοι οταν ο snake φορουσε τα Night Vision Goggles πριν 15 χρονια δεν υπηρχε τοτε καν splinter cell και sam fisher . και οταν βγηκε το splinter cell κανενας πουστης δεν ειπε το αντιθετο. α ναι το παραδεχτηκε η καριολα η Jade .
ΒΕΝΤΟΥΖΑ
Leave a comment:
-
Θεωρητικα πρεπει να ειναι sequel του Peace Walker κρινοντας απο την στολη και το σημα στον ωμο (Army Without Borders). Οποτε μιλαμε για τον Big Boss και δεκαετια του 70...Πού τοποθετείται χρονικά? Αν θυμάμαι καλά στο 4 ο Snake ήταν μονόφθαλμος πειρατής με μουστάκι και γκρίζα μαλλιά, εδώ είναι παιδαρέλι.
Leave a comment:
-
Από την ώρα που είδα το νέο,έχω ένα ηλίθιο χαμόγελο και δεν φεύγει με τίποτα διάολε.
Leave a comment:
-
Πού τοποθετείται χρονικά? Αν θυμάμαι καλά στο 4 ο Snake ήταν μονόφθαλμος πειρατής με μουστάκι και γκρίζα μαλλιά, εδώ είναι παιδαρέλι.
Α, και επίσης πολύ Commander Shepard στο Mass Effect 3 η πόζα...
Leave a comment:
-
Μου αρέσει που με το 4 έκλεισε η σειρά.Τέλος πάντων,hyped,παρακολουθούμε το παιχνίδι και βλέπουμε.Ο Kojima παρόλο που έχει τραβήξει την ιστορία τους όσο δεν πάει δεν μας έχει δώσει παρά μόνο καλά παιχνίδια.
Α ρε ground,έχουμε παγκόσμια αποκλειστικότητα λέμε!
Leave a comment:
-
Έχει σημασία πλέον το σενάριο σε αυτή τη σειρά;Originally posted by paixtisEEE???Πώς είναι έτσι??Για Sam Fisher μου κάνει?Το video δεν έγινε leak ακόμη??Ούτε μια εικόνα??Περίεργο??Ποιος snake θα΄ναι??Δεν ξέρουμε ακόμη ε??
Ας κάνουν εκεί ένα τέρμα εμπορικό αλλά καλό gameplay-wise game να ηρεμήσουμε.
Leave a comment:
-
Open-world Metal Gear ακούγεται ενδιαφέρον.
Και, επιτέλους, η σειρά γίνεται multiplatform.
Leave a comment:
-
EEE???Πώς είναι έτσι??Για Sam Fisher μου κάνει?Το video δεν έγινε leak ακόμη??Ούτε μια εικόνα??Περίεργο??Ποιος snake θα΄ναι??Δεν ξέρουμε ακόμη ε??
Leave a comment:
Leave a comment: