Announcement

Collapse
No announcement yet.

Little Big Planet

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

LittleBigPlanet
    Sackboy Documentary
    http://www.gametrailers.com/player/39778.html

Comment

Μπήκα στην Ευρωπαϊκή beta!! Έδινε κλειδιά το IGN. Την κατέβασα και τώρα την κάνω install. Περισσότερα σύντομα.

Comment

Μπήκα στην Ευρωπαϊκή beta!! Έδινε κλειδιά το IGN. Την κατέβασα και τώρα την κάνω install. Περισσότερα σύντομα.
        [/b]
        Έχω και εγώ την beta εδώ και μια βδομάδα, casual παιχνίδι γενικά αλλά έχει ψιλοπλάκα. Με την ευκαιρία, το Βρετανικό Official Playstation Magazine που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες έχει δωρεάν κωδικό για LBP Kratos skin :blink:

Comment

Eμενα μου εδιναν κλειδι(ενας φιλος) και δεν το πηρα .
          Θελω να το δω μια και καλη με την αγορα του κανονικου παιχνιδιου.Τι τωρα τι σε 15 μερες..

Comment

Kαι εγω ειμαι στην beta ! καλα η δημιουργηκοτητα ορισμενων δν εχει ορια κριμα που θα χαθουν αυτες οι πιστες μολις τελειωσει η beta

Aντρέας Παγουλάτος

Comment

IGN review 9.5
              http://ps3.ign.com/articles/919/919111p6.html

Comment

loool

Comment

Kαι εγω ειμαι στην beta ! καλα η δημιουργηκοτητα ορισμενων δν εχει ορια κριμα που θα χαθουν αυτες οι πιστες μολις τελειωσει η beta
                  [/b]
                  Οι πίστες θα παραμείνουν στους servers μετά το τέλος της beta. Έχει ήδη επιβεβαιωθεί αυτό από την media molecule.

Comment

Βαθμολογιες μεχρι στιγμης.
                    <div class='quotetop'></div>
                    Official Playstation Magazine UK - 10/10
                    Maxi Consolas - 100%
                    Gameplayer - 10/10
                    Total Video Games - 10/10
                    GamePro - 5/5
                    IGN UK - 9.7
                    Computer and Video Games - 9.6
                    Meristation - 9.5
                    IGN - 9.5
                    Play.tm - 93%
                    IGN AU - 9.2
                    EuroGamer - 9/10
                    VideoGamer.com - 9/10
                    Kikizo - 9/10[/b]
                    Το βρηκα χθες Αμερικανικο και σκεφτομουν σοβαρα να το αγορασω αλλα τελικα μαλλον θα περιμενω το Ευρωπαικο.Μου αρεσει και το eu cover καπως περισσοτερο.

Comment

Ας ζωντανέψω το thread. Με αφορμή με διάλογο με τον Evans- που περιλάμβανε ένα περιστατικό με αυτοκίνητο, Sackboy Snake etc - ειπα να το ξεκινήσω για να ξεκλειδώσω το online mode.

Οκ το ξεκλείδωσα και έπαιξα τον πρώτο πλανήτη... Δεν ξέρω αλλά μόλις ειδικά ξεκλείδωσα και το online τμήμα και ασχολήθηκα με το no1 lvl που έφτιαξε user- Ιάπωνας τι άλλο- έπιασα τον εαυτό μου να είναι με ένα χαζό χαμόγελο ενώ παράλληλα σκεφτόμουν το άπειρο replay value αλλά και το τέλειο co-op που μπορεί να προσφέρει. Πρώτη φορα η λέξη επαναστατικό ταιριάζει τόσο πολύ σε game που έπαιξα. Ειλικρινά κάθε platform fan πρέπει να ασχοληθεί με τον τίτλο... Ίσως ο τίτλος της νέας γενιάς για μένα εως τώρα... Πάω να συνέλθω
                      «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Χαιρομαι που σου αρεσε Burai_Fighter.Kαι φυσικα συμφωνω με το ποστ σου.Αν εχεις διαθεση να ασχοληθεις και με το create mode(αφου παρεις ολα τα stickers-materials απο το story) πραγματικα δεν τελειωνει το παιχνιδι.

Comment

Ένα ακόμα sackboy στην παρέα . Πόσο καλά θα περάσουμε γμτ με αυτό το παιχνίδι. Χαίρομαι πάρα πολύ που το πήραν μερικά ακόμα άτομα και μπορούμε να το λιώσουμε .

Comment

Τώρα που είμαστε όλοι στις "βάσεις" μας κανονίζουμε κανά παιχνιδάκι lbp; Άντε γιατί σκουριάσαμε!!! Μία τετράδα μαζευόμαστε εύκολα.

Comment

Εγω μπαινω σχεδον καθημερινα,οποτε ειμαι μεσα αν κανονισουμε κατι.

Btw βγηκε το Creator Pack 1 το οποιο περιλαμβανει καποια καινουρια πραγματα με το σημαντικοτερο κατ'εμε να ειναι το τριτο κατα σειρα.Το πακετο το κατεβαζεις δωρεαν.

-Tetherless Jetpacks
                              -Infinite Lives Checkpoint
                              -Object that can change the time of day, lighting, etc.
                              -Object that disables the Jetpack and Paintinator.
                              -Pistons, strings, and the like can be made invisible.
                              -Switches now have angular activation options.

Comment

Με όλα αυτά οι πίστες θα γίνουν ακόμα καλύτερες, πολλοί περιορισμοί θα χαθούν και φυσικά η δημιουργικότητα κάποιων θα φτάσει στο Θεό. Άντε να δούμε τι θα δούμε. Ήδη οι πίστες είναι πολύ πιο περίπλοκες και ενδιαφέρουσες από τις παλιότερες. Με εναλλαγή του φωτισμού τα πράγματα γίνονται πολύ καλύτερα.

Comment

Working...
                                X