Announcement

Collapse
No announcement yet.

Torchlight II

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Torchlight II

Εντάξει δεν έχω και πολλά να πω, δεν νομίζω ότι το παιχνίδι σηκώνει και ιδιαίτερη ανάλυση, το topic πιο πολύ το άνοιξα γιατί θεωρώ ντροπή να μην υπάρχει. To παιχνίδι είναι το diablo II του 2012, αγοράστηκε χθες και έχουμε καεί στο multi με ένα φιλαράκι. Τις ευχαριστίες μου στον Titus που μου άνοιξε τα μάτια

Γιατί έκοβα το κεφάλι μου πως υπήρχε θέμα? Τέλος πάντων. Αν και το έχω αγοράσει δεν έχω ασχοληθεί ούτε λεπτό, αλλά μετά τα μέσα Δεκέμβρη θα σας κάνω παρέα στο multi. Συμφωνα με τα όσα έχω ακούσει είναι άπαιχτο...
    Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Ελπίζω να έχουμε απεξαρτηθεί μέχρι τότε

Comment

Το πρώτο torchlight ήταν απίστευτο,το 2 θα το έχω στα υπόψιν,αν το πάρω θα σας στείλω για να κανονίσουμε κανένα multi.Πάντως λένε ότι το 2 έχει τρελό περιεχόμενο και τεράστιο replay value και αυτά μόνο με 20 ευρώ...

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
        In Matsuno we trust.

Comment

Έχω βάλει εδώ και καμιά βδομάδα πάλι το Torchlight 2 για να ασχοληθώ με mods. Για προπόνηση παίζω ένα σκέτο campaign και μετά θα πάω στα πιο εξεζητημένα, για να απολαύσω και τις βελτιώσεις της πολύ αποτελεσματικής modding community.

Είχα ασχοληθεί και παλιότερα και ομολογώ πως δε μου είχε κάνει καλή εντύπωση. Όπως το Torchlight 1 το λάτρεψα γιατί ήταν το Diablo 1 σαν αίσθηση, το Torchlight 2 δε μου άρεσε γιατί είχα σιχαθεί το Diablo 2. Από τότε βέβαια πέρασε πολύ νερό στο μύλο του είδους, με πολλά hack 'n' slash, Diablo 3/4, πάνω απ'όλα το Path of Exile. Το παιχνίδι στέκεται καλά ακόμα και σήμερα για έναν οπαδό του είδους, αν και προφανώς πατάει σε παλιότερες νόρμες και ο ρυθμός είναι πιο αργός και τα mechanics αναμενόμενα κάπως πιο φτωχά (ας είναι καλά το community). Τα πράγματα που με ενοχλούσαν παλιότερα δε με ενοχλούν τόσο εδώ. Υπάρχουν όλα όσα έχουν καθιερωθεί πλέον: sockets, sets, enchantments, customisation, gambling, charges κλπ. Από το itemisation και μόνο βλέπεις τις διάφορες επιλογές με άλλες classes η φιλοσοφίες. Αν κάτι δεν αξιοποιείται πολύ είναι το ΑοΕ.

Είναι δύο σημεία πάντως που ακόμα και τώρα μου σπάνε τα νεύρα. Το πρώτο είναι τα θεόχαζα, ανούσια bosses που έχουν μια μπάρα HP ΝΑ, τα βαράς ΜΙΑ ΩΡΑ με kiting και σκυλοβαριέσαι. Το δεύτερο είναι πως το παιχνίδι παίζεται σχεδόν αποκλειστικά με ranged builds. Έχω φτιάξει Engineer που τα πήγαινε αρκετά καλά σε elite δυσκολία με τα mobs και στο πρώτο σοβαρό boss απλά δε μπορούσε να μείνει κοντά και να ρίξει ξύλο. Αυτό το θυμάμαι και από παλιότερα και καθώς παίζω συνήθως melee με είχε αποθαρρύνει πολύ. Συνεχίζει να ισχύει, και το θεωρώ μεγάλο μείον, αλλά ο Engineer μου τώρα έχει κανόνι και δεν κολλά πουθενά.

Πολύ ωραίο παιχνιδάκι, αν θέλετε κάτι στιβαρό, ποιοτικό, εθιστικό και τόσο-όσο περίπλοκο, δύσκολο, βαρύ κλπ ακόμα και τώρα στέκεται επάξια. Σίγουρα πολύ καλύτερο από τα σύγχρονα Diablo, καλύτερο από τα Van Helsing, αρκετά κατώτερο από το Path of Exile. Τα mods το βελτιώνουν ΠΑΡΑ πολύ και είναι απλό να βρεις καλές συλλογές.
          Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Working...
          X