Announcement

Collapse
No announcement yet.

Destiny (Bungie)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Chief
    replied
    Το Combat Evolved έχει στοιχεία που μπορεί να απωθήσουν μία μερίδα παιχτών αλλά όποιος αρνείται τη τεράστια επιρροή του συγκεκριμένου τίτλου στην εξέλιξη των FPS, νομίζω πως εθελοτυφλεί. Και φυσικά το οτι το Half-Life 2 δεν ακολούθησε τη νόρμα δε μου προσφέρει κάποιο αντεπιχείρημα. Αντιθέτως θα απαντούσα πως διαφορετικά στο κάθενα παιχνίδι πράγματα τα καθιστούν αριστουργήματα.

Η Bungie είναι πολύ ταλαντούχα ομάδα κτλ, αλλά ρε παιδιά δεν μπορεί να είμαι ο μόνος που βλέπει ότι το όλο Destiny project είναι ένα reskined halo.

Εύλογο συμπέρασμα! Παρ' όλα αυτά πιστεύω στη δημιουργικότητα της ομάδας και το αν θα προχωρήσει πέρα απ' το Halo θα φανεί νομίζω στο πώς τρέχει το ίδιο το παιχνίδι και όχι τόσο απο το σεναριακό setting. Άλλωστε απο το Marathon μέχρι το ONI και το Halo, το space science-fiction σκηνικό ήταν το αγαπημένο της ομάδας.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Δηλαδή σε First Person το περιμένουμε το Destiny;

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Originally posted by Xeno View Post
    Οντως, πραγματικα δεν πιστευω πως γινεται καποιος να διαφωνει με τετοια επιχειρηματα, αλλα οκ τι να λεμε, την εχουμε μαθει την ιστορια. Τουλαχιστον ας μεινει το θεμα στο Destiny και στη Bungie εστω.
    Αυτο σκεφτόμουν κι εγω και απορώ πραγματικα που υπάρχει αντίλογος στον αντιλογο πανω ατο συγκεκριμένο θέμα.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Το Half Life 3 δεν θα έχει όριο κουβαλήματος δύο όπλων ούτε health regen αρά δεν τα καθιέρωσαν.
    Όοοοταν θα βγει το Half Life 3 το Destiny θα έχει επανακαθιερώσει την ανυπαρξία health regen και όριο κουβαλήματος άπειρων όπλων οπότε πάλι όλοι θα αντιγράφουν τη Bungie.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Οντως, πραγματικα δεν πιστευω πως γινεται καποιος να διαφωνει με τετοια επιχειρηματα, αλλα οκ τι να λεμε, την εχουμε μαθει την ιστορια. Τουλαχιστον ας μεινει το θεμα στο Destiny και στη Bungie εστω.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Το Half Life 3 δεν θα έχει όριο κουβαλήματος δύο όπλων ούτε health regen αρά δεν τα καθιέρωσαν. Oύτε βέβαια το Hl2 έχει κάποιο απο αυτά τα δύο χαρακτηριστικά.
    To ''καθιερωσαν'' δεν κρινεται απο το τι μηχανισμους εχει ενας συγκεκριμενος τιτλος αλλα απο τους μηχανισμους της πλειοψηφιας του genre. Απο κει και περα, μην αρχισουμε να λεμε για αλλη μια φορα τα αυτονοητα...

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Δεν είναι υποχρεωτικά. Μπαίνεις / βγαίνεις όποτε γουστάρεις.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Πέρα από 1-2 επίπεδα,υπάρχουν και αλλού;Αν όχι,χαίρω πολύ το γνωρίζω για το Goldeneye.Επίσης οχήματα είχε και το Shadow Warrior (pc).Δε λέει κάτι αυτό.Σαν set pieces τα πιάνει διότι είναι υποχρεωτικά.Ενώ στο Halo μπαίνεις/βγαίνεις/αλλάζεις όχημα όποτε γουστάρεις.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Για να μη μιλήσουμε για τη χρήση οχημάτων που πριν το Halo 1 αποτελούσαν απλά set pieces,ενώ πλέον έχουν ενσωματωθεί στον πυρήνα του τίτλου.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    @ΒigBOSS Ρortal= health regen,Portal made by Valve.
    Your point is invalid γιατί εγώ αναφερόμουν σε αυτή τη γενιά,όχι την προηγούμενη.Και ναι το HL2 που βγήκε στο ΧΒΟΧ 1,προηγούμενη γενιά πιάνει.Για να μη μιλήσουμε για τη χρήση οχημάτων που πριν το Halo 1 αποτελούσαν απλά set pieces,ενώ πλέον έχουν ενσωματωθεί στον πυρήνα του τίτλου.Και μάντεψε τι έχει το HL2.You guessed it.Oχήματα.
    Αυτά και περαστικά.Κι αν κάποια στιγμή βγει HL3/Episode 3 ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο ευσεβή πόθο έχετε,ξαναμιλάμε.

Στο θέμα μας.
    Ναι sOLiD SNAKE κι εμένα μου κακοφάνηκε που το setting είναι μια από τα ίδια,αλλά αν διάβασες,σε κάποιο λινκ λένε πως θέλουνε να φτιάξουν το δικό τους αντίστοιχο Star Wars,και οκ Βungie+Star Wars κάνουν έναν επικό συνδυασμό.
    In Bungie we trust.

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Καλά δεν λέω ότι θα είναι κακό game, απλά μου έκανε εντύπωση πως δεν έχω δει να σχολιάζεται.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Eντάξει και της Free Radical όταν τα μέλη έφυγαν από την Rare έκαναν τα timesplitters που ήταν reskinned Goldeneye / PD αλλά και πάλι μια χαρά παιχνιδάρες ήταν

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Η Bungie είναι πολύ ταλαντούχα ομάδα κτλ, αλλά ρε παιδιά δεν μπορεί να είμαι ο μόνος που βλέπει ότι το όλο Destiny project είναι ένα reskined halo.

Είπαμε έφυγαν από την MS για να δοκιμάσουν κάτι καινούριο, αυτό είναι το καινούριο και διαφορετικό .

“Our story begins seven hundred years from now in the Last City on Earth, in a Solar System littered with the ruins of man’s Golden Age. A massive, mysterious alien ship hangs overhead like a second Moon. No one knows where it came from or what it’s here for, but only that it’s our protector. Meanwhile, strange, alien monsters creep in from the edge of the universe, determined to take Earth and the Last City. We are young ‘knights’ tasked with defending the remains of humanity, discovering the source of these monsters and – eventually – overcoming it.” Elsewhere in the document, the massive alien ship is referred to as “the Traveler.”

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Το Half Life 3 δεν θα έχει όριο κουβαλήματος δύο όπλων ούτε health regen αρά δεν τα καθιέρωσαν. Oύτε βέβαια το Hl2 έχει κάποιο απο αυτά τα δύο χαρακτηριστικά.

Καλά όταν ανακοινωθεί το Half Life 3 θα πέσουν τα gaming sites.

Πριν αναφερόμουν σε κάποιους απο τους στρατιώτες των εικόνων artwork που θυμίζουν Helgahst.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ναι,μεγάλοι κλέφτες.Καθιερώσανε όριο 2 όπλων και health regen,αντιγράφτηκαν από ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΓΕΝΙΑ,τη μούφα το ΚΖ περιμένανε.
    Ουστ ρε τρολλ.

Leave a comment:

Working...
X