Announcement

Collapse
No announcement yet.

Destiny (Bungie)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Enpsty
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Εγώ διαβάσα ρηβιού χτες,που γράφει πως ο τίτλος ξεκινάει από το 20ο επίπεδο και εκεί αλλάζει όλος ο τίτλος.Οπότε μην παίρνετε σοβαρά τις κριτικές της 1 ημέρας.
    Τα περισσότερα reviews και γνώμες που διαβάζω πάντως λένε το αντίθετο. Ότι μέχρι το 20 είναι ενδιαφέρον, αλλά μετά γίνεται αρκετά βαρετό.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Εγώ διαβάσα ρηβιού χτες,που γράφει πως ο τίτλος ξεκινάει από το 20ο επίπεδο και εκεί αλλάζει όλος ο τίτλος.Οπότε μην παίρνετε σοβαρά τις κριτικές της 1 ημέρας.

Ναι Roronoa,δε βγήκε για υπολογιστή,άνθρακας ο θησαυρός.Έτσουξε το φτύσιμο από τη Bungie;
    Ramparter ετοιμάσου εσύ να αποθεώσεις το Splatoon.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    lololol αυτα βλεπω κι αναρωτιεμαι ξεχασε η Bungie να φτιαχνει games ή μηπως ειχαμε δικιο οσοι λεγαμε οτι και τα Halo δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο;
    Η σημασία του Halo είναι πλέον αδιαμφισβήτητη: αποδείχθηκε το πλέον καθοριστικό παιχνίδι του είδους του. Τα sequels πάτησαν πάνω στην καλή συνταγή με πετυχημένες προσθήκες. Απο το Halo 4 και έπειτα υποθέτω, αλλάζει το πράγμα, μπορείς να πεις πως είναι άλλο ένα αξιόλογο franchise του συρμού.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Το GameSpot του έβαλε 6/10. Δείτε και τα comments από κάτω.

Βασικά απότι κατάλαβα το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι είναι repetitive. Ιστορία αδιάφορη, όμως όπλα και gameplay μια χαρά. Στα ματια μου φαίνεται ποιοτικό και πιστεύω είναι, όμως αν όντως είναι επαναλαμβανόμενο ίσος το βρω βαρετό.

Υπάρχουν Halo fans που δεν το πήραν σαν διαμαρτυρία του ότι μοιάζει υπερβολικά με Halo, και από την άλλη υπάρχουν SONY fanboys που ξαφνικά τους άρεσε Halo-like game μονο και μονο επειδή κυκλοφόρησε στην κονσόλα τους.

Για το αν τα Halo δεν ήταν ποτε κάτι το ιδιαίτερο δεν νομίζω να υπάρχει θέμα, ούτε καν σαν αστείο.

Θα πάω σήμερα στον ξάδερφο μου να το δοκιμάσω.

Πάντως ακόμα τα raids δεν βγήκαν όπως λέει και στο review, και γενικά το παιχνίδι φαίνεται να έχει πολύ ψωμί μπροστά του.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    lololol αυτα βλεπω κι αναρωτιεμαι ξεχασε η Bungie να φτιαχνει games ή μηπως ειχαμε δικιο οσοι λεγαμε οτι και τα Halo δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο;

Leave a comment:

• Roronoa
    replied
    Εχει και ενα 75αρι στο metacritic, απο οτι καταλαβα ανθρακας ο θυσαυρος.
    Τα λεφτα που επενδυσαν παντως πιστευω θα τα βγαλουν, εκαναν τοσο πολυ διαφήμιση που το παιχνιδι πουλησε πολυ καλα. Αν βγαλουν και στο μελλον ενα destiny 2 και το βελτιωσουν σε στυλ assasins creed 2 μπορει και να εχουν το επομενο μεγαλο fanchise τους.
    Αυτη η γενια θα ειναι η γενια των MMO στις κονσολες

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Originally posted by Aion View Post
    Γιατί ρε? Κατά μέσο ορο 9 δεν του βάζουν? Και με μια ματια που του έριξα φαίνεται παιχνιδάρα (Halo κλώνος μεν, αλλα παιχνιδάρα). Πρωτοπορεί, FPS + MMO, το κάνει καλά απότι φαίνεται.
    Απο έξι reviews στο gamerankings βγαίνει μέσος όρος 76%, βαθμός όχι κακός αλλά ούτε και αντιπροσωπευτικός του "πιο φιλόδοξου τίτλου στην ιστορία", όπως ονομάστηκε από πολλούς. Το review του Escapist για παράδειγμα είναι ιδιαίτερα καυστικό:

It's somewhat ironic that Bungie makes a big deal about how "alive" Destiny is, because of all the games I've played recently, few feel quite so static and cold. Indeed, the overly hyped deal between Halo's creators and Activision has been home to all manner of pretentious attempts to call an orange a banana - it's not an MMO, it's a "shared-world shooter" in a "mythic science fiction" universe. Except it's not really those things. At its core, Destiny is an MMO, in a derivative science fiction universe.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Εγώ πάντως το σκέφτηκα να το αγοράσω το PS4 για να ασχοληθώ, αν και ξέρω ότι τελικά δε θα το κάνω .

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Γιατί ρε? Κατά μέσο ορο 9 δεν του βάζουν? Και με μια ματια που του έριξα φαίνεται παιχνιδάρα (Halo κλώνος μεν, αλλα παιχνιδάρα). Πρωτοπορεί, FPS + MMO, το κάνει καλά απότι φαίνεται.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Φαίνεται πως η τακτική της Bungie να διαφημίζει υπέρ το δέον τους τίτλους της, γυρίζει μπούμερανγκ. Τα λίγα μέχρι τώρα reviews δεν είναι τόσο ενθαρρυντικά, μιας και οι κριτικοί σπανίως ψαρώνουν με hype χωρίς περιεχόμενο. Σε αντίθεση βέβαια με τους καταναλωτές, προς όφελος των εταιρειών.
    Όπως και να'χει, εάν ζει η κληρονομιά του Halo κάπου, τότε θα ζει στο Destiny.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Πόσο fail είναι να κάνει η bungie mmo λέω μετά τα halo
    Γιατι?

Με την beta δεν ασχοκηθηκα αλλα εχω παρακολουθησει (Vaynard style) και εγω τον τιτλο. Προσωπικα η αισθητικη και ο κοσμος που εχω δει μεχρι στιγμης μου αρεσουν παρα πολυ. Εχω διαβασει αρκετα παραπονα (respawning, μια περιοχη ανα πλανητη, κατα ποσο οι κοσμοι ειναι αδειοι η εχουν κατι παραπανω να κανεις) αλλα γενικα περιμενω πολυ τον τιτλο και μενει να δουμε αν η Bungie θα καταφερει να δεσει καλα ολα τα υλικα μιας και μπλεκονται πολλα ειδη gameplay εσωτερικα.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Εμένα προσωπικά δεν με ελκύει η ιδέα ενός mmo fps.Αν το destiny καταφέρει να με τραβήξει ελέω bungie θα το παραδεχτώ!Ποιο νεύμα δεν έπιασα ακριβώς?

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Αστο Paiktis δεν το έπιασες το νεύμα μου. Όσον αφορά την προσέγγιση του Destiny, το ενδιαφέρον του κόσμου είναι μεγάλο και αν καταφέρει να πουλήσει πολύ μην αναρωτηθείς μετά το πως και γιατί η Bungie ακολούθησε μία τέτοια πορεία.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Αν είναι καλό δε βλέπω το λόγο να έχουμε παράπονο.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Πόσο fail είναι να κάνει η bungie mmo λέω μετά τα halo..Ποια ενημέρωση μου τσαμπουνάς...
    Altair αγόρι μου μην φας!
    Επίσης αν ρωτήσεις κάποιον casual έξω τι είναι το destiny το πιο πιθανό είναι να σου πει ότι είναι το νέο fps της bungie αλά halo!Και αυτό σχολιάζω!

Leave a comment:

Working...
X